Дали би простиле неверство?

• Креатор на темата city
  • Време на започнување
Член од
2 октомври 2008
Мислења
946
Поени од реакции
21
Порано бев убеден дека не би простил во ниеден случај,ама сега се е друго и треба да размислувам мноогу за тоа :toe: :toe:

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
Господ секогаш простува...
Не сум господ , еден е господ , ама сепак зависно од ситуацијата би се ОБИДЕЛ да простам . Значи најверојатно само вака зборам , доколку навистина би дознал за неверство незнам... Поголеми се шансите да не простам..

Член од
29 ноември 2008
Мислења
1.041
Поени од реакции
43
Aj dosta so tie filmovi ..GOSPOD" au...... ke te zdrma nekoja jaka ljubov pa ke si ja treses glavata, so da pravam so da pravam......

Член од
3 декември 2008
Мислења
20
Поени од реакции
0
ne znam

mislam deka nikogas ne bi prostila,do sega mi se nema sluceno i ne bi sakala da mi se sluci.koj znae moze od budalost i od zaljubenost bi prostila.imam mnogu pati razmisluvano i uste ne znam tocno,ama stojam na toa deka ne bi prostila,zavisno sto i kako bilo.no sepak i da mu prostam posle nisto nema da bide isto,ke se cuvstvuvam cudno i ke imam poveke grizi i nervozi otkolku prethodno...

cinderella_

In love with you...
Член од
27 јануари 2007
Мислења
852
Поени од реакции
5
Iskreno ne znam.Se zavisi od situacijata i od samata licnost.Mnogu pati imam razmisluvano na ovaa tema i neam odgovor...mozebi bi prostila ednas,povekje pati sigurno ne.Ama i za toa ednas ne sum sigurna.

Voice of Jericho

Twisted Firestarter
Член од
13 септември 2008
Мислења
301
Поени од реакции
137
Мое размислување за темава, ако толку многу ја сакаш таа личност со која си во врска, немаш срце да ја вараш. Мене тоа не ми се случило а не ни верувам дека ќе ми се случи.А дали би простил?! Зошто да простам кога се покажала личноста во свое светло каква е, па такви мене искрено не ми требаат.

Член од
21 август 2008
Мислења
6.500
Поени од реакции
1.321
zena ne smee da vara sve podnosim...samo nikad ne podnosim zena kad vara...zenska glavo zakon sam ti ja...zena a te prevari izebi ja ko kucka i posle izbrisi ja, nema pogolema kazna aod toa da ja batalis, sirota taa ke ostari ako ima gospod milos i ke se mrzai sebe si sto e stara kucka.

tomislayer

Елегантно дебел =)
Член од
18 ноември 2008
Мислења
1.482
Поени од реакции
82
Нема простување за тоа... ако не сум и јас арен шо има да сака да и простам?

slobbo

LoneRyder
Член од
16 ноември 2008
Мислења
1.686
Поени од реакции
583
Јас ретко простувам, ама никогаш не заборавам, за било што, а скоро никогаш не простувам за предавство ма какви и да биле причините:nenene:
може само казна некоја, а прошка јок:nenene: ноу веј

Член од
3 декември 2007
Мислења
3.718
Поени од реакции
772
Дали би простиле неверство во врска и во брак?И доколку би простиле под кои услови?
Не би простила неверство, во ниеден случај, особено не сега, после година и 3 месеци... Тоа автоматски би значело и крај на врската. Неверство кај партнери кои се почитуваат познаваат и сакаат, не треба да биде ниту предмет на сомнеж, а не па случка. Од искуства на мои познајници, долготрајноста на врската и желбата за изневерување се правопропорционални. Но кај мене не е така.

Sk girl

Not Perfect
Член од
6 јули 2008
Мислења
431
Поени од реакции
15
Imav takov slucaj i ne prostiv.Stvarno go sakav, mi bese tesko ama sea sum malce ok.Zivot ide dalje a i stom izgubam ednas doverba vo covek posle ne mozam da ja vratam nazad-takov coek sum si.Taka da sea neka si go jade ona sto sam si go prael.nikogas nemozam da bidam sigurna deka toa nema da se povtori.

Penja

Stajk-City is Wild West
Член од
1 ноември 2008
Мислења
82
Поени од реакции
2
bi ja "plesnal" samo za posleden pat i klocata u gz neka si ebe mater :cds:

Член од
22 ноември 2008
Мислења
45
Поени од реакции
1
Vistina e tesko da se prosti neverstvo i ako se prosti nema da bide vrskata ili brakot kako sto treba.
Naj pametno e da mu go prostis neverstvoto(bidejki i BOG ke mu go prosti) no vrskata ili brakot da zavrsi togas,zosto ne si veke obvrzan da bides so taa licnost.Posle toa samo prijateli.
a ako mozes da go pregoltas toa...ostanete zaedno.

Kajgana Shop

На врв Bottom