Дали ги криете емоциите?

Член од
23 март 2007
Мислења
2.370
Поени од реакции
62
Додека ги покажуваш, "удостоениот" зазема замав да се презанeси до таа мера и да летни до облаци, па кога ќе се приземји веќе ќе те нема....Веќе си оладил...
Не е секој роден за да живее во искреност, туку во замислени фантазии:tapp:
 
Член од
22 август 2007
Мислења
550
Поени од реакции
16
Епа не ги покажувам баш многу емоциите, обично поголемиот дел ги чувам во себе, иако знам дека тоа ми е грешка ама не можам , не ми е лесно да се отварам многу, да му зборам на некого за тоа низ што проаѓам итн.,
 

TheBestTipster

Избраниот
Член од
8 март 2008
Мислења
2.387
Поени од реакции
97
Преднекој не , пред повеќето да .. шо има другите шо не ми се блиски да знаат као се осеќам
 
Член од
18 јуни 2008
Мислења
22
Поени од реакции
1
Тотално сум отворена за моите емоции.. воопшто не ги кријам напротив.. што и да чувствувам си кажувам дали некој сакам или некој неќам дали нешто ме мачи или не.. и убаво ми е зошто сум искрена,нооо понекогаш знам и да повредам со мојата искреност.. ама зошто па би правела лице... :smir:
 
Член од
18 април 2008
Мислења
876
Поени од реакции
213
зависи.... пошо сум машко најнормално дека пред женска ми и други другарки нема да ги криам...а пред другарите ги криам....така некако иде тоа кај мене :smir:
 
Z

ZeroStyle

Гостин
Па јас не ни имам емоции,ама некад кога се појавуваат ги кријам. Ненамерно,не се замарам :coffee:
 

Only*ME

Kaлимеро... :/
Член од
2 август 2008
Мислења
249
Поени од реакции
4
Дефинитино да! Тоа ми е одбранбен механизам од ова светов полн со лицемерие и луѓе што едвај чекаат да им го свртиш грбот па да ти удрат еден нож =)

Постојат само две до три личности кои препознаваат што ми е само по погледот и на нив никогаш неможам да им изглумам лудило дека ми е се ок ако не ми е.

Инаку за сите други сум 24/7 365 дена насмеана и расположена за заебанции така што никој не знае каква сум кога сум лута кога ми се плаче итн.:salut:
 
Член од
4 јули 2008
Мислења
230
Поени од реакции
9
Pa mislam deka sekogas gi krijam, ama mnogu cesto mi kazuvaat deka vo oci mi se gleda kako se cuvstvuvam vo toj moment. A zosto? Pa zavisi od momentot. Ako sum so licnost sto znam deka ke me svati nema i zosto da gi krijam.:pipi: Vo sprotivno cuvam samo za mene,:kesa: zaso iskreno nema luge sto moze da te razberat i islusaat (da ne zboram da ti pomognat).
 

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.552
Поени од реакции
1.606
Во доста голем процент ги кријам.
 
Член од
31 март 2008
Мислења
2.552
Поени од реакции
1.812
многу ретко ги покажувам емоциите, а тоа воопшто не е добро за здравјето бидејќи еден ден мора сето тоа од внатре да излезе надвор.
 

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Емоции никогаш не покажувам. Сум наушил тоа од други најубаво така. И против непријателот и пријателот кој и да е никогаш не покажуј емоции и слаба точка било каква затоа гледам никакви емоции и слично да покажам.
 

Kajgana Shop

На врв Bottom