Дали верувате во долги врски?

Член од
7 јануари 2008
Мислења
276
Поени од реакции
13
Сум била во долга врска и на крајот заврши со неверство.Се омажив со многу кратка врска,и сега е божествено.Мислам дека кога ке го најдеме вистинскиот партнер,ако љубовта е обострана,таа станува долга,и трае вечно.

Clen 7

Од Форумот
Член од
5 јуни 2007
Мислења
2.843
Поени од реакции
360
Па зашто да не.

Член од
10 февруари 2008
Мислења
3.947
Поени од реакции
2.060
Сум била во долга врска и на крајот заврши со неверство.Се омажив со многу кратка врска,и сега е божествено. Мислам дека кога ке го најдеме вистинскиот партнер,ако љубовта е обострана,таа станува долга,и трае вечно.
Ете ова сакав да го објаснам но да не се повторуваме, мислам ваков случај (болдираното не важи за мене само да ја потенцирам мислата) .
Значи накратко не верувам во долги врски ,при што под долга врска подразбирам повеќе од три години, а и не ни сакам долги врски.

Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.202
Поени од реакции
1.943
Верувам во секакви врски.:)
Долги, средни, кратки...разни ги има нели?
Зошто да не бидат успешни долгите врски? Јас сум за долги врски, сигурни.Од партнерот освен љубов барам исто така и сигурност.
Ако партнерите се сакаат и посакуваат да бидат заедно тогаш ќе си останат верни еден на друг.:)
Секогаш велам, ако се сака-се' се може.
Навивам за долгите врски.:smir:

A

Anck-Su-Namun

Гостин
Ne cekajte da vi se sluci dolga vrska,ne davajte se od sebe za da imate dolga vrska.Toa doaga samo po sebe,i koga ke se osvestis,pominale 2-3 godini.
JAs imam decko 5 i pol godini,uste go sakam,super mi e.Nekogas se karame,poveke se sakame,ama 100 pati podobro od sekoj mesec nov decko,pa ucenje novi karakteri,pa novi mesta za izleguvanje....a kolku e samo udobno so decko posle nekoja godina!!!!!
DA za dolgi vrski,NE za razlicni sekoja vecer.Ako ne moze nekoj na 25 god da ima barem edna vrska podolga od 1 god,neka se preispita malce...moze gresi nekade...
Се согласувам во потполност!
Јас сум во врска веќе три години и супер ми е. Јас не сум чекала да ми се случи врскава,(не ни сонував дека ќе издржам со некој олку, ниту пак се замарав да сонувам)се` си дојде само по себе.

Нормално дека во долгата врска не е се под конец, не е се` така розово има и сиви нијанси. Има карање и уште повеќе сакање. Има периоди кога сум “даун“(затоа е тој тука да ме орасположи) и има периоди кога тој е “даун“ (тогаш настапувам јас на сцена :))

Во секој случај ги поддржувам долгите врски.
Убаво вика тендер:
Се` се може ако се сака!

Член од
16 ноември 2007
Мислења
430
Поени од реакции
6
da be. top e dolga vrska. samo ima dve negativnosti. ptvata: posle dolga vrska koa ke raskines pukas od dosad i od sto nemas sto da pravis vo noknite casovi gnetes ko stoka i se debelees. vtorata rabota: koga si vo dolga vrska prekinvas kontakti so site muvacici od predhodno i koa ke ja prekines dolgata vrska ti ostanuva samo "desna raka":)

Wannabemceez

Welcome to my WORLD!
Член од
17 јули 2007
Мислења
909
Поени од реакции
20
Не верувам поке во никаква врска.Ако биди да биди се ке си дојди само по себе...сето друго е сра*е во боја.Не навивам више за никаква врска.

Член од
29 ноември 2007
Мислења
1.149
Поени од реакции
38
НЕ верувам и несакам долги врски.Кратките се послатки.Долгите ми се многу монотони.

Medea

Облинеса
Член од
25 април 2007
Мислења
2.973
Поени од реакции
3.269
Ау.... да не зборам за ова.... долга врска значи да се мрднеш скроз, или од убаини, или од гадости, а кратка врска, да ти го разубави малку животецот!ова, од искуство зборам

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
верувам во долги врски, еве ќе дадам пример за братучетка ми идеше со типот скоро 10 години и на крај се венчаа

лично јас сум си за максимум 1 година (а тоа за мене е мнооогу предолго)

Член од
5 април 2008
Мислења
31
Поени од реакции
3
Што има поубаво од долга врска? Само треба да си ја сакаш и да влужуваш во неа многу за да остане во неа и љубовта и страста. Луѓево стануваат мрзливи во тој поглед. Ќе влета во друга врска и после некое време и со таа исто... нели..

С

Сатори

Гостин
~*~

Верувам во сигурни врски, полни со љубов, внимание и доверба.
Долги, кратки ... навистина не е така битно.

MaRyJaNe-poison

Beauty in Black
Член од
11 септември 2007
Мислења
2.722
Поени од реакции
167
Не верувам.....станува досадно...на почетокот е убаво, интересно, ново...после се е навика.....и почнуваат изневерувањата! Јас сум за пократки врски!

P

Princ

Гостин
~*~

Секоја врска треба да е долга... само така има целосна смисла една врска. Ако секоја ни трае 2 партии секс, не ќе да е врска.

Член од
20 јули 2006
Мислења
260
Поени од реакции
10
hm hm ima neshto shto bash i ne mi e jasno vo temava.Pa vo princip ne moze da ne veruvame vo dolgi vrski, zatoa shto site kon toa celime vo glavno:Da si najdeme nekoj so koj kje ni bide ubavo dooolgo vreme(mozda nema da si ziveeme srekjni do krajot na zivotot ama bar nekoe vreme).Fakt e deka imame super spomeni od kratkite zatoa shto partnerot ne stignal da vidi deka ponekad nosime pamucni gakji i ne sme stignale da vidime deka on se ligavi vo son,i se ni izgledalo super sexy i sme raskinale vo onaa faza na najzaljubenost poradi x pricina.Ama seto toa ne e nishto vo sporedba so ljubov, razbiranje, poddrshka i doverba koi gi ima vo edna super vrska koja trae.A vremeto vprocem i ne e merilo,vrskite traat zatoa shto ednostavno ne sakame da prekinat

Kajgana Shop

На врв Bottom