Фала ДРУЖЕ, такоџе ...Само да ги поздравам сите учесници во НАЈГЛУПАВАТА тема било кога отворена во подфорумoт религија.
I chose not to participate...
You JUST did...hahaaa...lolСамо да ги поздравам сите учесници во НАЈГЛУПАВАТА тема било кога отворена во подфорумoт религија.
I chose not to participate...
А ѓаволот постои, и си немал друга работа па од длабочините на Земјата ја испратил рок/метал музиката и рок/метал музичарите на земјата за ја проповедаат сатанистичката религија....yeah right.ne i?
--- надополнето: Dec 10, 2011 11:59 AM ---
samo metalskata e gavolska drugo e se super
pa i tie se gavoli be moze gi praka gavolot ne gospodА ѓаволот постои, и си немал друга работа па од длабочините на Земјата ја испратил рок/метал музиката и рок/метал музичарите на земјата за ја проповедаат сатанистичката религија....yeah right.
ti okk ama naj golemiot del od metalcite se takvi toa ne licat na luge sramota i greota e takvo ponasane prepotentno da ne recamwow девојче slow down ... Одиш од крајност во крајност ... Јас најмалце личам на „металец“, а сепак слушам метал. Не ги исмевам тие што слушат турбо-фолк или народно и не се трескам од земја... Тебе не треба да ти пречи стилот на изразување на другите луѓе и не треба да ги ставаш во ист кош сите што слушат метал... Но помешани ти се сеуште поимите, ќе сфатиш некој ден
И да се најде „металец“ што те исмева за тоа што го слушаш не треба да се чуствуваш загрозено ... Биди доследна на музиката што ја слушаш ..
Ок, дали стварно веруваш во некое си надчовечко рогато суштество наречено Сатана?pa i tie se gavoli be moze gi praka gavolot ne gospod
a ti veruvas li vo isus gospod isl?Ок, дали стварно веруваш во некое си надчовечко рогато суштество наречено Сатана?
Колку години имаш?
Во едно семоќно божество да, но Библијата не ја сметам за историски доследна и точна поради што и не верувам во постоењето на рогатиот.a ti veruvas li vo isus gospod isl?
Не, ама треба да внимаваш за кого навиваш.Имав некаде прочитано дека као рокот/металот (и др видови метал) биле дело на сатаната ... Па да прашам дали ако слушаме ваква музика се сметаме за неверници??