Ај закана, ајде де, ама психички да ја зашемети? И закана да е во прашање, кој е тој што слуша толку целиот внесен нешто што не му се допаѓа?
И во двата случаја, можат да се изведат тврдењата во потенцијалната тужба.
Во САД, "зашеметеноста" заради вербалните вештини на дотичниот би можела да се третира како temporary incapacitation with an intent to do (sexual) harm, но претпоставувам само ако девојката е малолетна или ментално ретардирана (без разлика дали малку или многу). Ако е полнолетна и нормална, законот претпоставува дека нејзиниот ментален капацитет е способен да каже "не" - сем ако не и ветувал работи за да општи сексуално со неа, што би можело да потпадне под категорија измама.
Плус во САД, слободата на говорот е загарантирана со Уставот, сходно полесно би било да се тужи во оние држави каде што тоа не е случај - како во Канада или во земјите на ЕУ.
Што се однесува по втората ставка за закана, ако девојката нешто направила под закана + ако двајцата се познаваат, значи тој е реална особа во нејзиниот живот, тогаш е многу по-лесно да се отвори случај против него. Но тогаш за да се докаже нешто, треба да се има снимка од разговорот. Сепак, претпоставувам дека дечкото би бил тужен за сексуално злоставување, не за силување.
И уште нешто ме интересира. Дали физички е возможно да дојде до пукање на хименот само од голема возбуда?
Ма ајде, нејзе и било убаво, паднала во транс, си напикала нешто и кога видела што направила, е тогаш за да не сум јас виновна ајде ќе обвинам некој друг.
Јас мислев ти како женско ќе ни понудиш подлабоко рзмислување за една таква можност. Мала е веројатноста да пукне ако има стегање и триење од двете нозе, но кој знае...
Знам само дека на суд имаше легитимен случај за забременување, а воопшто да немало класичен однос меќу двајцата засегнати, но ете сперматозоидите некако влегле внатре и ја оплодиле девојката. Парот беше од некоја централно-американска банана држава и девојката прво беше убедена дека е тоа дело на Господ, нешто како случајот со Исус Христос, но по големото разочарување дека не е работата од Господ, некој ја подучил да тужи.