Дали може да сакаш две личности во исто време?

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
deXterche напиша:
Да, кратко и јасно :)
Шо да? Од искуство? Си сакал две? Исто?
Боже, како се делите така?

*P|nK_G|rL*

~Pretty in Pink~
Член од
21 мај 2006
Мислења
761
Поени од реакции
5
Уффф незнам... Не ми се има случено вакво нешто. Скеогаш точно сум знаела кој сакам и дали го сакам. Меѓутоа имам многу другарки кои "сакале" во исто време 2. Но накрај дознала дека тоа не било сакање туку само, и се допаѓале двајцата... Или можеби моментално ји привлекувале. Или пак по некое време го дознала оној вистинскиот во кој се вљубени...

Член од
18 февруари 2007
Мислења
36
Поени од реакции
0
pa ne ne moze da sakas 2 istovremeno...mora vo edniot da si stvarno zaljubena a drugiot samo da ti se dopaga...inaku i 2 ti se vrtkaat po misli no :toe:

Член од
23 февруари 2007
Мислења
201
Поени од реакции
0
Мене не ми се има случено и не вервам дек ке ми се случи

RealGirL

My LiFе...My ST0Ry
Член од
13 февруари 2006
Мислења
2.348
Поени од реакции
19
girlll напиша:
Ja mozam da sakam millioni tipci.. :D Sfe sto ima kurac i hoda :vozbud:
Specijalka..

Ne.. Iskreno.. Da se saka moze pojse a da se bide STVARNO zaljuben moze samo vo eden
*го чита повеќе пати*
*од како ги смени сите реакции,се изнасмеа*

Обично пробувам да го сватам секое мислење,не да го прифатам,али да видам што сакал да каже авторот!
Ама на темава стварно неможам никако да ги сватам тие што напишаа дека можеш истовремо да сакаш две личности или пак да сакаш вистински една а да ти се свиѓа друга!:uvo:

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
71
OMG.... da sakas dve vo isto vreme :) sto sve nema da im istekne na lugevo :) ne jas mozam cel svet site da gi sakam bog da cuva...
Do dusha vo ..denesno vreme nekoj ne ni znaat sto e toa ljubov nekoj nikogash nema ni da ja pocistuvaat a nekoj pa i vecno ke patat za edna ljubov...obicno vikaat koj ne sakal ne znae sto e najteshko ili sto e uste poverojatno..
""" Za da naucis da SAKAS treba Da naucis da STRADAS'''''
ali smesno mi e... koga sakam ljubam edna devojka celosno sum predaden na nea i ne me interesira veke niedna druga.. ako go imam pokraj mene toa sto me pravi sreken neam potreba od druga ljubov.. drug flert ili nesto drugo..

CuCeNcE

perfectly imperfect
Член од
19 јуни 2006
Мислења
1.878
Поени од реакции
7
Da sakas dvajca?!Hmm...nekako ne mi ide...moze da ti se svigaat i poise ali da sakas, razbirlivo e toa...ali ova NIKAKO!

TWEETY***

Мy life..my rules..any questions?
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.041
Поени од реакции
66
Ne mi se sluculo,a i ne veruvam deka ke mi se sluci ili deka voopsto na nekoj mu se iam sluceno.Ne veruvam vo takva ljubov.

Член од
18 декември 2005
Мислења
1.356
Поени од реакции
165
ne mi se slucilo vakvo nesto da sakam dvajca no sepak mislam deka ne moze da se sakaat dvajca vo isto vreme, mora edniot da go sakas poveke

Член од
6 март 2007
Мислења
66
Поени од реакции
0
Pa ne moze kako toa dve da sakas odednas

Член од
4 февруари 2007
Мислења
1.640
Поени од реакции
16
hehe sigurno ednata ke ja sakas poveke.

S

Stef Bachatero

Гостин
Љубов се дели само со една личност,а секс со кого сакаш.

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
не, али да посакуваш и тоа како можеш!!! а и да имаш!

сеа зависи што подразбирате под љубов, јас пример подразбирам сигурност и доверба со партнерот, планирање иднина итн... а не само секс.

Мишелинка

расол
Член од
19 мај 2006
Мислења
3.449
Поени од реакции
385
И јас мислам така. Може да сакаш само еден а да ти се допаѓаат повеќемина. Всушност, да ти се допаѓа може и некој што го гледаш на улица а да сакаш само оној кој стварно го знаеш и го цениш, меѓу другото. Ако сакаш двајца.... Хммм... Повеќе ми изгледа дека не сакаш ни еден од нив вистински.

Kajgana Shop

На врв Bottom