Дали жените имаат своја цена?

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Ако,те разбирам јас Николче тебе!Сите машки сме размислувале ко тебе во одреден период од животот!Уживај си,не си ништо поразличен од другите!!!Само да ти кажам,ке дојди време ко че почниш да го дркаш на девојкати,и ко че сакаш да замислиш друга нема да ти биди убаво,и пак че си почниш да го дркаш на незе!!!Е тогаш машко ке сватиш и дека не е баш се така како што сега размислуваш!!!
Секако,имаш право за болдираното.
Но тоа беше периодот во кој сме имале 10 години,и место кенкање на форуми ги гаѓавме со камења во маало :)
Ајде,и Никола ќе го надрасне ова,се што му се случува е пубертетот што сеуште не влегол во фаза.

Него,мука ми е више од поделби на Македонци и Албанци,мажи и жени,црнци и белци.
Единствената разлика помеѓу мажите и жените која е константна,е што се физички нееднакви.
И не знам зашто нееднаквоста жените ја гледаат како лошо нешто.Мажите ја имаат физичката сила,а жените физичката убавина.
Сите други тези за интелегенција,за секс,за придонес во семејството и општеството,нивните психолошки проблеми,се релативни и не можеме да изведеме конкретен заклучок тука.Тоа се движи напред-назад по рандом линија од човек до човек,маж до маж,жена до жена и секако,маж до жена.
Не ми треба мене некој да ме учи за жената низ историјата,ниту пак за улогата во семејството,и колку треба да има она задоволство во сексот.
Доволно сум самосвесен,како и сите мажи на форумов.
Ова е тешка тема за дискусија,со многу предрасуди и верувања кои се вградени и кои кај човек не може да се сменат така лесно.Знам дека си доволно паметен за да го сфатиш тоа,дека со темиве освен иритација на жените,нема да постигнеш ништо друго.

Тогаш морам да се запрашам,кој е твојот агол тука Никола?

Dolphin

Pirate of the Caribbean
Член од
3 март 2005
Мислења
1.296
Поени од реакции
57
Не се сложувам ни со Никола ни со опонентите негови...

Прво Никола... Пичката нема цена. Тулов мој у гаќи од друга страна пак - има. Точно е дека живееме у општество и свет каде што ние, гордите носители на Y хромозомот сме тие кои што треба да го направат првиот чекор (најчесто) и да ја фасцинираат женката. Ама затоа Господ не дал порешителни, посилни како личности, со побрза и подобра физичка и ментална реакција, и поинтелигентни од жените. А јас сум тој што бира која ќе и пристапуе, на која од друштвото ќе и се пушти, со која од тие што ќе ми се постелат пред мене ќе легнам, а со која не, и слично.

Значи пичката пак ќе кажам - нема цена... Нормално, секоја девојка си мисли дека пичката и има цена, и кога ќе налети на тип како мене, ќе сфати (т.е. нема да сфати, пошо девојките никогаш не сфаќаат такви работи, туку ќе заборави за момент) дека пичката и нема цена, туку дека сака да е со типот повеќе од се!!! А одкако веќе еднаш ќе се бапне со типот, после тоа Тулот негов има цена повисока од акциите на Енрон и на Гугл... А со тоа и самиот тип. И затоа покрај такви типови машки (како мене) - подолго време можат да опстојат само изградено карактерни (колку што е тоа можно) женски, самоуверени, и свесни за својата вредност, т.е. КУЧКИ (во главата на 95% од форумџиите таквите се КУЧКИ де)

едитирано - без лични конфронтации!

Член од
2 април 2006
Мислења
2.842
Поени од реакции
31
Секоја "пичка" има цена... е сеа цената се одредува во зависност од тоа каква е побарувачката за неа. hehe:
А нормално целта на жените е да се продадат на пазарот што е можно поскапо. hehe:

Никола

Државник
Член од
18 април 2005
Мислења
5.074
Поени од реакции
333
Не е пичка ако нема цена.
Квалитетните девојки си имаат цена.
Грдите си се надеваат на љубов.

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Селективно одговарање и реплицирање :(

Никола

Државник
Член од
18 април 2005
Мислења
5.074
Поени од реакции
333
Батка не сум јас на норма. Ниту ми плаќа некој за ова. Така да ако запоставам некој, не ми се лутете.

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Звучите како фашисти. “Ние гордите мажи“... “Ние бесценетите носачи на ку*ови“...

Но донекаде и ве разбирам... како што јас грчевито се борам истакнувајќи го својот политички радикализам бидејќи гледам дека ми ја јадат татковината, така и вие сте свесни дека патријархатот само привидно постоеше, сите конци ги влечеа жените на императорите, бидејќи споменатата “пи*ка“ ги донесуваше главните одлуки после мрак во кревет кај кралот.

Почна човештвото со матријрхат, продолжи вака, природно е да се врати назад, сакале ние или не...

Скулгрл

Queen of the superficial::..
Член од
17 јануари 2006
Мислења
5.059
Поени од реакции
69
Не е пичка ако нема цена.
Квалитетните девојки си имаат цена.
Грдите си се надеваат на љубов.
А на некои, едноставно цената им е љубов. Или тоа е премногу да се плати?

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Вакво те сакам.

Он Топик(за болдираново):
Види, денеска е многу тешко да најдеш девојка која ја цени љубовта.
Ако до пред 4-5 години беше, чекај да се заљубам па после ке се сексам, сега е ( и тоа 7-8 оделение) леле колку сакам да се сексам.
Па од тука одма паѓа во вода за ова време твојот пост (иако реченицата ти звучи баш така, романтично).

А како ќе “плати“ со љубов оној кој ја нема?
Такво дојде времето, нема веќе те сакам - ме сакаш, така да девојки не се чувајте за принцот во бел мерџо, туку дајте на нас обичните пиуни. :lol:

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Ок,ајде доста со меѓусебни препукавања.Следниот пост кој нема да биде во врска со темава,а ќе биде лично препукување,ќе биде избришан.

Sephiroth

One-winged angel
Член од
28 април 2006
Мислења
4.034
Поени од реакции
130
Донекаде се сложувам дека *кхм* вагината си има своја цена, но мора да признаете дека во денешно време вредноста на љубовта е толку опадната што со неа веќе неможе да се плати една стандардна *кхм* вагина. Жалосно....

Dolphin

Pirate of the Caribbean
Член од
3 март 2005
Мислења
1.296
Поени од реакции
57
де бе Крејзи, прати ме на голи оток мајку му.

Ако на тема за цена на пичката (бај д уеј, треба суспензија да пие тој модератор што ја спои таа тема у вака глуп наслов), не можам на одредени членки да кажам дека се исфрустрирани, пиши пропало.

Оти ме бркате од форум мене и сите што сакаат да дебатираат? НЕ користам груби зборови, само кажувам вистина, мајку му!!!,

Врати ми го постовите, ќе те ,молам...

И темава треба да си биде “ЦЕНА НА ПИЧКАТА“

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
де бе Крејзи, прати ме на голи оток мајку му.

Ако на тема за цена на пичката (бај д уеј, треба суспензија да пие тој модератор што ја спои таа тема у вака глуп наслов), не можам на одредени членки да кажам дека се исфрустрирани, пиши пропало.

Оти ме бркате од форум мене и сите што сакаат да дебатираат? НЕ користам груби зборови, само кажувам вистина, мајку му!!!,

Врати ми го постовите, ќе те ,молам...

И темава треба да си биде “ЦЕНА НА ПИЧКАТА“
Начинот на кој што ти постираше,потегна лавина постови кои беа препукување и користење на зборовите од типот:исфрустираност, простаклук и слично.
Нема зашто директно да им велиш на членовите,во случајов членките дека се исфрустрирани и слично.
Само ти го едитирав постот,на кој директно им велиш на членките дека имаат комплекси,фрустрирани се и слично.
Истата судбина ги снајде и оние постови кои упатуваа навреди кон тебе.

Нема проблем дискутирај,пишувај што сакаш,но да биде во склад со темата и без директно да повикуваш членови кои се најдоа навредени заради некои твои изрази.
Името на темата е променето и се надевам дека наредниот пост,ќе биде во таа тематика.Знам дека може да се разие дискусија и без лични конфронтации.
Дискусија да,добродојдена е - Но,да е во склад на темата.

Kajgana Shop

На врв Bottom