Дали ги криете емоциите?

Член од
12 јуни 2007
Мислења
105
Поени од реакции
2
Секогаш ги кријам моите емоции никогаш не се откривам пред никој и се чувам во себе.Толку добро ги сокривам и многу народ ми има кажано дека сум безчуствителна и многу ладнокрвна.
 
Член од
29 јули 2008
Мислења
91
Поени од реакции
3
Па да ама тоа јас би ги кажал поинаку - не се замарам:vozbud:
 

candybabe

~ПЛАВУШКА~
Член од
16 јули 2008
Мислења
588
Поени од реакции
9
NIKOGAS! ako mi se place placam , ako mi se smee se smeam .....i tako daljee
 

*princess*

..SiMpLy GorGeOuS..
Член од
17 февруари 2008
Мислења
747
Поени од реакции
21
Често го правам тоа,,затоа што не сум отворена личност да на секој му се исповедувам..Многу се малку луѓето на кои можам да им кажам се,,но понекогаш без разлика на нив,,сакам да си го сочувам тоа за себе...Сепак така мислам дека е најдобро:pipi:
 

}I{BuTtErFlY

You want ME
Член од
21 февруари 2006
Мислења
765
Поени од реакции
14
...хм....многу ретко,ептен ако некаде е потребно,инаку стално ги искажувам без разлика другата страна како ќе гледа на тоа
 
Член од
27 јуни 2007
Мислења
239
Поени од реакции
5
Незнам зашо ,кога ги кријам емоциите мислам дека дури и повеке се замарам со некој работи...затоа од таа страна мислам дека е подобро да се искажувам, барем после ке ми биде полесно, нормално сеа дека има и негативна страна тоа ама у секој случај мн мн повеке се замарам кога ги чувам нештата у мене и не се искажувам. Кријам ги емоциите, дури и повеке од колку шо треба...и баш поради таа причина изгубила сум нешта шо се ми значиле.
 

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Малкуцка. Пробувам. Ама обично емоциите се посилни од мене. Ама кога ќе се заинатам успевам да ги покријам.

А и би рекла дека сум малце неспретна при искажување/покажување емоции од било каков тип, па се случува и да не разберат луѓето што чувствувам, што пак му доаѓа некој вид на криење на емоциите.:icon_lol:
 

bella

*HOT*
Член од
8 јуни 2008
Мислења
407
Поени од реакции
27
Можеби тоа мие најголема мана-не знам да ги скријам емоциите,премногу сум отворена личност,и едноставно неможам да скријам ако сум срекна,тажна,загрижена,сакам да го поделам со другите,но понекогаш сметам дека така е и подобро!
Зошто да се затвараме во себе,зошто да не ја споделиме тагата или среката со најблискте личности на кои им веруваме???Зошто да ги потиснуваме емоциите или солзите,да се правиме посилни ли??поиздржливи???непобедливи и непоразени???Кого лажеме така,само САМИТЕ СЕБЕСИ!
 
Член од
4 август 2008
Мислења
30
Поени од реакции
0
pa....znam i mnogu dobro da gi skrijam koga znam deka bi mi stetelo da gi iskazam svoite cuvtsva pogotvo koga mi e tesko obicno znam da sakam da bidam sama ili pak moze da se sluci i da si pobaram i podrska od moite bliski pa i ramo za placenje i od toj sto me povredil:) a koga se raboti za impulsivnost t.e. koga nekoj me povredil zavisno od situacijata znam da bidam mnogu impulsivna i da nastradaat i lugje sto ne mo zgresile toa mi e maana no znam i da prekutam koga se raboti za slucaj vo koj jas treba da ispadnam popametna:salut:
 
Член од
20 мај 2008
Мислења
961
Поени од реакции
43
Ги кријам и си се чудам сама себе како успевам да останам присебна пред другите, дури и при најголеми стресови, разочарувања... Ама затоа па кога ќе си отидам дома... Сестра ми си знае :)
 
D

drle

Гостин
Кријам емоции како змија нозете и сум од оние луѓе кои постојано работата ја вртат на шала па другите не можат да одредат на што се кога разговараат со мене.
 

energichen

EOTL
Член од
19 септември 2007
Мислења
519
Поени од реакции
75
ги кријам и око не ми трепнува (добро сега има некои ситуации) :helou:

а и + тоа сум типичен рак па така да то е то
 
К

*Каталонец*

Гостин
Ги кријам во џеб ама не можат да седат и понекогаш излагаат..
 
Член од
27 март 2007
Мислења
91
Поени од реакции
1
Gi kriam od koga se sekavam za mene.Verojatno nemam mnogu doverba vo lugeto i nasakam da me sozaluvaat.Vaka deluvam ladna,i bezcustvitelna a ustvari vo mene e edno najcuvstvitelno bebence na svetot.To go znae wc-to doma (moeto mesto za placenje:) )
 

Kajgana Shop

На врв Bottom