Дали жените имаат своја цена?

Никола

Државник
Член од
18 април 2005
Мислења
5.074
Поени од реакции
333
Анастазија напиша:
Ах... кутриот ти... Се надевам дека никогаш нема да ја дознаеш вистината. Можеш да бидеш длабоко повреден а би ми било жал за тебе доколку се случи тоа.
Не ти е досадно да повторуваш работи во кои само ти веруваш, нон-стоп? Те прави тоа среќна, да лупаш глупости за мене, кога не ме знаеш воопшто.
Ај одмори малце, да не те тужам на админите. 100 пати сум рекол ако имате нешто лично си има приватни пораки. Зошто замараш јавно?:)

Мишелинка

расол
Член од
19 мај 2006
Мислења
3.449
Поени од реакции
385
Ништо лично де. Многу лесно се палиш - уште една лоша црта која што покажува дека не си таков каков што се претставуваш :)
Интересен си ми, нели тоа сакаш и да го постигнеш?!

Никола

Државник
Член од
18 април 2005
Мислења
5.074
Поени од реакции
333
Анастазија напиша:
Ништо лично де. Многу лесно се палиш - уште една лоша црта која што покажува дека не си таков каков што се претставуваш :)
Интересен си ми, нели тоа сакаш и да го постигнеш?!
Види јас сум толерантен, но до некоја граница. Знаеш кога стискаш цело време една буква на тастурата па после некое време кога ќе се исполни баферот прави компјутерот титтит. Исто како и него и јас имам бафер за глупост и колку и да е голем и колку и да сакам да толерирам, не можам вечно.

Девојко ако ова е за тебе предигра, аман не сакам ништо слично.
Ниту си ми симпатична со тоа, ниту привлечна.
Не јас не сакам да постигнам таков ефект.
А ти ако сакаш да постигнеш ефект на допаѓање не треба да ме маваш со перници или со дај ми го нати го, нанана финти, во кои ќе се обидуваш да ми го спуштиш во обид со тие работи, да придобиеш некаква симпатичност кај мене.
Не е тоа така, не знам со какви машки си излегувала и што си правела со нив и како истите реагирале, али јас не сакам некој ретардирано да ми повторува работи кои се оргинални ко муабетите на Тупурковски или бетар.
Така да чил аут и фак оф..

Мишелинка

расол
Член од
19 мај 2006
Мислења
3.449
Поени од реакции
385
Yeah, ти си апла оригинален и уште толку привлечен. А толку сакав да ти се допаднам. Извинете... Морам малку да се повлечам во себе и да размислам за се убаво. Мислам дека ќе се расплачам

Член од
6 јули 2005
Мислења
2.932
Поени од реакции
9
Никола напиша:
Не вардарче ти си педер. Тоа е очигледно од пребацувањата со гејот на форумот, твоето однесување на журката и други битни моменти во твоите постови.
Ти ако се обидуваш твојата хомонастроеност да ја побиеш фрлајќи врз други вина за она кое се случува во тебе, нема никаде да стигнеш. Остани тапа како и претходно и врати се во чек дис аут каде можеш да мавнеш здраво геј зезење со оние на кои им е тоа по кеиф.
П.с. да те ебе Бен Џонсон.
Абе Николче дете женско да не ти "спласна" или пак да ти "порасна" геј егото? Него ај да не забегуваме ќе не бришат а ти си умно девојче.

Никола

Државник
Член од
18 април 2005
Мислења
5.074
Поени од реакции
333
vardarce напиша:
Абе Николче дете женско да не ти "спласна" или пак да ти "порасна" геј егото? Него ај да не забегуваме ќе не бришат а ти си умно девојче.
сакаш да бидеш девојче..немој да започнам пеер нема да се извадиш од срањата кои сам си ги ставил на себе..олабави, поубаво за тебе ќе биде;)

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Ајде доста и двајцата.

Ptolomej

Дрвен адвокат
Член од
7 август 2005
Мислења
1.754
Поени од реакции
1.023
Аман бе луѓе остајте го чоекот раат..апсолутно си е во право за тоа што го напишал на блогот,а ако на некој/а од вас не им се бендисува тоа немора одма да го напаѓате де бил ваков,де глумел,де незнам ти што...чоекот си има право да размислува и живее како шо му е кеиф и вас ич да не ве боли таквото за тоа

Никола

Државник
Член од
18 април 2005
Мислења
5.074
Поени од реакции
333
Која е цената на пичката?

