Дали жените се полигави под доза на алхохол?

• Креатор на темата Xfire
  • Време на започнување

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
Полигави се кога се преправаат дека се пијани(ова важи и за двата пола),отколку ко ќе се навистина пијани. Сепак то мислам дека зависи до карактерот,а не до полот.. пошо имам другарки шо се баш љубители на алкохолот,ама си пијат за своја душа и не се глупираат, додека познавам и такви шо после третата испиена(или истурена) чаша не можат да се контролираат шо прават. Ок, то ќе да е зошто алкохолот кај секои не влијае исто :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Темава.. :перење:
Ако некој сака да биде лигав и да се однесува така не мора да е пијан и не мора да важи правилото машко/женско. Најчесто денес имам забележано дека луѓево не се ни пијанат, не се доведуваат до стање „флека“, туку кај нив функционира феноменот „драмски“, што значи би глумеле и лигавост и начукуваност.
Познавам неколкумина што го прават ова, кога ќе го напуштат друштвото, без проблеми можат и да пишуваат, додека неколку моменти пред тоа се влечеле на земја.

Заклучок, не се согласувам со насловот на темава :)

Член од
15 јануари 2008
Мислења
5.041
Поени од реакции
12.033
Индивидуално. Мене ме поттикнува на разновидни помисли...

kIRe9

OK. u'r right
Член од
4 март 2009
Мислења
1.419
Поени од реакции
73
ауууууууууу како ме нервираат такви шо кога ке се начукаат од неиживеаност или од аздис ке почнат да праат свашта....има некои на пример ке и се мути ке те шмека на пијано али со усул..а не да го крева фустанот и да се влече по земја...да почне да пплаче за глупости... или на пример ја покасно стигам и ми ја носаат женската пијана...уууууууфффффф како се нервирам....фатам сите ни 2 ни3 на шамари...ама неа прво ке и кажам...ако и текне нека и текне...

Skunk_skopje

MZT TILL I DIE
Член од
15 февруари 2009
Мислења
179
Поени од реакции
16
Не тоа е до тиреоидната жлезда.Поради големото лачење на хормони тие се диват и им се зголемува лачењето на соковите од жлездите,поради тоа јас кога ќе видам дека жените се лигават почнувам да прдам и им ги замрзнувам лигавиците и тие ми се многу благодарни и тајно ме посакуваат.

Член од
23 август 2008
Мислења
1.755
Поени од реакции
264
Ја никад не пијам али што сум глеала другарки леле леле..чуда прават!
Една буквално почна да се лигави по џамови!:vozbud::vozbud::vozbud: ааа како и се смеев хаха
Не дека не е лигава и трезна али пијано девојчево е сосем друг човек, не моеш да ја препознаеш...

Член од
4 октомври 2009
Мислења
257
Поени од реакции
13
Da,ligava sum koga ke se napijam zboram mnogu peam u kola :vozbud:na decko mi sum mu mnogu interesna se zezame se ljubime opustena sum i se mi e super najbitno mi e sto sum mu mila na decko mi i se pametam sto zboram i sto pravam :kez:

Член од
28 март 2006
Мислења
17.775
Поени од реакции
12.239
Темава ми текна да ја отворам сега од 1ви мај кога видов. Што да видам кога ке се опие девојка/жена како да наречам многу лигавештини прават, кршат пискат. Што мислите вие дали е така дека кога машко е пијан и помирен или да речеме не прави глупости а, во спротивно жената кога е пијана прави повеке глупости повеќе е разлигавана итн.

Што мислите вие ?
Ако лигавост=плачење, жените во просек и без алкохол почесто знаат да се расплачат.

Ако се работи за
жената кога е пијана прави повеке глупости
глупостите при пијанство се немерлива работа и кај жени и кај мажи. Зависи од човек до човек, не од маж до жена...кога се работи за глупости секако.

kostovska

Рокенролистика :))))))
Член од
22 јануари 2009
Мислења
368
Поени од реакции
11
ма нееееееее, само тоа нееееее :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
абе да речеме дека се ама што мажите да не не се. што имам еден другар абе кога ќе се направи пијан ко камен, бетер од жена е човече :vozbud: плаче, нешто фантазира, глупости... се газиме од смеење. :pos2: сите се ,,лигави,, кога се под доза на алкохол.

Член од
25 ноември 2009
Мислења
692
Поени од реакции
191
хахаха секој различно дејствува под алхохол...јас се карам а не се лигавам

Член од
25 ноември 2009
Мислења
692
Поени од реакции
191
и мажите и жените нека пијаат а не да дојди само машките имаат право на тоа...и двата пола се лигават и сл.

Kajgana Shop

На врв Bottom