Дали вежбате, што вежбате и колку често?

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Ten km ruck march denes, za zagrevanje. So puni ranci, preku brda i dolini na planinite vo vukojebinava.

A pa mi e meot golem (se seguvam).
Kalimero, nema pravdina prijatele!!

Скулгрл

Queen of the superficial::..
Член од
17 јануари 2006
Мислења
5.059
Поени од реакции
69
Вежбам секој ден,од почетокот на месецов поинтензивно (лето се ближи,ало!) и тоа правам вежби за нозете и нормално стомачни.:pipi:

Svetovid

Триглав
Член од
26 февруари 2006
Мислења
868
Поени од реакции
44
Утре и задутре ќе висам од карпи! Онака... од курташак! :je:

Член од
28 април 2006
Мислења
154
Поени од реакции
4
kako da ne vezbam reketar sum si i moram da bildam

sagaqua

Successful and Creative
Член од
23 декември 2005
Мислења
2.218
Поени од реакции
31
Конечно потопли денови...како створени за рекреација:je: ептен ќеф ми прави сонцето, ме раздвижува максимално и многу често се дружам со мојот верен пријател-бициклот.
Да се пристопли уште малку, па после пливањеееееееее:je: :je: :je: мераци!

Член од
29 мај 2005
Мислења
2.216
Поени од реакции
41
Нема на светов поревносен вежбач во седење од мене.Вежбам на работа.Вежбам дома. Вежбам кај другарка ми со кафе. Вежбам во кафиќ. Вежбам кај ќе стигнам.
Се изнаседов и сега може да одам на море,да се удавам.:kez:

Срам да ми е,и навистина ми е додека ве читам,ама ете, мрзла сум.Си редам целулит бе,баш е секси. Што знаете па вие што е во тренд. Пффф...:kez:

BusHav

Е ајде де.....можеш и така
Член од
5 декември 2005
Мислења
4.343
Поени од реакции
81
sch00lGirL напиша:
Вежбам секој ден,од почетокот на месецов поинтензивно (лето се ближи,ало!) и тоа правам вежби за нозете и нормално стомачни.:pipi:
Ај си знаеш што ќе ти кажам,да не арчам зборови!!!!!!!

Јас веќе не одам во теретана,се пензионирав од вежбање,сега само на возење точак и играње фудбал и баскет во маало останав.Иначе за све друго мрза ме фаќа

Cool

Untouchable
Член од
21 февруари 2006
Мислења
467
Поени од реакции
9
Па не вежбам, ама трчам секое сабајле така да супер ми е.

Член од
13 март 2006
Мислења
38
Поени од реакции
0
Nikogas ne sum go sakala posebno vezbanjeto i ne sum go pravela toa se do ovaa godina koga navlegov vo triesetata i svativ deka stareeweto pocnuva da si go zema danokot.Taka da sega sekoja vecer vezbam tegovi za race,edno spravice interesno za stomak,i mnogu korisni vezbicki od Dr.Jasna koja ja ima sekoj den na kanal 5 ,si ja gledam i navecer pak vezbicka.Inaku mi stana obaveza sekoj den i toa dosega nikogas ne go pravev da se mackam so anticelulitni kremi i da vnimavam na ishranata.

TWEETY***

Мy life..my rules..any questions?
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.041
Поени од реакции
66
Vezbam mnogu cesto sekoj den posto aktivno se zanimavam so ping pong veke 11 godini taka da sekoj den po 2 casa sum vo sala

Член од
15 март 2006
Мислења
195
Поени од реакции
1
абе ја тренирам(вежбам) кунг фу,али више ми скурчи и сакам да се упишам на картинг у волково

Stefanos_M

Moscow_Boy
Член од
23 април 2006
Мислења
563
Поени од реакции
0
Treniram kosharka 10 godini. Sekoj den idam na trening po dva pati. Odsabajle i navecher :)

kLiNkA

Ponosna Hrvatica
Член од
4 јануари 2006
Мислења
2.116
Поени од реакции
5
na fizi4ko celo vreme vezbam... a ina4e po doma se "rastr4uvam"...

Член од
12 март 2006
Мислења
354
Поени од реакции
1
Porano jas si vezbav po ednas na 2 dena ama sega zafaten sum i za to. ama leto idat ke se ima slobodno vreme, ke se bildame.:icon_lol: :icon_lol:

Kajgana Shop

На врв Bottom