Дали жените имаат своја цена?

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
72
Видете вака. Дај бе не забегувајте во темата, спуштете ја малце топката на земја и вратете се во реалноста. Имала цена, немала цена? Прашањето треба да биде дали девојката е курва и и се дроби со кој стигне или е фина девојка која сака да се заљуби во некој тип, и да си има нормална врска. Измеѓу ваквите девојки има голема разлика и во карактер и во интелегенција и во се.
Јас ги почитувам и сакам оние вторите.
Тие вторите, се непроценливи и немаат цена:baeh: хахаха

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Видете вака. Дај бе не забегувајте во темата, спуштете ја малце топката на земја и вратете се во реалноста. Имала цена, немала цена? Прашањето треба да биде дали девојката е курва и и се дроби со кој стигне или е фина девојка која сака да се заљуби во некој тип, и да си има нормална врска. Измеѓу ваквите девојки има голема разлика и во карактер и во интелегенција и во се.
Јас ги почитувам и сакам оние вторите.
Идеме на офтопик... :je:

Значи сакаш да кажеш дека “курвата“ нема чувства и дека ако се дроби со кој стигне дека не е способна да се заљуби во “некој“ тип.
Добро... според тој систем имаш тикет до брачниот живот во кој ти ќе бидеш “девојката“ а жена ти ќе ти се качуе секој ден на глава зошто си гледал додека била секси сцената на ТВ и ќе те обвинува дека не ја цениш.

Секој човек е способен да се заљуби, особено една “курва“. Оние твоите втори, не само шо немаат поим шо е љубов, туку и лесно можеш да ги убедиш дека ова се 20 сантиметри. [---------------------------]

Член од
16 април 2008
Мислења
60
Поени од реакции
1
da a tie vtorite ke gi naucis na se prvin kako da se baknuva pa dodeka izmolis za da dobies edna partija seks ke pominat 9 meseci a potoa sekoj den 2-3-4pati drugo ke gi ucis se so znaes kako treba da se odnesuva so tebe vo drustvo koga sve sami pa dodeka se nauci ke bidi so tebe bez nikakov problem
i so doaga potoa taa pocnuva da ti soli pamet za raboti koi "vcera" si i gi kazal i poveke nemozis da ja trpis i ja teras upm. samo ti e zal za 4te godini lazna nades sto dvajcata si ja sozdavate i op drugiot den ja gledas so nekoj mu izigrava koja sum jas a ti mislis deka si najgolemiot idiot (a i sum) ova mene mi se sluci pred 10ina dena

zatoa u picku mater neka idat tie mirnite (vtorite)

dodeka "kurvite"mozat da ti dadat poveke od kolku so ocekuvas i sekogas ke te pocituvaat

Dolphin

Pirate of the Caribbean
Член од
3 март 2005
Мислења
1.296
Поени од реакции
57
Ставовите не дјПЕс и на Викторгг... Има надеж, има надеж за оваа држава и младина...

Нема друго што да кажам, скроз ги подржувам нивните мислења.

И скроз ги жалам тие што никогаш нема да ги прифатат како исправни тие мислења.

mRnO

И по mRnO,mRnO
Член од
16 април 2006
Мислења
6.263
Поени од реакции
52
Секој има своја цена:)

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.723
Поени од реакции
13.451
Дали жените имаат своја цена? Имаат како и секое суштество во светот. А колкава е? Секоја со своја. И курвата (како што рече Виктор) има своја цена и таа има право да живее свој живот (се` додека не го загрозува животот на друг/а :pos:). Мислам патетично е да се мисли на тоа дека жената треба да му угодува на мажот како тој сака. Секогаш компромис, никогаш мачо или папучар...

Член од
10 февруари 2008
Мислења
3.947
Поени од реакции
2.060
Епа ако веќе им доделувате цена на луѓето, тогаш која е таа цена? Која е цената на обичниот смртник? Каква е таа цена? Која е највисоката цена на човекот? Како да се одреди цената на една жена и кој е тој толку доволно компетентен да дојде и да им доделува цена на жените?

Kvendolin

чупе од бурдите
Член од
24 март 2007
Мислења
1.003
Поени од реакции
75
Епа ако веќе им доделувате цена на луѓето, тогаш која е таа цена? Која е цената на обичниот смртник? Каква е таа цена? Која е највисоката цена на човекот? Како да се одреди цената на една жена и кој е тој толку доволно компетентен да дојде и да им доделува цена на жените?
Убо прашање... Пошто почнавме да прајме: Абе брат да ти кажам муабети, за пред коперација.
И курва бе, дури и под наводници ми звучи лошо.
Па се генерализираше во стил мои/твои.
Се изведе заклучок дека фините девојки се генерално лоши.
А другите генерално добри /позитивни.
Та нели ќе бевме објективни и немаше да генерализираме. И во право беше ада, се додека сме субјективни и пристрасни нема да има ни ,,и‘‘ од интелигенција во ваквите дискусии ..

