Јас вежбам секој ден по 30мин до 45 на тотал чим 1000.Исто така пливам добро и секој ден пливам кај мене дома пошто имам базен.Не дека сакам да вежбам сакам да развијам стомачни ова она тело да имам ко човек
Iskreno sakam da pocnam so pravenje stomacni,sklekovi,krevanje tegcinja i slicno ama nikako da ja pobedam mrzata.:pos2::pos2::pos2:Aj valjda vo skoro vreme ke uspeam.
Definitivno najdobar nacin za unistuvanje na stres i negativna energija od sebe e sportot, osobeno nekoj kaj sto mozes da dades se od sebe do maksimum i da se potrosis se negativno vo sebe.
Ako se praktikuva podolgo vreme (a treba) ti vlaga u krv sto se vika ti stanuva navika pa duri i samiot organizam ti bara nekakva aktivnost (ne e bitni dali doma sklekovi, stomacni ili nekoj sport ili teretana ili trcanje)....
Barem taka e so mene poso veke aktivno 4 god go pravam ova i ne mislam da prekinam
Sto pravite za da se odrzite vo posakuvanata forma i da ja podobrite kondicijata? Ili ne vi e gajle za vasata forma, a pa ic za vasata kondicija. Jas treniram kosarka pa taka se odrzuvam vo kondicija plus dopolnitelni treninzi(trcanje, teretana itn).
Јас тренирам на форуми, во последно време на кајгана. Така си ја одржувам кондицијата за брзо куцање т.е. пишување.
Шала на страна, ама последниве 3-4 месеци не сум отишол ниту еднаш на тренинг, повремено трчам кога треба да идам до Беко да си купам Мергез ала Беко или Кордон Блу, и кучето го шетам најчесто со девојка ми за време на викенди.
Epa bratce ti preporacuvam malce vezbi. Ozbilno koga sum vo podobra kondicija nekako se mi e po lezerno(doma, skolo) i kade kade poveke energija imam. A posledno vreme bidejki trcam ama znam ke reces abe ke trcam kako idiot, ama staj si favorite muzice na uvce i ke imas motivacija. Skokaj na jaze, interesno e zabavno, ne ti treba mnogu prostor i mozes duri doma da praktikuvas
Баш пред некој ден си се жалев самата на себе си,колку сум улежана и физички неактивна!Па почнал сеа и малку целулит,тоа чуда врагови!
Од понеделник почнувам да ролам!
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.