Дали вежбате, што вежбате и колку често?

Член од
24 ноември 2005
Мислења
3.233
Поени од реакции
391
Трчам 2-3 пати неделно касно навечер пред спиење низ прекраснава населба кајшто живеам по 2-2,5 километри со лесно, умерено темпо, најчестo и кучето ми прави друштво:)

Svetovid

Триглав
Член од
26 февруари 2006
Мислења
868
Поени од реакции
44
G e G o напиша:
5 месеци одам на билдинг одмарам само среда и недела и то

Понеделник гради и бицепс
Вторник грб и трицепс
среда одмор
четврток рамо нозе трапез
петок гради бицепс
сабота грп трицепс
недела одмор
околу 1 и пол сат на ден
Па ево ви и една добра програма
Mnogu e ova be dete! :star:Osven ako ne si profi bilder, ili epten zagrozen dovolno e edna grupa muskuli ednash nedelno da ja vezhbash. I normalno trchanje. Minimum pola saat posle vezhbanje. I streching. Na vremeto mnogu vezhbav i trchav sekoj den, ama otkako sum nadvor od MKD teshko da ukradam mozhnost da se izvezhbam, a tek za trchanje ich!
Еве ти ја малку ревидирана твојата програма како јас вежбав. (сега како ќе стигнам, но сепак се обидувам да ја следам шемата)
Понеделник:гради
Вторник:раце
Среда одмор
Четврток:нозе
Петок:рамо
Сабота:грб
Недела: одмор
Сето ова околу 1 час на ден + стомачни секој ден и трчање

BusHav

Е ајде де.....можеш и така
Член од
5 декември 2005
Мислења
4.343
Поени од реакции
81
6 месеци одам во теретана,секој ден во неделата,само недела пауза,со две програми
1:
понеделник(четврток)-гради со бицепс
вторник(петок)-грб со трицепс
среда(сабота)-рамо со нозе

ИЛИ

2:
понеделник-гради
вторник-грб
среда-рамо
четврток-раце
петок-нозе
и после све натака од почеток!
Сега плус и точак возам секој ден и чат пат фудбал или кошарка(барем еднаш неделно во маало).Тоа се од мене физичките активности!!!

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.750
Поени од реакции
5.003
treniram boks po 3 pati dnevno..plus nema da bide isto ako ne zemam i kreatin edna doza dnevno

B

BushMan

Гостин
Тренираах до пред 3 недели,ама нешто се разболех температура и такви работи и нешто оставих.Ама дома така се размрдувам по малку.

love

The one and only
Член од
2 мај 2006
Мислења
716
Поени од реакции
1
ne vezbam aktivno,ama pesacam dosta i sekoja vecer pred spienje pravam po 100 stomacni.

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Otkako dojdov u skopje prekinav so sport i pocnav so cigari a pred toa trenirav kosarka.Sea mi e stvarno krivo izgubiv i kondicija i muskulite plus oslabev malku zaso poslabo jadev.Se mislam orbitrek da si zemam pa ko amerikancine susalki na glava fashion tv na televizor i trcaj vo mesto.....

Член од
22 јули 2005
Мислења
2.198
Поени од реакции
11
vozam rolerki i vozam na tocak,vozanm na tocak sekoj den po 15-20 min,a vozam rolerki sekoj vikend i nekad preku nedela

АуРоРа

Засекогаш
Член од
15 мај 2005
Мислења
1.109
Поени од реакции
15
Да и тоа како. Секој ден вежбам по сат и пол,сат два дена во неделата фитнес, а останатите аеробик. И супер ми е.Мора да сум во топ форма

Handsome

Love me or Blow me !!!!
Член од
21 јануари 2006
Мислења
852
Поени од реакции
1
пред тоа одев но само така.Не се разбирав во тоа не знаев која вежба за што е и седнував на справата која што беше слободна..:)лоооооооооооооол
Но сеа почнав озбилно и ваква ми е програмата:
1.понеделник----гради
2.вторник(опционално)---рамо
3.среда----раце и стомачни
4.четврток(ако не сум бил во вторник)
5.петок---грб
6.сабота---гради и стомачни
7.недела---одмор

и по дома чат-пат си подвезжбувам склекови и стомачни а имам и тегови а тренирам и фудбал....

па доста активен а ? :):)

Trancer4e

Extreme Trance Addict
Член од
25 јануари 2006
Мислења
427
Поени од реакции
1
vezbam......sekoj den....i toa TURSKA GIMNASTIKA....Jadi, pij, legni, spij....i pomalce setni niz grad ...a da i ke zaboraiv i sedi na PC....

RealGirL

My LiFе...My ST0Ry
Член од
13 февруари 2006
Мислења
2.348
Поени од реакции
19
sekoj den so saati samo vezbam i vezbam sto pobrzo da pisuvam na tastatura:je:

S

Stef Bachatero

Гостин
vezbav 5 pati nedelno vo teretana anastasija sega se odmaram zosto vezbav 8 meseci

N

NeMiRnA

Гостин
porano bogami vezbav ama sea recisi voopsto iam nekoi zdravstveni problemi

dusicka

UBAVA KAKO CVET
Член од
5 март 2006
Мислења
301
Поени од реакции
0
veke pet godini igram tenis tri pati do cetiri a nekogas i sekoj den i pravam sekoj den po 100 stopacni, vozam rolerki petok sabota i nedela i poaktivna od mene kade ima????

Kajgana Shop

На врв Bottom