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Убо прашање... Пошто почнавме да прајме: Абе брат да ти кажам муабети, за пред коперација.
И курва бе, дури и под наводници ми звучи лошо.
Па се генерализираше во стил мои/твои.
Та нели ќе бевме објективни и немаше да генерализираме. И во право беше ада, се додека сме субјективни и пристрасни нема да има ни ,,и‘‘ од интелигенција во ваквите дискусии ..
Зошто се осеќам навреден од постов? :nesum:

““курва“““ - е општо прифатениот термин за слободна девојка која не обрнува внимание на трач-кафе-безделничарските муабети на трети лица. Мене не ми се допаѓа терминот, ама на форум сме да се разбереме а не да си тераме по свое секој пат. На темата “што е курва“ ќе понудам поинакво мислење.

мои/твои - беше наменето исклучиво за Баварецот, и беше благо иронично.

Kvendolin напиша:
:shok: :nesvest: Каде го виде тој заклучок? Од личното искуство на dj_pes со една девојка? Дај не ме зезај Мим, ова не си ти... некој ти го украл пасот, друг пишува.

Dzings

Premium
Член од
31 март 2007
Мислења
1.804
Поени од реакции
53
Јас бе! Еве:
Цената на жената се одредува со Ценометар! Ценометарот обично се наоѓа кај машките меѓу нозе. Го ставаш во некоја дупка од жената и резулатот го читаш од лицето на носачот на ценометарот! Но секогаш за да се одреди точно цената на една девојка, потребни се барем 3-4 проценки од различни ценители. Инаку единица мерка за цена на девојка не е одредена но мислам дека би можела да биде 'трљаЈи у минута во единица кревет'! :majmun: Друго не јасно....:majmun7:

Член од
16 април 2008
Мислења
60
Поени од реакции
1
abe jas bate Dzings imam odeno so sekakvi i ne mozis da me dokazis za ovie raboti
mi se ima sluceno da i ja zemam nevinosta i drugiot den da pojdi so nekoj so crn mercedes i pojke ne mi napraj muabet
mi se ima sluceno so peackata od kafana da si odam doma i sabajleto ko stanav mamuren da sedi do mene i da me ceka so kafeto gotovo + kisela voda limonce

a ti kako go zivejs tvojo zivot e tvja rabota so ili bez zeni toa ne znam
jas ziveam sam i so sakam toa pram

prasaj patalec a ne gatalec ja znajs starata

i da znajs deka se ima cena nekoj poniska nekoj povisoka i taa ne se meri
ima klosarki klosari ima pufli smizli mangupi

Dzings

Premium
Член од
31 март 2007
Мислења
1.804
Поени од реакции
53
mi se ima sluceno da i ja zemam nevinosta i drugiot den da pojdi so nekoj so crn mercedes i pojke ne mi napraj muabet
Е па изгледа и тој со мерцедесот нејќел невини, па дошла да се збоцка со тебе и стварно тој да и биде "втор"! :majmun6:
Јас бе алтан друго праев муабет ама не ме разбра изгледа... ај нвм!

Член од
16 април 2008
Мислења
60
Поени од реакции
1
ti go krstevas toj prdi
ti izgleda ne si od ovoj svet i ova vreme

Член од
10 февруари 2008
Мислења
3.947
Поени од реакции
2.060
Јас бе! Еве:
Цената на жената се одредува со Ценометар! Ценометарот обично се наоѓа кај машките меѓу нозе. Го ставаш во некоја дупка од жената и резулатот го читаш од лицето на носачот на ценометарот! Но секогаш за да се одреди точно цената на една девојка, потребни се барем 3-4 проценки од различни ценители. Инаку единица мерка за цена на девојка не е одредена но мислам дека би можела да биде 'трљаЈи у минута во единица кревет'! :majmun: Друго не јасно....:majmun7:

ха- ха, многу си духовит гледам !

abe jas bate Dzings imam odeno so sekakvi i ne mozis da me dokazis za ovie raboti
mi se ima sluceno so peackata od kafana da si odam doma i sabajleto ko stanav mamuren da sedi do mene i da me ceka so kafeto gotovo + kisela voda limonce

a ti kako go zivejs tvojo zivot e tvja rabota so ili bez zeni toa ne znam
jas ziveam sam i so sakam toa pram

prasaj patalec a ne gatalec ja znajs starata

i da znajs deka se ima cena nekoj poniska nekoj povisoka i taa ne se meri
ima klosarki klosari ima pufli smizli mangupi

А ова демек ако ти и ја земеш невиноста таа готово мора со тебе да заврши,а?

А тоа што е пејачка таа другата или било што, нема веза. И таа е човек и таа има чувства. Го работи тоа што го работи само за да заработи. Не значи дека таа не може да сака некого и да се однесува убаво и со почит кон некого. Нема тука ништо за чудење :smir::smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom