Дали верувате во долги врски?

Член од
10 август 2007
Мислења
103
Поени од реакции
0
Немој да веруваш во долги врски зошто на крај ништо не излегува како што си очекувала :toe:

Terebellum Sagittarii

Несопирлива
Член од
25 јули 2007
Мислења
1.194
Поени од реакции
578
Ne cekajte da vi se sluci dolga vrska,ne davajte se od sebe za da imate dolga vrska.Toa doaga samo po sebe,i koga ke se osvestis,pominale 2-3 godini.
JAs imam decko 5 i pol godini,uste go sakam,super mi e.Nekogas se karame,poveke se sakame,ama 100 pati podobro od sekoj mesec nov decko,pa ucenje novi karakteri,pa novi mesta za izleguvanje....a kolku e samo udobno so decko posle nekoja godina!!!!!
DA za dolgi vrski,NE za razlicni sekoja vecer.Ako ne moze nekoj na 25 god da ima barem edna vrska podolga od 1 god,neka se preispita malce...moze gresi nekade...

Член од
31 март 2007
Мислења
43
Поени од реакции
0
Јас верувам во долги врски иако научно не е докажано дали постојат :pos2:

Ashley

بين الحياة والموت
Член од
26 јануари 2007
Мислења
1.043
Поени од реакции
35
Верувам, зошто да не?! Всушност и не е битно колку е долга врската, побитна е љубовта и сваќањето.

Скулгрл

Queen of the superficial::..
Член од
17 јануари 2006
Мислења
5.059
Поени од реакции
69
Колку исцрпен одговор. Од само еден збор сфативме зошто ти веруваш во долги врски, и нали сите причини зошто е тоа така. Ќе објасниш или?

Bush(av)

Aut inveniam viam aut faciam.
Член од
30 април 2007
Мислења
758
Поени од реакции
7
Па до пред некое време не. Ама, мислам дека многу е подобра долгата врска, од проста причина што можеш личноста да ја запознаеш и нема потреба од глупави кавги за небитни работи.

Член од
23 март 2007
Мислења
2.370
Поени од реакции
62
ДАли верувате во долги врски, и дали мислите дека тие можат да бидат успешни и трајни, во секој смисол, љубов, верност, страст и сл... Долги врски ги сметам оние од 3 години па нагоре, барем спрема мене, не знам за вас...

Najiskreno, sekogas sum bila i ke bidam protiv dolgite vrski....
Makar da ponekogas znaam i da mu zaviduvam i dlaboko da se cudam kako uspeale nekoi dvajca, taka harmonicno i zaljubeno da ostanat vo edna dolga vrska...Znaci ima i ubavi isklucoci....
Od iskustvata okolu mene, dolgite vrski sekogas zavrsuvale bolno, ili pak se okoncale so brak koj posle potonal vo neiziveani raboti ili od strana na zenata ili od mazot:toe:
Dolgite vrski se samo odraz na temperamentot i karakterot na edna licnost, navika koja sakate ili nesakate da vi se povtoruva:wink:

Buterfly

*Just Fabulous*
Член од
4 јули 2006
Мислења
4.616
Поени од реакции
114
Верувам во долги врски, зашто не би? И да идам со некој и што да раскинам за некое време и пак одново со друг, трет... и до кога така? Или да бидеш замена некоја? не фала. Мора кога тогаш да се сфати сериозно работата и да се смири човекот и да си го пронајде својот партнер. Долгите врски се прекрасни доколку знаеш како да се поставиш на почетокот и низ целата таа врска да бидеш само ти и он без маски и предавства.

Член од
24 мај 2007
Мислења
5.124
Поени од реакции
35
Ако не постојат долги врски,како сме настанале сите ние?Како настанале мајка ти и татко ти?
Верувам во долги врски.
Верувам. Но сепак сум немал до сеа таква :) :) :)

Член од
16 август 2007
Мислења
62
Поени од реакции
0
Ne cekajte da vi se sluci dolga vrska,ne davajte se od sebe za da imate dolga vrska.Toa doaga samo po sebe,i koga ke se osvestis,pominale 2-3 godini.
JAs imam decko 5 i pol godini,uste go sakam,super mi e.Nekogas se karame,poveke se sakame,ama 100 pati podobro od sekoj mesec nov decko,pa ucenje novi karakteri,pa novi mesta za izleguvanje....a kolku e samo udobno so decko posle nekoja godina!!!!!
DA za dolgi vrski,NE za razlicni sekoja vecer.Ako ne moze nekoj na 25 god da ima barem edna vrska podolga od 1 god,neka se preispita malce...moze gresi nekade...
ovaa e 100% tocno. jas vo zivotot sum imal vrski od nekolku dena , nedeli a bogami i meseci i se e toa taka bezveze. inaku sega imam dolga vrska koja od den vo den e se poubava i se sme posrecni. ne barav niti pa sakav dolga vrska taa si dojde sama po sebe. inaku sme zaedno osum godini i vi kazav sekoj den e poubavo i poubavo kako na samiot pocetok.:back:

К

Кнез Мишкин

Гостин
Верувам, во долга врска, не прашујте зошто...:pos2:

U

UnholY

Гостин
Верувам во долги врски и не знам зошто некои луѓе не веруваат само затоа што тие немале долга врска....Ако немале тие сигурно околу нив имаат многу познаници кои веке се во долга врска....Познавам парови кои се во врска веке со години(5-6)и врската им оди како шо треба..нормално дека се појавувале караници и сл. ама сето тоа е минливо затоа што го има во секоја врска....Исто треба да се спомне дека и 90% од браковите се резултат на долга и успешна врска

Член од
29 ноември 2007
Мислења
241
Поени од реакции
5
порано не верував ама сега сум во врска која трае 3 год и месец и сега и тоа како верувам

Тикви4ка

Нарцис со сина крв
Член од
1 март 2007
Мислења
3.134
Поени од реакции
273
Dolgi vrski... hmm.. me fakja strav od vakvi raboti.... imam fobija od dolga vrska... polesno e da prezivees propadnata kratka vrska nego propadnata dolga vrska... valjda i mene eden den ke mi se desi nekoja dolga sto nema da me ugusi .. pa posle doagja institucijata brak i tako dalje... ama zabegav,,,,

Kajgana Shop

На врв Bottom