Дали жените се полигави под доза на алхохол?

• Креатор на темата Xfire
  • Време на започнување

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Одбрана амнезија...:)
Јас цел живот ја имам, на тоа што сакам се сеќавам, на остатокот не. Тешко е да го убедиш дека имаш делумна амнезија ама и тоа со тек на време ќе го проголта:D
Јас несакам лица со лошо пијанство, од убава вечер да ја расипат. Иначе пијани луѓе не ми сметаат баш ги обожавам такви, никакви :X3:
--- надополнето: 19 октомври 2012 во 12:33 ---
До мене изгледа е :(
Жал ме фаќа за тебе :(

Stefus Corp.

Рационална Коза
Член од
22 август 2012
Мислења
2.097
Поени од реакции
1.821
Јас цел живот ја имам, на тоа што сакам се сеќавам, на остатокот не. Тешко е да го убедиш дека имаш делумна амнезија ама и тоа со тек на време ќе го проголта:D
Јас несакам лица со лошо пијанство, од убава вечер да ја расипат. Иначе пијани луѓе не ми сметаат баш ги обожавам такви, никакви :X3:
Кога е пијан човек незнаеш што добуваш ко киндер јајце е...:)
Генерално јас сум малку успан и успорен и зборам тотално бизарни работи ни сам не се разбирам што сакам да кажам.:confused:

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Кога е пијан човек незнаеш што добуваш ко киндер јајце е...:)
Генерално јас сум малку успан и успорен и зборам тотално бизарни работи ни сам не се разбирам што сакам да кажам.:confused:
Тогаш не те викаме во кафана :D
Последен пат кога се начукавме со HITCH; Princess Of Evil; и Алкарина; не разбра цело Скопје:ROFLMAO:

Stefus Corp.

Рационална Коза
Член од
22 август 2012
Мислења
2.097
Поени од реакции
1.821
Член од
18 октомври 2010
Мислења
1.824
Поени од реакции
6.093
Чувај боже ем пијани ем се фалат со тоа...:D
Еј де па и ти, не бевме ние мортус, си бевме убаво запиени, расположени, многу убави девојки. И ни пуштија пиење од Куќа-та :icon_lol:

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Де ако од тоа треба да се срамиме, цел живот црвена треба да шетам :D

Stefus Corp.

Рационална Коза
Член од
22 август 2012
Мислења
2.097
Поени од реакции
1.821
Еј де па и ти, не бевме ние мортус, си бевме убаво запиени, расположени, многу убави девојки. И ни пуштија пиење од Куќа-та :icon_lol:
Ако сте биле многу убави девојки простено ви е и од мене. :D

P.Eskobar

Лева рака на Десницата!
Член од
2 септември 2011
Мислења
95
Поени од реакции
37
Ова обавезно. Зависи што си направил, утредента веднаш пријавуваш дека имаш црна дупка демек не памтиш пола вечер и тука завршува муабетот:)
Победничка тактика

Well dude that`s just like your opinion...man. Абе не заебавај
What, нејасен си!
--- надополнето: 19 октомври 2012 во 13:47 ---
Еј де па и ти, не бевме ние мортус, си бевме убаво запиени, расположени, многу убави девојки
Ако се сите пијани не се важи лигавењето ;)

Член од
24 ноември 2009
Мислења
4.959
Поени од реакции
4.882
Што знае дете што се 300 кила. Па и лигавење имало :pos:
Да видам да не верувам.

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.931
Поени од реакции
12.518
leandra пиша дека се начукале со доточните и сите се излигавивте вибам мажите :icon_lol:

Иначе освен што сте лигави ко че се опијаните, малку и не сте салам (за жениве мислам) :coffee:

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Иначе освен што сте лигави ко че се опијаните, малку и не сте салам (за жениве мислам) :coffee:
Како почна на крај и за душевно болни ќе не прогласиш :ROFLMAO:
Ајде раскажи во која смисла не сме салам?

Stefus Corp.

Рационална Коза
Член од
22 август 2012
Мислења
2.097
Поени од реакции
1.821
leandra пиша дека се начукале со доточните и сите се излигавивте вибам мажите :icon_lol:

Тоа ти е...Жени се лигават кога се пијани а маж и лигават по пијани жени...Следниот пат во кафана одам со лигавче.

Член од
24 ноември 2009
Мислења
4.959
Поени од реакции
4.882
leandra Princess Of Evil Кога ке се погоди песната а ? :icon_lol:

Ilumious

Тоа на почетокот
После сите ти се нешо вака.

И не се занесувајте дека сите женски биле лигави кога пиеле. Можам да кажам барем за форумџики овде,дека можат да натпијат барем 75% од машките членови, може да се случи и да пробаат да те удават во кригла пиво :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom