Дали може да сакаш две личности во исто време?

Моето_е_поголемо

муа не ме лазе
Член од
22 јули 2005
Мислења
475
Поени од реакции
21
Може да сакаш и дваесет одеднаш ( и ќе се наречеш султан :icon_bigg ) и да ги сакаш сите подеднакво (ако може сакањето некако да се пресмета и измери). Кажи ми дали не ги сакаш Ангелина, Шерон, Дру, Винона, девојка ти, нејзината друкарка со која што секогаш си го имаш муабетот кога она не е таму, комшивка ти и ред други (нека ме извинат тие што не ги набројав) истовремено и која би ја тргнал од листата на сакање? Сите нив ги сакаш заедно и подеднакво.

Погоре прочитав дека не може да ги сакаш исто пошто некоја имала едни а другата други маани, со што не се сложувам бидејќи кога сакаш тогаш мааните не ги забележуваш (или ги игнорираш) бидејќи вредностите доаѓаат до израз и неможе да се зборува за љубов а да се спомнуваат маани пошто тоа е политика (а во политиката се вади прљавиот веш).

Можно е да сакаш две жени, барем мене ми се случило да идам со две и да не знам која да ја откачам пошто и двете ми биле ок. И као онаа народната, кога две се караат третата користи, и така ги откачив двете пошто дојде третата која што ги засени, него не ми беше тоа муабетот да се фалам, само сакав да кажам дека е можно.

И сакав и ова да додадам, на оние кои што не веруваат дека е можно би им поставил едно прашање: Дали секоја наредна девојка ја сакате повеќе или помалку од предходната?

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Дефинитивно.....нема што.Али една ке биде на највисоко ниво....:toe:

PiNkGiRl

Queen of rain
Член од
14 јули 2006
Мислења
2.717
Поени од реакции
8
Mislam deka moze da te intersiraat poveke devojki,a da gi sakas.....tesko.

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Mislam deka moze da sakas dve odednas ili samo taka se cuvsvuvas, a samo ednata ja sakas vistinski

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Па мислам дека може,а инаку тоа е многу незгодна ситуација барем така мислам.

Член од
10 февруари 2007
Мислења
647
Поени од реакции
28
Па ова нема смисла. Страшно сум изненадена од мислењето на повеќето.

Тоа што мислите дека го чуствувате спрема две или повеќе личности, сигурно не се вика љубов. Секој од нас има повеќе симпатии кои можат да не начекаат во тежок период од животот но сепак нема смисла некој истовремено да оди пр. 2 години истовремено со различни души макар што тоа се случува али пак ќе повторам тоа не е тоа. ТОА СЕ СЛУЧУВА САМО ВО ШПАНСКИТЕ СЕРИИ

Член од
2 февруари 2007
Мислења
29
Поени од реакции
1
moze da sakas mnogu luge,no vistinskata ljubov e samo edna,no ne znaci deka nema isklucoci

Buterfly

*Just Fabulous*
Член од
4 јули 2006
Мислења
4.616
Поени од реакции
114
Moze da se saka, mada ne isto, na razlicen nacin ke se saka toa sakav da go kazam, ednata licnost so strast a drugata so drugi emocii i vo taa drugata gledas sigurnost. Neznam ubavo da objasnam koj razbira ke me sfati

EarthSea

Sexy Witch
Член од
28 јануари 2007
Мислења
134
Поени од реакции
1
Мислам дека може. Не е исклучено. Ехе..Љубовта нема граници..Мислам дека сме способни да сакаме многу луѓе, али некои само ќе бидат добар избор и сродни души..

KaPsa

The G®eat One
Член од
19 јули 2006
Мислења
127
Поени од реакции
1
Јас искрено мислам дека неможиш да сакаш две оддеднаш , ако првата што ја имаш ја сакаш неизмерно , искрено , фамозно , лудо , неописливо итн. , како ќе ја сакаш другата ? Ако првата ти е се` !!! Па ај кажете ми вие шо љубов е то ко ќе одиш со две и се прајш дека ги сакаш , љубов е то ? Мене неможи никој да ме убеди дека можиш да сакаш две оддеднаш и то поддеднакво !
Барем јас така мислам и никогаш не би ја лажел партнерката дека ја сакам , да му прам лице , а зад неа да работам друго !!! НИКОГАШ !!!

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
KaPsa напиша:
ако првата што ја имаш ја сакаш неизмерно , искрено , фамозно , лудо , неописливо итн. ...

Се е во ред. Само како се сака ФАМОЗНО?

Член од
1 февруари 2007
Мислења
40
Поени од реакции
0
Зависи јас додека не ја сакав мојата девојка и идев со други се беше ок. Одкога се вљубив во неа она почна кретенски да се однесува до ден денешен љувовта моја чуствувам како ја злоупотребува. Сега единствен начин како да се одкачам од неа е да се вљубам во друга, но тоа би го направил додека одам со неа, па кога ќе осетам дека тоталка не иде чао пријатно.

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
Тука прашањето е дали можеш да сакаш две.

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Паметно другар. А како се осеќала таа кога ти не си ја сакал? Мислиш дека ти враќа и е злопамтило? Мислиш дека и треба ќотек еден добар? нели, од рајот излегол...

п.с.Си ја сакал ли ти фамозно девојката, што имаш вакви проблеми? Можеш ли да ми објасниш?

Kajgana Shop

На врв Bottom