Дали вежбате, што вежбате и колку често?

JASMIN

Шехерезада
Член од
10 април 2006
Мислења
480
Поени од реакции
19
Vezbam na total gym( fenomenalna e spravata), vozam bicikl, i pecasam....sekoj den posle 7, izmegu topolite na Karpos. Prekrasno e.

Никола

Државник
Член од
18 април 2005
Мислења
5.074
Поени од реакции
333
JASMIN напиша:
Vezbam na total gym( fenomenalna e spravata), vozam bicikl, i pecasam....sekoj den posle 7, izmegu topolite na Karpos. Prekrasno e.
Кај има тополи во Карпош? Случајно сабајлечки да се раzминеме:)
Инаку бокс, билдинг, тае кван до...

Член од
29 мај 2005
Мислења
2.216
Поени од реакции
41
Вежбам живци 24/7,односно ми вежбаат други.Така сум навежбана,да скоро со се можам да се справам, освен со еден човек,кој уште малце, па ќе ми го разј**е нервно-емотивниот систем.:):):)

Инаку,што се однесува до спортот,едно време бев активна во пливање,трчање.Сега и не пешачам повеќе.Мрзлива сум-крај!! Знам,а и чувствувам, дека физичката неактивност ми влијае лошо на здравјето,па и на расположението,ама ете,некој треба и на компјутер да седи,нели?! :)

JASMIN

Шехерезада
Член од
10 април 2006
Мислења
480
Поени од реакции
19
Никола напиша:
Кај има тополи во Карпош? Случајно сабајлечки да се раzминеме:)
Инаку бокс, билдинг, тае кван до...
Jok, na Ribar-Lola gi ima, gi smesav. Ako vidis nekoja budala sto si muabeti sama so sebe po ulica, znaci veke sme se razminale:)

Znaci bibika, kostenite i lipite vo Karpos- idealno mesto za pauza od treniranjeto nervi. Baska, ke potreniras zadna muskulatura:)

Uste kucinjata da gi ubedam da setame zaedno-5.

Член од
15 јуни 2006
Мислења
433
Поени од реакции
3
mnogu vezbam,plativ 700 den da vezbam i 4 pati pojdov

Marata

kinky
Член од
9 мај 2006
Мислења
473
Поени од реакции
3
Порано вежбав многу повеќе, ама ме фати некоја мрза, башка помалку слободно време.

Buci

Il Padrino
Член од
4 август 2006
Мислења
300
Поени од реакции
2
vezbanje e epten top.porano mnogu me mrzese ama sea pocnav da se zanimavam so vakvi stvari.trcam,praam stomacni,sklekovi ovo ono.pogotovo e dobro ako ve fati nekoj tapa period izbacuvate ja cela negativna energija i epten fino ke se osekate!!!
zatoa neka ne ve mrzi!

Maryah.C

Be a bee
Член од
9 јуни 2006
Мислења
4.001
Поени од реакции
710
Porano nikogash ne vezbav no vo posledno vreme pocnav po malku na OrbiTrek odvojam malku vreme ....ne e loso ...sto znam

Junker

Grobar Zauvek
Член од
16 август 2006
Мислења
85
Поени од реакции
0
Bravo, samo takoj produzi.
Inace ja od vreme na vreme napravu nekoj sklek... a nekoj period i svak dn vezbam :) Zavisi kda kako... i kolko imam vreme

mRnO

И по mRnO,mRnO
Член од
16 април 2006
Мислења
6.263
Поени од реакции
52
Секој ден по 2-2ипол саата во теретана

Maryah.C

Be a bee
Член од
9 јуни 2006
Мислења
4.001
Поени од реакции
710
off topic: Abe Junker pa pisuj Makedonski nemoj Kumanovski mozda ljudi ne razbirav:) i produzi samo da vezbash

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Некаде читав дека ако замислуваш како дигаш тегови мускулите добиваат престава дека стварно го прават тоа и работат соодветно. Секој ден пред да заспијам дигам тегчиња од по 5 кила...

Член од
2 април 2006
Мислења
2.842
Поени од реакции
31
viktorgg напиша:
Некаде читав дека ако замислуваш како дигаш тегови мускулите добиваат престава дека стварно го прават тоа и работат соодветно. Секој ден пред да заспијам дигам тегчиња од по 5 кила...
Малце бе... :poss: :pos:

Член од
16 февруари 2006
Мислења
2.830
Поени од реакции
21
viktorgg напиша:
Да бе и јас читав тоа....и кај окулу 90% од слушаите било точно......ај идам јас да кревам 100кг на бисепц :pos::pos::pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom