Дали лажат децата?

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
охоооооо....ептен...ама многу потсвесно си исмислуваат некој ствари те глеа у очи и те лаже.....

Devil-King

Пациентот од Бардовци
Член од
3 февруари 2007
Мислења
1.009
Поени од реакции
67
Шо зезате бе, децата лажат ситни ствари, као демек надвор видел нинџа желка,воа она, а возрасните лажат у пичку матер.
Возрасните немаат едно што го имаат децата-РАДОСТ.
Не знаат да искулираам, особено овие во македонија, посебно во градов кај што живеам секој ебен прв само се нервира заш не зел добра сума од тутунот,воа она, политика,кој како напраил, само негативна енергија имат.
У пизду матер нека идат

N

NaSTy`G|rL

Гостин
да, па дури и самите веруваат во таа лага, се соживуваат со неа

DARK3R

Македонец
Член од
14 јули 2007
Мислења
99
Поени од реакции
0
Па зависи за која возраст збориме.. тие до 11-12 години си праат филмои,покемон,драгон бал и што знам што па како што рече Nasty Girl и се соживуваат со своите лаги,веруваат во нив,а додека поголемите т.е. тие што се у пубертет тие лажат за некои работи за кои можеби се принудени да лажат како Пушење,дрогирање,зависност од алхохол и секако лажат и за оценките.Деца....

Член од
18 ноември 2007
Мислења
609
Поени од реакции
41
:helou:Факт е дека лажат и по потреба и без причина.:smir:

duffy_f

денес те сакам повеќе од вчера
Член од
29 јануари 2007
Мислења
353
Поени од реакции
13
Од искуство,имам 2 внуци, знам дека до некоја возраст дете стварно не знае да лаже.Си кажува искрено она што мисли.сега не знам која е тоа точно возраст ама моите внучиња до некаде 4-5 годинки беа стварно искрени и ти кажува во лице тоа што мисли без разлика дали тоа тебе ти се допага или не.Е после тоа доага некоја друга фаза-фаза на лажење и правење на мајмунџилуци зошто и самите тие стануваат мајмунчиња.ВО секој случа се ангелчиња најслатки.:wink:

Член од
2 август 2008
Мислења
743
Поени од реакции
460
Нема врска.Логично е дека лажат.Сите сте биле деца.. знајте како е.

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.046
Поени од реакции
1.175
Лажат сушат!
Некогаш брачед ми и на нерви ми оди од тоа лажење.
Ајде пример ги лажи родителите, се степал па не сум крив иако е или за нешто слично...
Но кога ќе седни до мене и ќе ми кажува случки и приказни од научна фантастика нон стоп го карам. Ми е страв да не му превикни и во навика тоа.

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.278
Лажат ехехеее
мене една ме лажеше дека има 18 години...

Jin

Член од
17 февруари 2008
Мислења
419
Поени од реакции
20
Како шо може дете да те сливоса никој не може :)

Член од
31 мај 2008
Мислења
64
Поени од реакции
1
Ако има некој тука што не излажал никогаш,нека каже...ама џабе ќе му биде,никој нема да му верува :icon_lol::icon_lol::icon_lol:

Kajgana Shop

На врв Bottom