Дали жените се полигави под доза на алхохол?

• Креатор на темата Xfire
  • Време на започнување

pAnDa`

Original..
Член од
5 ноември 2009
Мислења
578
Поени од реакции
35
Да апсолутно. Ама и полесни се за нас машките.. :wink:

MK_Devojce

I simply don't care...
Член од
2 август 2009
Мислења
468
Поени од реакции
162
На некои не им треба алкохол за да бидат лигави.

Мајло

B I S
Член од
22 јуни 2009
Мислења
1.594
Поени од реакции
940
Некои се напалени,некој полигави,некои плачат.Да влијае алкохолот на лигавењето на жените.

Lorddd

Титула - Лорд
Член од
18 март 2007
Мислења
1.067
Поени од реакции
53
Вчера приметив, помали девојчиња под доза на алкохол ептен се лигавеа и ептен глупо изгледаше тоа, а тие мислеа којзнае колку се интересни. :tapp:

Член од
7 декември 2009
Мислења
133
Поени од реакции
8
Под дејство на алкохол гледаш навистина кој каков е. Ова не важи само за жените, туку и за мажите. Тогаш веднаш можеш да видиш кој е лигав, кој е кретен, кој е добар и весел и позитивен. Тогаш на виделина е се она што не дефинира одвнатре.

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Се зависи од човекот,но во глобала жените повеќе се лигават...

Имав еден другар во еден момент плаче во друг се сме....одиме да купиме за јадење и едно куче ќе го удреше кола и дечково се смее хахаха ќе го удреше кола и после 10тина секунди почнува да плаче абе кучето ќе го удреше кооолааа али буквално плачење со солзи.. o_O потоа скоро стигнавме до продавницата и таков абе јас немам пари и почнува да плаче :pos::pos::eek:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
:facepalm:

Jaс кога ќе сум дрво ќутам и зјапам во една точка, глас не ми се слуша, така да се е до човекот, можам да кажам дека 90% од овие што прават така се фолираат.

R

Rockstar90

Гостин
Зависи на која како и делува пијанството. Али во секој случај се полигави од вообичаено, и поемотивни, и побрзо може да ги фати хистерија, или да почнат да плачат. Не знам зашто, јас коа сум пијана скоро секогаш плачам, многу ме маваат емоции. :eek:

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562

Jaс кога ќе сум дрво ќутам и зјапам во една точка, глас не ми се слуша, така да се е до човекот, можам да кажам дека 90% од овие што прават така се фолираат.
Затоа јас наместо тебе зборувам :D

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.931
Поени од реакции
12.518
Лигави, досадни и неподносливи како тролој. Жена пијана не е ни да ја е*иш ни да ја шеташ.
Уствари за оралка се тогаш ок.

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.770
Поени од реакции
9.891

Сигурно ли само една точка гледаш :) Да не се дупло или тродупло..а и ја сум нешто како тебе..

Kajgana Shop

На врв Bottom