- Член од
- 2 април 2006
- Мислења
- 14.363
- Поени од реакции
- 3.069
Секако,имаш право за болдираното.Ако,те разбирам јас Николче тебе!Сите машки сме размислувале ко тебе во одреден период од животот!Уживај си,не си ништо поразличен од другите!!!Само да ти кажам,ке дојди време ко че почниш да го дркаш на девојкати,и ко че сакаш да замислиш друга нема да ти биди убаво,и пак че си почниш да го дркаш на незе!!!Е тогаш машко ке сватиш и дека не е баш се така како што сега размислуваш!!!
Но тоа беше периодот во кој сме имале 10 години,и место кенкање на форуми ги гаѓавме со камења во маало
Ајде,и Никола ќе го надрасне ова,се што му се случува е пубертетот што сеуште не влегол во фаза.
Него,мука ми е више од поделби на Македонци и Албанци,мажи и жени,црнци и белци.
Единствената разлика помеѓу мажите и жените која е константна,е што се физички нееднакви.
И не знам зашто нееднаквоста жените ја гледаат како лошо нешто.Мажите ја имаат физичката сила,а жените физичката убавина.
Сите други тези за интелегенција,за секс,за придонес во семејството и општеството,нивните психолошки проблеми,се релативни и не можеме да изведеме конкретен заклучок тука.Тоа се движи напред-назад по рандом линија од човек до човек,маж до маж,жена до жена и секако,маж до жена.
Не ми треба мене некој да ме учи за жената низ историјата,ниту пак за улогата во семејството,и колку треба да има она задоволство во сексот.
Доволно сум самосвесен,како и сите мажи на форумов.
Ова е тешка тема за дискусија,со многу предрасуди и верувања кои се вградени и кои кај човек не може да се сменат така лесно.Знам дека си доволно паметен за да го сфатиш тоа,дека со темиве освен иритација на жените,нема да постигнеш ништо друго.
Тогаш морам да се запрашам,кој е твојот агол тука Никола?