Дали би простиле неверство?

• Креатор на темата city
  • Време на започнување

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
и јас го имав истото мислење како тебе,се додека не ме изневери тој што највеќе го сакам...мислам дека на секој нормален човек може да му се деси таква глупост..и сега ни е најубаво и не се плашам дека ќе се деси пак зашо мислам дека научи од грешката...заедно сме година и 2 месеци и љубовта цветааа :D:D:D
не можам повеќе да се согласам со тебе! Едноставно не можеш да знаеш како ќе реагираш се дур не ти се деси. а посебно ако сакаш онака вистински....тогаш не се размислува рационално. на крај краева, луше сме грешки праиме....не можеш да исклучиш таква работа никогаш....едноставно животот е премногу сјебан и несовршен.

Член од
24 октомври 2008
Мислења
328
Поени од реакции
5
Ne veruvam deka ke prostam sepak zavisi sto i kako ke bide i kako ke izreagiram koga ke doznaam.

Capitano

...
Член од
24 октомври 2007
Мислења
1.344
Поени од реакции
137
И да прости човек во име на љубовта, сепак никогаш нема да биде исто како порано. Постојано ќе го гледаме партнерот со "други очи" и ќе се сомневаме дека може повторно да се случи.
Затоа за неверство најдобро НЕ за прошка.

Oblivion

Matt Akisson
Член од
12 септември 2007
Мислења
3.526
Поени од реакции
128
No way. Едно чао без објаснување и толку од врската (без разлика колку и да е била сериозна врската и голема болката после тоа).

kapetan

Не сум дебел. Стомакот ми е 3D!
Член од
4 октомври 2008
Мислења
966
Поени од реакции
535
можеби ке простиш но ја губиш целосно довербата во партнерот....и секогаш ке се сомневаш како што е кажано погоре...мислам дека не се заборава неверство никогаш...и ке биде простено но само со зборови...

Член од
27 ноември 2007
Мислења
619
Поени од реакции
45
Ако ми признае во најскор можен рок од кога се случило тоа би простил и одма би и раскинал.

Ако дознаам од друго место нит простувам а многу е веројатно дека и нешто благо-пакосно ќе направам за успомен и дуго сечање.
Исто и јас. До сеа не сум дознал дали некоја од бившите ме варала. Ионака со ниедна сеа не сум у контакти сеедно ми е.
генерално неверство е една од работие која може од љубовници да ве претвори у најголеми непријатели, дури и само ако едната страна иам индиции и све да иде у курац после.

gelcev

Scuderia Ferrari
Член од
13 август 2008
Мислења
451
Поени од реакции
10
Ednostavno po neverstvo ne se poznavame ( po konkretno ne postoi za mene )

Член од
8 јули 2008
Мислења
4.508
Поени од реакции
8.202
и јас го имав истото мислење како тебе,се додека не ме изневери тој што највеќе го сакам...мислам дека на секој нормален човек може да му се деси таква глупост..и сега ни е најубаво и не се плашам дека ќе се деси пак зашо мислам дека научи од грешката...заедно сме година и 2 месеци и љубовта цветааа :D:D:D
како можеш да кажеш дека неверството е глупост... глупост претставува да се расправаш и да си спуштиш некои работи, а неверството е посериозна работа...

GirliciouS

ιт αιn'т eαѕy вeιng gιrl...
Член од
19 ноември 2008
Мислења
72
Поени од реакции
1
како можеш да кажеш дека неверството е глупост... глупост претставува да се расправаш и да си спуштиш некои работи, а неверството е посериозна работа...
па ако не било само глупост може немаше да се врати кај мене и да ми признае уште истата вечер :/

зборам за мојот случај...

Eliza

EliXiR
Член од
10 ноември 2008
Мислења
129
Поени од реакции
3
па ако не било само глупост може немаше да се врати кај мене и да ми признае уште истата вечер :/

зборам за мојот случај...
Ако признае тоа не значи дека тоа е глупост и се покајал,
тоа можеби е страв да не дознаеш од други
(можеби бил виден од други или истата таа што била со него му се заканила дека сега го има во рака и може да игра со него како што сака итн)
А тоа што те изневерил и не значи дека не те сака,
да не те сака нема да биде со тебе и не би го имал стравот да не те изгуби.

Izr0d

Била сам дете...=)
Член од
9 мај 2008
Мислења
593
Поени од реакции
29
Нема шанса! Кога еднаш ќе изгубам доверба во некој џабе е се шо ке прај послем.:tapp:

Член од
27 ноември 2008
Мислења
24
Поени од реакции
3
неверство не би простил ако се знаеме 2-3 години и повеке

ако е помалце од тоа онда ке простам
и ке знам дека не ни било судено

Член од
25 октомври 2008
Мислења
31
Поени од реакции
1
Ima edna izreka: "Ako ima prv pat ne znaci deka ke ima vtor pat,ama ako ima vtor pat sigurno ke ima i tret pat"

Член од
27 ноември 2008
Мислења
17
Поени од реакции
0
јас не би простила,ама мене би сакала да ми прости ако го изневерам.премногу ли барам?:pipi:

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
јас не би простила,ама мене би сакала да ми прости ако го изневерам.премногу ли барам?:pipi:
Да, премногу бараш.:pipi:Не го прави тоа што не сакаш да ти го прават. Не може дечкото да ти биде верен, а ти да го вараш со пола град, па уште да очекуваш да ти прости.

Јас наравно да си потврдам дека не би простила.

Kajgana Shop

На врв Bottom