Дали лепите постери во вашата соба?

Тикви4ка

Нарцис со сина крв
Член од
1 март 2007
Мислења
3.134
Поени од реакции
273
не.. порано кога бев помала да... али сега ваљда или пораснав или ми стана поинтересно да шкртам по ѕидови

candybabe

~ПЛАВУШКА~
Член од
16 јули 2008
Мислења
588
Поени од реакции
9
аууу лепев мнооогу ...ама сеа едино чат пат ако ми се засвиѓа некој така посебен да биде ке го залепам на врата....а на зидовите обожавам да цртам со креди во боја . пред месец и нешто имав нацртано школка и риби на едниот зид а на другиот плаѕбоѕ знакцето интересно бесе ..али ми искречија сеа :(... ..

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Не сум лепел никогаш постери по ѕидови. Сум имал од списанија ама што знам некако никогаш не сум добил некоја желба да ми се излепени. До душа во стариот стан немав моја соба посебна, а сега веќе мислам дека сум голем за лепење постери.

Член од
2 септември 2007
Мислења
2.155
Поени од реакции
176
Порано лепев, во основно. Сега не ми се свиѓа естетски како изгледа соба полна со постери, детинесто ми е. Имам само два цртежи (што ми ги црташе една другарка) и неколку Конверс налепници на еден помал шифоњер, онака симпатично и дискретно залепени, не се нападни.

Би можела да ставам некои 2-3 постери, така поголеми и урамени како слики, не од познати фаци туку некои убави фотографии.

NaTaLi

BabaSera pod Ste4aj
Член од
22 април 2006
Мислења
1.061
Поени од реакции
17
Лепам и постери (јес да на пола од луѓето шо се на постерите не им знам ни една песна, али нејсе, убави се луѓето и убави се позадините на постерите..) , и разгледници, и уметнички слики (тие ги закачувам уствари :) ), и слагалици, и карти од концерти.. и не знам зошто, ама пак не ми е пренатрупана собата :pipi:

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Кога бев помал лепев.. цела соба ми беше излепена со постери од моите омилени пејачи и фудбалери.. ама сега немам ни еден постер не лепам :toe:.

tiffany

Тифаниум
Член од
20 мај 2007
Мислења
742
Поени од реакции
13
Лепеше сестра ми, лепев и јас. И како да не ги лепиш кога ги даваа во „Наш Свет“.
И на ништо не личеше собата, ама пусти мерак.
Сега нема ништо, буквално ништо. Само полици и виолетов ѕид. Милина :pipi:

Член од
3 август 2008
Мислења
250
Поени од реакции
2
neee.. mn mi e selsko. iam samo nekolku nalepnici na prozor i toVa..

Orkad

The Master
Член од
5 октомври 2007
Мислења
1.010
Поени од реакции
10
Лепев порано ко помал и сеа не знам зш валда од мрза ни лепам ни ги вадам залепените па паѓаат 1 по 1 од ден на ден :D

Емкаа

the worst thing about prison was the dementors.
Член од
14 мај 2008
Мислења
5.005
Поени од реакции
12.630
тато не ме остават да лепам на ѕидојте,ама сите плакари ми се изналепени со постери ( 80% се од тоше )

Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.235
Поени од реакции
957
Не гледам причина зошто родител не би ти дозволил да залепиш постер во СВОЈА соба.
Инаку имав до скоро, така некои поголеми (мега) постери, па скоро молерисувавме и ги тргнав ама ќе залепам пак :)

Ivka

Алхемичарка
Член од
1 февруари 2007
Мислења
300
Поени од реакции
4
Порано лепев постери цртав по дзидови ама еден ден се одлепив дека имав тапети беа оштетени ги извадив и нив искречив собата и сеа имам неколку слики убави малецки, некоја карта од концерт :)

Z

ZeroStyle

Гостин
lol.

Не ми требаат постери. Не оти ќе ми служат за нешто. Собата ја користам за спиење и за на компјутер, па не би ги ни погледнал. :)

Desire

Refuse,Resist
Член од
25 декември 2007
Мислења
1.823
Поени од реакции
284
Ехее порано собава ми беше исполепена што со постери што со цртежи,логоа од бендови,и секакви глупости,ама направивме пожар со сестра ми,па мораше пола да се фрлат.
Инаку,глупо ми е цела соба со постери,си имам само неколку,и тоа јас не си ги рачунам за постери,тие ми се плакати за почит кон бендовите :pipi: и тие ми спаѓаат во моето богатство,у тестамент ќе ги пишувам :)
И имам залепено и два извадоци од списанија со музичари што ги поштуем.
А сестра ми у нејзиниот дел си има закачено огромно знаме од ГНР,поточно од Аксел Роуз,и има еден Офсајд ѕид до пола и друг ГНР ѕид до пола.
Не се лепиме цели со постери,не личи.

Kajgana Shop

На врв Bottom