Па појасни де за каков тип на изневерување се работи. И не знам што ти е со муабетов. Јас на пример - нема да простам.ova e za dr tipovi na izneveruvanje! i ne mi se prajte mn fakmeni , ne prostuvale tintiri mintiri :baeh: !
Ако ме сака - нема да ме изневери, како прво. Како второ, и самата велиш дека нема да биде како порано, а ако нема да биде како порано, која е поентата да замижам очи пред изневерувањето, кога веќе нема да имам доверба во него. А тоа што не сум во брак е уште поолеснителна околност да му речам - ЧАО и да си барам некој друг кој ќе ме сака и ќе ме почитува. Затоа што факт е дека изневерувањето е непочитување на другата особа.ako go/ja sakas ke prostish...normalno deka nema da bide kako porano, ama vreme ke pomine, ta ne sme u brak
Па фала Богу, ама поентата е дали се сака да се премине преку тоа.znaci, ako se saka se se moze
Не се правиш горд, си го чуваш достоинството. Подобро да се самозадоволувам него да бидам со некој кој се мува наоколу и ме изневерува. На крај, не се сведува целата врска само на секс, битни се и други работи. А ако раскинам со него, затоа што ме изневерил, сигурно дека по некое време ќе најдам друг што ќе го сакам, така што не ја гледам поентата. ај чао.a ako se prais gord ili ke se samozadovoluvash ili ke se fuck around so koj stignesh od inat. ete toa jas go mislam.aj cao
Па не ми ни беше поентата да те критикувам. Секој си има право на свое мислење и тука ние само разменуваме различни мислења. Не можам да те критикувам затоа што имаш свое гледиште на работите.Izlgea povekje sakas da kazesh sho mislish otkolku da me kritikuvash.
Zborot mi beshe deka ako posle zeznuvanjeto mi pokaze deka se kae i gleam deka se maci poradi toa, gleam deka so meseci posle toa ne bara nova i deka mi kazuva sekoj den deka me saka -ke prostam.
I ako samo sexot e cin narecen izneveruvanje, togash draga moja edna od nas ima greshka pretstava za shto vsushnost e ljubovta. treba da znaesh i da prostish zosho nikoj ne e bezgreshen. ne sum romanticar, samo kazuvam od koja gledna tochka gi gledam rabotite...i nemoj ti so moeto 'aj cao' :smir:
Pa koga bi bilo obratno sigurno bi sakala i on da mi prosti. znaci ako sum neso zeznala, poradi bilo koja pricina i posle toa mi e tesko i svakjam deka sum pogresila, normalno deka ke sakam da mi prosti...molam nekoj samo togash koga premnogu go sakam...ama toa sum samo jas site sme razlicni neli?:salut:neznam zosto bi prostila...dokolku e obratna situacijata vo nikoj slucaj nema da bidam postedena (od urlanja vristenja i slicni navredlivi pikanterii od nasiov bogami bogat jazik) i da mi bide prosteno
истово нешто ми го рече девојката ...Би простила ... Ако Ептен Некого Сакам .. Али Ипак од внатре нешо ќе ме кочи и никад више не би ми бил односот ист со таа особа .. Ама па ако тој еднаш ме изварал.. пак ќе ме извара .. затоа не глеам зашо да му простам .. Ќе си продужиме секој по сво пат и толку .. Така мислам дека е најдобро