Конечно потопли денови...како створени за рекреација:je: ептен ќеф ми прави сонцето, ме раздвижува максимално и многу често се дружам со мојот верен пријател-бициклот.
Да се пристопли уште малку, па после пливањеееееееее:je: :je: :je: мераци!
Нема на светов поревносен вежбач во седење од мене.Вежбам на работа.Вежбам дома. Вежбам кај другарка ми со кафе. Вежбам во кафиќ. Вежбам кај ќе стигнам.
Се изнаседов и сега може да одам на море,да се удавам.:kez:
Срам да ми е,и навистина ми е додека ве читам,ама ете, мрзла сум.Си редам целулит бе,баш е секси. Што знаете па вие што е во тренд. Пффф...:kez:
Ај си знаеш што ќе ти кажам,да не арчам зборови!!!!!!!
Јас веќе не одам во теретана,се пензионирав од вежбање,сега само на возење точак и играње фудбал и баскет во маало останав.Иначе за све друго мрза ме фаќа
Nikogas ne sum go sakala posebno vezbanjeto i ne sum go pravela toa se do ovaa godina koga navlegov vo triesetata i svativ deka stareeweto pocnuva da si go zema danokot.Taka da sega sekoja vecer vezbam tegovi za race,edno spravice interesno za stomak,i mnogu korisni vezbicki od Dr.Jasna koja ja ima sekoj den na kanal 5 ,si ja gledam i navecer pak vezbicka.Inaku mi stana obaveza sekoj den i toa dosega nikogas ne go pravev da se mackam so anticelulitni kremi i da vnimavam na ishranata.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.