Дали ако слушаме рок/метал сме неверници?

N

Nessa Alcarin

Гостин
Od kade vakov zaklucok be covek deka jas mislam deka site metalci se ubijci i deka se tepaat po sobiranki ??? Nisto takvo ne napisav... Sakav da kazam deka vo zivotot ne privlekuvaat odredeni raboti zatoa sto imaat povrzanost so del od nas.
Ок де, не се тепај веднаш![DOUBLEPOST=1408390418][/DOUBLEPOST]
Па како не ќе бидат со толку метал на гуша (обично благороден) :D
Те молам на ја терај натаму дискусијата. Може да биде добра. ;)

Donald Sikert

Jane Vitington
Член од
28 ноември 2008
Мислења
8.283
Поени од реакции
5.614

_predator_

Студент\Џаболебар
Член од
17 декември 2012
Мислења
2.254
Поени од реакции
2.461
Дали ако слушаме рок/метал сме неверници?

ДА. И ќе гориме у пеколот.:oops:

Член од
24 мај 2014
Мислења
5.305
Поени од реакции
5.911
Жени те привлекуваат ли?
Prasanjevo nema vrska so temava... Od moja gledna tocka ti sakas da se pofalis so prasanjevo pred site forumdzii ali eve radi toa sto ne si bezobrazen i ne se nametna so ismejuvacki stav ke ti odgovoram. Me privlekuvaat.

SuBZerO

Бигус Дикус
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.862
Поени од реакции
4.814

Donald Sikert

Jane Vitington
Член од
28 ноември 2008
Мислења
8.283
Поени од реакции
5.614
Признавам:([DOUBLEPOST=1408391099][/DOUBLEPOST]
Prasanjevo nema vrska so temava... Od moja gledna tocka ti sakas da se pofalis so prasanjevo pred site forumdzii ali eve radi toa sto ne si bezobrazen i ne se nametna so ismejuvacki stav ke ti odgovoram. Me privlekuvaat.
Добро е, штом те привлекуваат жени.

Таман работа да бидам безобразен и да имам исмејувачки став . Тоа не е христијански.

Член од
17 август 2014
Мислења
75
Поени од реакции
46
Не сте ме разбрале убаво. Јас реков дека не сум ништо против за слушање на рок или метал. Ама ако гледаме не треба да заборавиме и на црковната.

Прочитај подобро :)

Celeste

Егоист,курва,социопат.
Член од
6 јули 2014
Мислења
58
Поени од реакции
89
А ако слушам турбофолк ке ми никне ли златен ланец на вратот и лакована шпиц кондура на нозете?

Член од
17 август 2014
Мислења
75
Поени од реакции
46
Па ако сме игнорантни кон сите тие нешта, не значи дека и не постојат. Подобро е да сме запознаени со сето тоа, и да одредиме што е добро а што лошо, отколку никогаш да не се соочиме со нив.
Тоа е точно дека постојат и не треба да одиме по такви патишта за тоа си во право. ;)

Атеист

Дежурен Шаман
Член од
2 февруари 2010
Мислења
7.682
Поени од реакции
4.921
............ туку, повторно ќе речам, да останеш човек и да веруваш во Бог ....
Ова го заборави? А Поп то би....?
Сепак подобро е да се слушаат црковни песни .:)
За кого е подобро? За тебе? Слушај кој ти брани, за мене не е подобро.

Член од
17 август 2014
Мислења
75
Поени од реакции
46
Не се разбираме.
Јас не ве осудувам и не ви нафрлам некои работи кои треба да се прават тоа останува на ваше, а не на мое, па така вие слушајте што сакате и јас можам да слушам (и слушам) се', но не треба да заборавиме на тоа што сме. Ако ти си атеист (атеисти нема, туку антитеисти) јас неможам да ти речам да правиш она што ти не сакаш, за тоа оставам самиот да си свесен. И повторно ќе речам никого не осудувам.

Сега се разбравме или уште да пишувам ;) :D.

Kajgana Shop

На врв Bottom