- Член од
- 20 септември 2008
- Мислења
- 12.770
- Поени од реакции
- 9.891
До мене изгледа еТи стварно немаш среќа во љубовта бе цитро
Па тогаш ако не ја убедиш нема никогаш
--- надополнето: 19 октомври 2012 во 12:27 ---
До мене изгледа еТи стварно немаш среќа во љубовта бе цитро
Па тогаш ако не ја убедиш нема никогаш
--- надополнето: 19 октомври 2012 во 12:27 ---
Јас цел живот ја имам, на тоа што сакам се сеќавам, на остатокот не. Тешко е да го убедиш дека имаш делумна амнезија ама и тоа со тек на време ќе го проголтаОдбрана амнезија...
Жал ме фаќа за тебеДо мене изгледа е
Кога е пијан човек незнаеш што добуваш ко киндер јајце е...Јас цел живот ја имам, на тоа што сакам се сеќавам, на остатокот не. Тешко е да го убедиш дека имаш делумна амнезија ама и тоа со тек на време ќе го проголта
Јас несакам лица со лошо пијанство, од убава вечер да ја расипат. Иначе пијани луѓе не ми сметаат баш ги обожавам такви, никакви
Тогаш не те викаме во кафанаКога е пијан човек незнаеш што добуваш ко киндер јајце е...
Генерално јас сум малку успан и успорен и зборам тотално бизарни работи ни сам не се разбирам што сакам да кажам.
Чувај боже ем пијани ем се фалат со тоа...Тогаш не те викаме во кафана
Последен пат кога се начукавме со HITCH; Princess Of Evil; и Алкарина; не разбра цело Скопје
Еј де па и ти, не бевме ние мортус, си бевме убаво запиени, расположени, многу убави девојки. И ни пуштија пиење од Куќа-таЧувај боже ем пијани ем се фалат со тоа...
Ако сте биле многу убави девојки простено ви е и од мене.Еј де па и ти, не бевме ние мортус, си бевме убаво запиени, расположени, многу убави девојки. И ни пуштија пиење од Куќа-та
Победничка тактикаОва обавезно. Зависи што си направил, утредента веднаш пријавуваш дека имаш црна дупка демек не памтиш пола вечер и тука завршува муабетот
What, нејасен си!Well dude that`s just like your opinion...man. Абе не заебавај
Ако се сите пијани не се важи лигавењетоЕј де па и ти, не бевме ние мортус, си бевме убаво запиени, расположени, многу убави девојки
Што знае дете што се 300 кила. Па и лигавење ималоЕј де па и ти, не бевме ние мортус, си бевме убаво запиени, расположени, многу убави девојки. И ни пуштија пиење од Куќа-та
Како почна на крај и за душевно болни ќе не прогласишИначе освен што сте лигави ко че се опијаните, малку и не сте салам (за жениве мислам)
Тоа ти е...Жени се лигават кога се пијани а маж и лигават по пијани жени...Следниот пат во кафана одам со лигавче.leandra пиша дека се начукале со доточните и сите се излигавивте вибам мажите
Иначе освен што сте лигави ко че се опијаните, малку и не сте салам (за жениве мислам)
Не можам и не смеам ама 85% во позитивна смислаАјде раскажи во која смисла не сме салам?