Дали вежбате, што вежбате и колку често?

DarkLord

Невиден малер
Член од
27 јануари 2007
Мислења
941
Поени од реакции
247
Јас вежбам секој ден по 30мин до 45 на тотал чим 1000.Исто така пливам добро и секој ден пливам кај мене дома пошто имам базен.Не дека сакам да вежбам сакам да развијам стомачни ова она тело да имам ко човек

Член од
29 јули 2005
Мислења
2.973
Поени од реакции
178
The Mummy Returns напиша:
Iskreno sakam da pocnam so pravenje stomacni,sklekovi,krevanje tegcinja i slicno ama nikako da ja pobedam mrzata.:pos2::pos2::pos2:Aj valjda vo skoro vreme ke uspeam.
Same problem.:helou:

MkForces

тантара пантара
Член од
25 јануари 2007
Мислења
600
Поени од реакции
19
Си практикувам секој ден склекови, и ништо друго... првата серија 60, и после на секои 10 минути по 30 дури можам...

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
71
vo denot dovolno mi e 3 serii po 20 skelekovi i 3 serii po 20 stoma4ni :)
posetuvame i teretana barem 2 pati nedelno dosta e

Член од
20 ноември 2005
Мислења
614
Поени од реакции
64
u posledno vreme vezbam samo mrdni go mausot ...otvori frizider...i cat pat...nesto drugo :)

Sotory

The One That Will Not DIE!
Член од
2 февруари 2007
Мислења
67
Поени од реакции
0
За вежбање се спремам само да си купам Orbitrek, а до тогаш строго на ананас диета.....
јадам се освен ананас :)

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Склекови секоја вечер веќе 7 години...

Член од
7 март 2005
Мислења
131
Поени од реакции
2
Definitivno najdobar nacin za unistuvanje na stres i negativna energija od sebe e sportot, osobeno nekoj kaj sto mozes da dades se od sebe do maksimum i da se potrosis se negativno vo sebe.

Ako se praktikuva podolgo vreme (a treba) ti vlaga u krv sto se vika ti stanuva navika pa duri i samiot organizam ti bara nekakva aktivnost (ne e bitni dali doma sklekovi, stomacni ili nekoj sport ili teretana ili trcanje)....

Barem taka e so mene poso veke aktivno 4 god go pravam ova i ne mislam da prekinam :)

bodlikav

a.k.a C.Ronaldo
Член од
25 јануари 2007
Мислења
529
Поени од реакции
6
Стомачни, склекови, по 2 до 3 серии ги правам, скоро секоја вечер.

Filip89

Македоникус
Член од
1 март 2007
Мислења
528
Поени од реакции
4
Вашата форма и кондиција

Sto pravite za da se odrzite vo posakuvanata forma i da ja podobrite kondicijata? Ili ne vi e gajle za vasata forma, a pa ic za vasata kondicija. Jas treniram kosarka pa taka se odrzuvam vo kondicija plus dopolnitelni treninzi(trcanje, teretana itn).

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
Јас тренирам на форуми, во последно време на кајгана. Така си ја одржувам кондицијата за брзо куцање т.е. пишување.

Шала на страна, ама последниве 3-4 месеци не сум отишол ниту еднаш на тренинг, повремено трчам кога треба да идам до Беко да си купам Мергез ала Беко или Кордон Блу, и кучето го шетам најчесто со девојка ми за време на викенди.

Filip89

Македоникус
Член од
1 март 2007
Мислења
528
Поени од реакции
4
Epa bratce ti preporacuvam malce vezbi. Ozbilno koga sum vo podobra kondicija nekako se mi e po lezerno(doma, skolo) i kade kade poveke energija imam. A posledno vreme bidejki trcam ama znam ke reces abe ke trcam kako idiot, ama staj si favorite muzice na uvce i ke imas motivacija. Skokaj na jaze, interesno e zabavno, ne ti treba mnogu prostor i mozes duri doma da praktikuvas

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
напротив додека тренирав бев презафатен, изморен итн...

п.с. пишувај со кирилица ако можеш.

RealGirL

My LiFе...My ST0Ry
Член од
13 февруари 2006
Мислења
2.348
Поени од реакции
19
Баш пред некој ден си се жалев самата на себе си,колку сум улежана и физички неактивна!Па почнал сеа и малку целулит,тоа чуда врагови!
Од понеделник почнувам да ролам!:vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom