Дали верувате во долги врски?

Член од
20 декември 2007
Мислења
10
Поени од реакции
0
Ako se imaat doverba eden vo drug ( bez edniot ili drugiot da ja zloupotrebuva ) i da se sakaat togas nema pricina da nema dolga vrska,,t.e.veruvam vo dolgi vrski

Фокси

Talk nerdy to me
Член од
11 октомври 2007
Мислења
2.358
Поени од реакции
1.390
dada veruvam i sum sigurna deka tie vrski mozat da uspeat i bez varanje a so mn strast.....

Член од
27 октомври 2007
Мислења
73
Поени од реакции
0
DA VERUVAM VO DOLGI VRSKI!sum bila vo vrska od po 8 meseca a sea i vo podolga.se nadevam ke bide dolgaaaaaaaaaa:vozbud: beskonecnaaaaa

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Ако се створени еден за друг врската може да биде дооооооолга,но ако е обратно,колку и да е долга,некаде ќе пукне и доаѓа до прекин.Се зачудуваме понекогаш кога ќе речат за некои дека оделе толку време па прекинале.Па не одело како што треба.Затоа ако осетиш во врска дека ке е се како треба,слободно прекини. Впрочем и за тоа се врските,за да го одбереме човекот или жената со кој сакаме да го поминеме остатокот од животот.

Drama Queen

Sky Catcher
Член од
2 септември 2007
Мислења
1.739
Поени од реакции
65
Верувам во долги врски како што верувам во љубов и целосна посветеност без разлика на време и место.

NafuraN

Infinity is my Limit!!!
Член од
5 јануари 2008
Мислења
286
Поени од реакции
24
верувам во долги врскии, зошто кога нешто вистински сакаш неможеш да си го замислиш животот без тоа... како и да е доколку си во врска со таа сродна личност никогаш нема да ти е монотона врската и секогаш ќе се радуваш на секој нов ден заедно
:je::je::je:

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
да верувам и многу ги сакам, до сега сум имал само една кратка врска, ако може да се нарече кратка траеше некои неполни 3 месеци :) и ги обожавааммммм долгите врски, се разбира сакам да завршат со брак ама никако да ја најдам вистинската :( или она барем да ме најде мене...
истото овде...верувам во долгите врски..сум имала една долга 2 години ама толку било од тие долгите барем засега..и јас како тебе чекам да ме најде Тој хехе:pipi:

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
Па нормално. Нема ништо поубаво од тоа.
ДВЕ ЛИЧНОСТИ СТАНУВААТ ЕДНО А СЕПАК СЕ ДВАЈЦА!!!!! :smir:

Член од
31 декември 2007
Мислења
75
Поени од реакции
0
veruvam u dolgi vrski ,.... Ama vistinski vrski ... vo koi ne spagaat onie radi reda kako so kazav u drugite postovi...
Koga 2=1=2 ... bez lazgi i opaski....

R

reactive89

Гостин
Верувам и баш се закон!!! Премногу се слатки, премногу убави... ја осознаваш личноста која е со тебе подобро и подобро... многу е добро да имаш/ да си во долга врска...
Имав, и знам како е, затоа и викам... идев со една скоро една година... зборам скоро, ептен скоро, што значи дека 1 ден пред 1 година да напраиме, раскинавме... хаха, имаше сосема трета причина... не дека бевме долго во врска.. тоа беше супер и за двајцата, но излезе јак проблем со кој неможев да се соземам и морав да ставам крај... иако знаејки сето тоа што го пројдовме заедно... али после она тешко дека ќе било исто...
како и да е, сум за долги врски :vozbud:

Член од
9 јануари 2008
Мислења
99
Поени од реакции
1
Vo dolgite vrski dokolku nema nesto interesno so ke se desava stanuaa dosadni i posle toa ke se raspravas za stinica nekoja,ke ja napraes golema i ke si raskines :).Zatoa uzivaj dodeka mozes :)

draganask

те сакам СОНЦЕ
Член од
4 декември 2007
Мислења
401
Поени од реакции
24
Верувам во долги врски, всушност сум во една долга врска од две години (скоро две, на 30ти месецов ке бидат точно две години). Убаво е затоа што едноставно се сплотуваш со човекот кој е покрај тебе, делите се, нема лаги, имаш некој на кого можеш да се потпреш во било кој момент. Едноставно баш како што кажавте, двајца се сплотуваат во едно а сепак се двајца. :smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom