Хмм...Порано, кога бев помал лепев. Не дека којзнае колку имав, 3-4 беа и не многу големи, но барем имаше нешто. Сега собата ми е скорс бела, нема ништо, а може во скоро време да ставам некоја сликичка ама не постер.
Па има во собата бајги постери ама некоја добра бројка 20 ми се одлепија и ме мрзи да ги залепам пак,уствари нејкам више да ги лепам сега ке ја фарбам собата плава така да нејкам уште да стојат.
братми беше претжно тој шо многу лепеше и то секој ѕид беше определен за кави постери на пример северниот беше за кошаркари,јужниот за рапери,а источниот за некој посери шо ас ги сакав...ама то беше дур не ја исфарбавме собата ...после то не лепиме постери имат веќе две години
...целата ми беше у постери...и плус едно знаме имам...закачено..ама дека божем ќе смо фарбале( а можда и тоа ќе го биде) извадивмо некои псотери сеа 60% до собата ми е постери..инаку обожаваааааааам....абе обожавам
На времето собата ми беше полна со постери од мотори.... Но ги извадов пред едно 7 години и од тогаш на крај памет не ми паѓа да залепам/обесам нешто на ѕид во соба.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.