leandra
Модератор
- Член од
- 25 јануари 2007
- Мислења
- 23.641
- Поени од реакции
- 38.562
Затоа јас наместо тебе зборувам![]()
Како ме намести секоја чест, имаш право само така заќутуваме.Уствари за оралка се тогаш ок.
Затоа јас наместо тебе зборувам![]()
Како ме намести секоја чест, имаш право само така заќутуваме.Уствари за оралка се тогаш ок.
уффКако ме намести секоја чест, имаш право само така заќутуваме.
Да да и не само што заќутувате туку и се задлабочувате што ми е многу awesome and kewlКако ме намести секоја чест, имаш право само така заќутуваме.
Кога е нешто така нема коментар, така си еДа да и не само што заќутувате туку и се задлабочувате што ми е многу awesome and kewl![]()
Многу е тешко со таква браат,абе има такви на крај неможеш да искочиш,нити знае што сака ни па кај се наоѓа,ко у друг универзум да е. Уште па ќе се цери цело време ќе си игра кур ташак ќе те третира како папи и на крај пак можеш сув да си останеш,а нервите да ти ги скине цел вечерИма разлика од "под доза на алкохол" до тиква пијана.
Кога е тиква пијана може само да ти ја заебе вечерта, нит ќе ебнеш нит ќе си поминеш убаво нит па може асална оралка да добиеш.
Ама ако е малце зврцната е таман, тогаш сакаат све да пробаат, срамот го нема if you know what i mean![]()
ЛегендоСум полигава да, ама меѓу нозе.
Па тоа е муабетот де, тогаш се лигави, ако знаеш како да ги извозиш ќе осетиш и лигавоМногу е тешко со таква браат,абе има такви на крај неможеш да искочиш,нити знае што сака ни па кај се наоѓа,ко у друг универзум да е. Уште па ќе се цери цело време ќе си игра кур ташак ќе те третира како папи и на крај пак можеш сув да си останеш,а нервите да ти ги скине цел вечер![]()
Ти стварно немаш среќа во љубовта бе цитроМногу е тешко со таква браат,абе има такви на крај неможеш да искочиш,нити знае што сака ни па кај се наоѓа,ко у друг универзум да е. Уште па ќе се цери цело време ќе си игра кур ташак ќе те третира како папи и на крај пак можеш сув да си останеш,а нервите да ти ги скине цел вечер![]()
Ова обавезно. Зависи што си направил, утредента веднаш пријавуваш дека имаш црна дупка демек не памтиш пола вечер и тука завршува муабетотНајдобро е тоа што утредента може да се вадат на пијанство за се што се случило претходно!![]()
Well dude that`s just like your opinion...man. Абе не заебавај....ама некои се баш слатки![]()
Одбрана амнезија...Ти стварно немаш среќа во љубовта бе цитро
Па тогаш ако не ја убедиш нема никогаш
--- надополнето: 19 октомври 2012 во 12:27 ---
Ова обавезно. Зависи што си направил, утредента веднаш пријавуваш дека имаш црна дупка демек не памтиш пола вечер и тука завршува муабетот![]()