Ова е добронамерно прашање, не би сакал никој да биде навреден.
Колку мислите дека е и за која девојка.
Дали се тоа неколку пијачки, дали е возење со добра кола, дали е некое пријатно изненадување, дали е директно давање на пари, дали е тормозење со месеци пред да ви даде и како тоа го евалуирате.
Јас имам пишено коментари околу ова.
Убаво би било и вие да дадете свој придонес.
Дали цената на пичката денес е помала од претходно?
Дали е полесно да се ебне нешто?
Дали жената го изгуби респектот кој го имала поради раскалашеноста која ја манифестира.
Дали е тоа на крај позитивно или негативно.
На пример губиме верни сопруги, но добиваме доста секс со разни девојки.
Како се снаоѓаат машките во тој дисбаланс.. Како се снаоѓаат девојките во слободата.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Два динара друже.
Мислам дека имаш слични теми отварано,ќе ти ја спојам оваа тешка дилема со останатите,да не се дроби посебно за секоја со ист ефект.
едит
мислам дека имаат иста цел.

Никола

Државник
Член од
18 април 2005
Мислења
5.074
Поени од реакции
333
Нема врска оваа тема со онаа која ја поставив , баци Леандра.
Но ако тоа ти го прави кеифот ок.
Барам независна тема за цената на пичката.
Ќе треба пак на админи да се жалам?

F

Foxy`BuTTerFLY

Гостин
зашто “пичката“ треба да има цена? да се однесуваш со девојка како со човек и да и обрнеш внимание веруј нема да треба да плаќаш ниту пијачки ниту да возиш бесна кола за да ја опнеш на задно. а кога веќе ти паднала на шармот останува да ја запалиш доволно за да те посакува. до негде си у право, да има девојки кои паѓаат на поклони и брзи коли, а не на некое скапано југце, но тоа се неизживеани фуфици.
а за цената дали е рипната или не?
па види вака..порано жена се купувала од татко и за некоја крава и некој златник.ама тоа морало да биде, а истата ќе ја имаш цел живот. сега пазарот е проширен, моеш да бараш некоја за една вечер некоја за подолго и некоја за цел живот. зависи каква ќе си најдеш: фуфица која ќе ја отплаќаш цел живот и аир нема да видиш или нормална девојка на која не и е важно колку ти е длабок џебот.
п.с. те молам само не ме убедувај дека секоја девојка има цена и дека сите сме фуфуци. се знам себе и знам дека не паѓам на частење пијачки а и познавам многу други кои се такви
поздрав

ex machina

сфинге раја
Член од
4 септември 2007
Мислења
721
Поени од реакции
104
Ова е добронамерно прашање, не би сакал никој да биде навреден.
Колку мислите дека е и за која девојка.
Дали се тоа неколку пијачки, дали е возење со добра кола, дали е некое пријатно изненадување, дали е директно давање на пари, дали е тормозење со месеци пред да ви даде и како тоа го евалуирате.
Цената на горе-доле иста. Се менуваат платежните средства.

Дали цената на пичката денес е помала од претходно?
Дали е полесно да се ебне нешто?
Полесно е да се ебне нешо младо, пред брак. Процентот на женички у средни години кои се незадоволени од мажот, ќе остане горе доле ист. Од друга страна, населението на планетава расте, па има и повеќе избор. Да, ваљда е полесно. Ако избие војна, ќе биде уште полесно, сите ќе се ебат ко да им е последен пат :)

Дали жената го изгуби респектот кој го имала поради раскалашеноста која ја манифестира.
Дали е тоа на крај позитивно или негативно.
На пример губиме верни сопруги, но добиваме доста секс со разни девојки.
Верноста на жената, присилна или своеволна, досега била единствен начин за мажот да биде сигурен дека децата се негови. Во време кога постои доволно добра заштита од бременост и болести, а и додатен тест за татковство, дали се намалува и потребата од верност на жената?

Како се снаоѓаат машките во тој дисбаланс..
Некои се носат добро со тоа, а некои плачат по форуми :baeh:

Како се снаоѓаат девојките во слободата.
Ваљда добро. Не знам, едноставно не познавам поинаква реалност.

Член од
5 август 2007
Мислења
3.588
Поени од реакции
2.617
Ако,те разбирам јас Николче тебе!Сите машки сме размислувале ко тебе во одреден период од животот!Уживај си,не си ништо поразличен од другите!!!Само да ти кажам,ке дојди време ко че почниш да го дркаш на девојкати,и ко че сакаш да замислиш друга нема да ти биди убаво,и пак че си почниш да го дркаш на незе!!!Е тогаш машко ке сватиш и дека не е баш се така како што сега размислуваш!!!

Kajgana Shop

На врв Bottom