Дали и каков часовник поседувате?

Miss Right

happiness machine
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.308
Поени од реакции
142

-Едноставен, не многу скап, ем служи како украс за ѕид. И наоѓањето соодветни батерии не претставува проблем. Башка универзален е.

Член од
6 септември 2008
Мислења
1.049
Поени од реакции
367
Не носам часовник на раката бидејќи кога ми требаше да знам колку е времетп пак си гледав на телефонот...така се избрукав еднаш отидов на кафе со другарите и од другата маса една момичка ме прашува колку е часот (нели забележала дека носам часовник на раката) а јас почнав да се бркам по џебовите да го барам телефонот а другар ми ме фати за раката виде колку е часот и им кажа, а јас се пљуснав по глава така знаете ( леле каков идиот сум) :tapp: Иначе имав Swatch од татко ми подарок ама сега он си го носи :toe:

Член од
3 декември 2007
Мислења
3.718
Поени од реакции
772
Фалсификуван „ибло“:pipi:.
:) Шегата на страна, вистински не сакам часовници. Не ја гледам улогата и престижот на нивната мегаломанска цена, зашто е сподоба што не би ми била од полза до толку. Инаку, би носела украсни часовници, бижутериски, големи, чисто заради естетика а не функционалност. Сега имам еден часовник, мал, нежен, со сино стакленце.

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.252
Поени од реакции
19.549
Swatch,го иам скоро 10 години гајле нема,без него не излегувам од дома!

D

dbt

Гостин
Не носам часовник, ама и да решам некогаш да носам тоа нема да биде поради престиж и докажување.

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513

го неам извадено од рака 3 години... го навикнав неможам без саат тапа ми е :)

Петра П.

насмевка
Член од
16 јануари 2008
Мислења
2.724
Поени од реакции
6.297

мојот е сличен на овој .. Не го носам често навикната сум без часовник . :toe:

Член од
1 јануари 2010
Мислења
1.948
Поени од реакции
1.498
Не ми треба часовник за да го следам времето, времето ме следи мене. :) :P Назад на темата: Гледам на мобилен колку е часот, ама и тој некако не ми е наместен на време, како и да е дигитален часовник би бил одговорот, и безразлика што не ми е точен часовникот секогаш стигнувам на време за што и да е.

Член од
5 декември 2008
Мислења
698
Поени од реакции
211
Мразам часовници во мојата соба немам ни еден а и нарака недај боже, глупо некако ми е секогаш да те потсека кое време е мислам дека се за многу одговорни и организирани луге а јас не сум воопшто доста ми е онај на телефон а уште ко ке видам некој сакат часовник без точки без ништо ела снајди се по интуиција ..

Belle

A Jedi
Член од
12 април 2009
Мислења
1.006
Поени од реакции
552
Мразам часовници во мојата соба немам ни еден а и нарака недај боже, глупо некако ми е секогаш да те потсека кое време е мислам дека се за многу одговорни и организирани луге а јас не сум воопшто доста ми е онај на телефон а уште ко ке видам некој сакат часовник без точки без ништо ела снајди се по интуиција ..
исто...и мене ми е глупо некако

Член од
16 февруари 2008
Мислења
225
Поени од реакции
78
Не можам да ја замислам ракава без часовник на неа :pos2: Машка рака без саат...не бидува!

Се сметам за (колку-толку) познавач и љубител на рачни часовници само за беља никако да соберам пари да купам некој поскап...може и подобро шо не фрлам толку пари.

Имам неколку саати но ништо спектакуларно. TAG Heuer Carrera, Seiko 5, нуркачки Invicta и еден стар Casio шо ми го даде тато. Сите се автоматици со исклучок на касиото.

Еден ден сакам да имам еден (скромен) Panerai како доле илустрираниот

џо!

Фаличниот Ром
Член од
31 октомври 2009
Мислења
519
Поени од реакции
52
Руските сатови, биле познати по својата издржливост и трајност. Тоа се сатови на навивање, кои не се водоотпорни. Не се ни претерано убави. Како дете во 1991 -2 на зелено пазарче сум гледал Руси/Украинци кои ги продаваа за некои си 100-150 денари. Џабе. Ама кој да се сети. Марките на руски часовници „Ракета“, „Победа“, „Восток“, „Старт“ и др. ги носеа и носат старциве денес, по 30 - 40 години.
Кај може да се најдат русиве низ Скопје-денеска ? -
Освен на комунистички раце...

Kajgana Shop

На врв Bottom