Crazy in Love
Here's looking at you kid.
ако можел да го има со тебе сигурно немало да те вара, нели???![]()
![]()
Па можел да го има тоа со неа, ако и кажел што сака или ако правел муабет на таа тема. Не мора да вара, за да го добие тоа што го сака.:smir:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
![]()
![]()
Па можел да го има тоа со неа, ако и кажел што сака или ако правел муабет на таа тема. Не мора да вара, за да го добие тоа што го сака.:smir:
Да се согласувам со тебе. Кој пита не скита!!!
абе он можеби си ПИТАЛ, ама ти не си забележала, во секој случај не питал директно, секогаш постои она читај меѓу редови, знаеш знаци, ти реков ми рече ....
Крејзи ги наведува накај новата тема нејзина:pos2:И после жените околишале и збореле меѓу редови...:nesvest:
Во врската ако нешто не е во ред, мора отворено да се зборува, не може да гата некој на гравчиња што не е во ред. :wink:
Ако не му одговара на некого, на крај на краиштата, може да раскине,а не кукавички да вара.:smir:
И после жените околишале и збореле меѓу редови...:nesvest:
Во врската ако нешто не е во ред, мора отворено да се зборува, не може да гата некој на гравчиња што не е во ред. :wink:
Ако не му одговара на некого, на крај на краиштата, може да раскине,а не кукавички да вара.:smir:
и ако он, кој и да од партнерите решил да вара ништо нема да го премисли...нема врска тоа дека жените биле тие што зборат секогаш меѓу редови, и ние учиме полека полека од вас, нели се бориме за рамноправност помеѓу половите![]()
и ако он, кој и да од партнерите решил да вара ништо нема да го премисли...
Е па тоа ми е поентата. Зашто да изневериш? Поголем фраер ќе биде типот или типката ќе биде подобра п. ако го изневери дечкото?
Мислам ако се деси неверство, и ако го откријам само ќе му направам едно - :helou: слободен си.
абе он можеби си ПИТАЛ, ама ти не си забележала, во секој случај не питал директно, секогаш постои она читај меѓу редови, знаеш знаци, ти реков ми рече ....

ЕЕее добро значи јас сега ќе читам мегу редови, бре бре , како да не.
Ако сака нешто повеќе, може да праша па ќе видеме дали ќе добие.
А ова меѓу редови, не е потребно да го има во врската. И точка![]()

и јас го имав истото мислење како тебе,се додека не ме изневери тој што највеќе го сакам...мислам дека на секој нормален човек може да му се деси таква глупост..и сега ни е најубаво и не се плашам дека ќе се деси пак зашо мислам дека научи од грешката...заедно сме година и 2 месеци и љубовта цветаааЈа не би простила неверство па ако сака и нека е последниот типец на светот.Ако веке еднаш ме изневерил може пак да ме изневери.После неверството знам дека во врската нема да биде ништо како порано што било![]()