Дали жените се полигави под доза на алхохол?

• Креатор на темата Xfire
  • Време на започнување
Член од
3 декември 2007
Мислења
3.718
Поени од реакции
772
Темава ми е у топ три фрик оф д вик. Ама кога веќе ја отворив, ќе реплицирам:). Не можевте да најдете уште некоја помутава разлика меѓу маж и жена. Односно, ај дека можете, не сумљам јас во вас... Од едно до друго пијанство, кај иста личност постојат енормни разлики, а не па кај повеќе различни личности. Јас имам седено со пијани другари кои рикале како магариња. И сега, треба да отворам тема-Зошто мажите кога се пијани се лигават? :tapp: Значи, дефинитивно не е до полот. До случките во поблиското минато е. Ако се тажни, тогаш ти се плаче. Повеќето луѓе дури и кога пијат не можат да заборават нешто кое премногу ги мачи. Од мука си плачат. Јас не плачам секогаш кога сум пијана, но се случува и тоа од среќа.

Член од
14 јули 2008
Мислења
1.449
Поени од реакции
50
Темава ми е у топ три фрик оф д вик. Ама кога веќе ја отворив, ќе реплицирам:). Не можевте да најдете уште некоја помутава разлика меѓу маж и жена. Односно, ај дека можете, не сумљам јас во вас... Од едно до друго пијанство, кај иста личност постојат енормни разлики, а не па кај повеќе различни личности. Јас имам седено со пијани другари кои рикале како магариња. И сега, треба да отворам тема-Зошто мажите кога се пијани се лигават? :tapp: Значи, дефинитивно не е до полот. До случките во поблиското минато е. Ако се тажни, тогаш ти се плаче. Повеќето луѓе дури и кога пијат не можат да заборават нешто кое премногу ги мачи. Од мука си плачат. Јас не плачам секогаш кога сум пијана, но се случува и тоа од среќа.
..Точно така.Сето тоа зависи и нема разлика помеѓу машкото и женското во оваа работа.

Знам машки кои кога ќе се опијанат викаат,крекаат,кршат,се тепаат...а има и женски кои истото го прават.но постојат,се разбира,и исклучоци.

Член од
13 декември 2008
Мислења
449
Поени од реакции
16
Сите пијани жени различно се однесуваат ама углавно глумат пички а уствари од страна не личат на ништо

Красулка

Replay & Undo
Член од
3 јануари 2009
Мислења
1.508
Поени од реакции
1.157
Колку само нема врска...премногу генерализирана и стереотипна констатација..Секоја индивидуа различно се однесува кога е под дејство на алкохол.И како што кажа Мими:back:има машки што кога ќе се напијат плачат како магариња и женски што се најнормални или па го прават истото.Нема апсолутно никаква врска тука машко-женско.Секој реагира различно со алкохол во крв:cug:

аце_шваба

ГОРД ВУЈКО
Член од
10 септември 2008
Мислења
1.512
Поени од реакции
45
Јас па ретко имам сретнато пијана женска да се лигави. (Во трезна состојба да, али затоа одбегнувам такви шмизли.) Сите ми се онака весели, разиграни, размуабетени, поопуштени, настроени кон секс...:pos:
Ова горе ме асоцира на тинејџерки од 13, 14 години, кои штотуку ги откриваат тајните на алкохолот, па глумење дека се премногу пијани, па тука следува можеби лигавењето, крешењето, тепачките итн.
Инаку, девојки на поголема возраст не сум видела да се однесуваат како горе наведеното.
зошто секогаш кога мислам да напишам пост некој ми го зел од прсти????
мене повеќе ми сметаат пијани машки шо мислат дека се С.Сталоне коа ќе се напијат, за разлика баш девојчињата се ие шо ја дигаат атмосферата кога ќе се напијат

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.030
Единствената полоша работа од пијан човек е пијана жена ...
-.-
Видиш,не сум знаела дека жените не се луѓе..

Иначе да,полигави сме..
Можеме сите да ги сакаме коа сме пивнати..
Со најомразената личност ќе се загрлиме зашо не дирнала некоја песна..

Јез да мене коа сум пијана прст да ми покажеш ќе се смеам 20 минути..минимум...

Сепак,мажите се поинтересни. Вака ги глеаш силни,нишо не допира до нив,мачо енд стаф..ама а се поднапијат понуваат да се лигушат..
Па кршат чаши/прозори/Било_кој_стаклен_предмет_
Па сузите одма..
Па женски имиња се редат..
Па пуштање на се шо дише...
Да ти е мерак да ги реметиш следните 3 месеци..
Е сеа..мажите се лиглиња..Жените секако дека се лигушки:)

Oblivion

Matt Akisson
Член од
12 септември 2007
Мислења
3.526
Поени од реакции
128
Како за машките, така и за женските. Зависи од карактерот на личноста. Некои се полигави, некои се прават појаки, некои се депресираат/плачат, некои не можат да стојат...

peppeGT

BMW piacere di Guidare...
Член од
10 април 2009
Мислења
363
Поени од реакции
12
Како за машките, така и за женските. Зависи од карактерот на личноста. Некои се полигави, некои се прават појаки, некои се депресираат/плачат, некои не можат да стојат...
ok dogovoreno, ali i se mnogu po iskreni!!!!:toe:

M

MIL

Гостин
Интересно ми е девојка пијана некако поопуштено делуе и се че ти каже шо мисле сакам да е лигава да трпам :vozbud: ме опушта интересно ми е ме привлекува, за разлика од мажите знаат мн да скријат алкохолче знаат да се лигават да точно но не колку девојките :wink::baeh:

Blackout

An emotional retard
Член од
14 мај 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
451
Зависи од карактерот на личноста.Ако за лигави се смета емоционални тогаш - да и мажите и жените се полигави под дејство на алкохол од проста причина што така дејствува алкохолот.
Сум немала такви испади ко што се погореопишаните...обично сум весела кога сум под дејство на алкохол ..

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.775
Поени од реакции
5.104
ехејјјјјј... топ се девојкиве под алкохол ..си кажуваат тоа што си мислат кога се трезни а немаат храброст да го кажат ..па алкохолизираната состојба ги отвара:smir:

I

IBIZA SOUND

Гостин
абе со пијана девојка имаш големи шанси да се смуваш,ама му дојди и нив паметот па денес ретко можеш да најдиш пијана девојка

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Женските се поинтересни кога се пијани (посебно плауши - нај јака комбинација).
Си играат стриптиз, плачат, флертуваат, повеќе пијат...
Машките се тепаат, повраќаат и плачат за некоја малолетничка.

Член од
10 септември 2009
Мислења
142
Поени од реакции
14
Иначе нема везе дали е пијана или не за да ја смуваш зашо сепак сме свесни што праиме само сме поопуштени, ако со некој нејќам да се смувам нема да го направам тоа ни на трезно ни на пијано, а ако сме премн пијани нема да бидеме у состојба на нозе да стоиме а камо ли да се муваме со некој

Член од
23 мај 2009
Мислења
788
Поени од реакции
23
зависи сепак од карактерот но глобално гледано да жените се сепак поемотивни и големи квичала и во момент на жалост (како разделба со дечкото, неверство и сл) и под дејство на алкохол жената вришти плаче т.е на тој начин се испразнува и си ја олеснува душата секако изгледа јако глупо али јбг жени и немора да значи дека секоја постапува на овој начин .......

Kajgana Shop

На врв Bottom