Дали и каков часовник поседувате?

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.380
Поени од реакции
4.933
Обожавам да носам часовник и неможам без него.Носам од мојата 5 година и никогаш нема да престанам.Никогаш сум немал некоја скапа марка на часовник,не дека не сум можел да си дозволам,туку повеќе заради тоа што сум немал желба,но сега планирам да си купам некоја добра марка на часовник. Сум имал многу часовници,но првиот никогаш нема да го заборавам(хаха беше од оние што имаа мастики во себе и затоа и го купив), потоа од оние со лепенки од тезги демек е адидас,најк, а моментално носам Q&Q иако го купив доста ефтино веќе 4 години е во перфектна состојба:smir:

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.331
Поени од реакции
15.592

-Fossil ch2494

Не можам да се замислам без него...

Маршалот

Bianconeri
Член од
29 декември 2009
Мислења
2.091
Поени од реакции
2.398
Без часовник неможам да се замислам.Како мал носев разни часовници дигитронски и со стрелки ги купував од пазар,ефтини,не беа марки.Кога завршував прва година средно си купив Касио часовник со метална каишка и уште ме служи,сум немал некои посериозни проблеми со него.И ќе продолжам да носам се додека сум жив.:pipi:

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Имам исти ваков :

Пики

amazing happens
Член од
10 март 2007
Мислења
1.923
Поени од реакции
37

имам ист ваков,само што моментално ми е на сервис го скинав ремчето играјќи баскет :kesa:

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.331
Поени од реакции
15.592
Dobar... imaat ovie Fossil prodavnica vo MK?
Имаат, во City Gallery, горе на 3ти спрат мислам, побарај ќе го најдеш...

Само мене не ми е од таму купен, мене ми е од фришоп и тогаш(пред 1 година) беше таму нов модел, а во таа во City G. го немаше... сеа незнам дали ќе го најдеш истиов доколку го бараш...

Член од
14 август 2008
Мислења
2.441
Поени од реакции
1.013
Имаат, во City Gallery, горе на 3ти спрат мислам, побарај ќе го најдеш...

Само мене не ми е од таму купен, мене ми е од фришоп и тогаш(пред 1 година) беше таму нов модел, а во таа во City G. го немаше... сеа незнам дали ќе го најдеш истиов доколку го бараш...
fala.

AlternativeF

госпожата од втори
Член од
1 мај 2006
Мислења
4.830
Поени од реакции
7.575

ваков, само основата, броевите и стрелките кај мене се златни. Го земав пред година дена и секогаш кога излегувам од дома го носам. Кога сум дома не можам никаков саат да носам, ме нервира, а кога сум излезена не можам без саат :toe:

џо!

Фаличниот Ром
Член од
31 октомври 2009
Мислења
519
Поени од реакции
52
имам еден swatch m , а сакам да му сменам батерија и коланите...
каде да најдам сето тоа?:toe:

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
имам еден swatch m , а сакам да му сменам батерија и коланите...
каде да најдам сето тоа?:toe:
Божиновски се официјални увозници на Swatch.

Еве од нивната веб адреса кај имаат продажни места.
Отиди си ќе ти средат се.
http://www.bozinovski.com.mk/mkd/welcome.php?view_webpage=stores_bozinovski

Член од
4 август 2009
Мислења
75
Поени од реакции
3
Obozavam da nosam sat, i momentalno nosam eden model od diesel,si go kupiv lani koga bev vo sydney ne go plativ mnogu skapo okolu 100 evra a mislam deka satot e stvarno dobar.
eve bas vakov e:

Член од
30 јуни 2008
Мислења
474
Поени од реакции
152
Е можеби не ми е на место прашањево ама, да не има некој да продава SEIKO 5 часовник и колку го продава ?

Член од
13 декември 2009
Мислења
1.307
Поени од реакции
647
Постојано го носам часовникот на рака, мобилниот некако не го замени во однос на тоа да гледам на него колку е часот. И отпорано не сум штедел на добар часовник, но овој кој го имам сега некако ми се засвиѓа многу и го носам веќе 5 години.

Kajgana Shop

На врв Bottom