Го ѕиркате ли соседот?

Фаќате ли сеир?

• Да

Гласови: 74 19,6%
  • Не

Гласови: 187 49,5%
  • Понекогаш

Гласови: 117 31,0%

• Вкупно гласачи
    378

Drama Queen

Sky Catcher
Член од
2 септември 2007
Мислења
1.739
Поени од реакции
65
Не.Не фаќам сеир,глупо е и безвезно.Тоа го правев како мала,ги вознемирував комшиите и ги шпиунирав сега ...има многу други поинтересни работи!retard:

Член од
13 февруари 2008
Мислења
104
Поени од реакции
1
Ако има некоја саглам расправија или нешто интересно обавезно сум таму да пукам сеир:vozbud:, а онака за безвезе не шпиунирам, не е интересно:nenene:

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Нема потреба :toe:

Акаша

Hydra
Член од
28 мај 2006
Мислења
1.684
Поени од реакции
128
Па не го ѕиркам ама еднаш имав еден сосед манијак стално звонеше на телефон и зборуваше за спрострената облека (читај: долен веш) шо беше на тераса :pos:

Ece

*Sunshine*
Член од
7 јули 2006
Мислења
2.567
Поени од реакции
47
Гласав за "НЕ" затоа што не ми се укажала прилика, мислам, да прави нешто интересно, сигурно не би пропуштила. :vozbud: :pipi: :pos:

Clen 7

Од Форумот
Член од
5 јуни 2007
Мислења
2.843
Поени од реакции
360
хахаха..Е шо ќе ѕиркам? Можам само тие на трети и на четврти што се одма до моја зграда,и тоа убаво ѕиркање пошо 5 метра е растојание,ама на 4ти сеуште нема никој вселено а на 3ти се едни старци! Е да дојдат некои студентки на 4ти....Хммм...

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Не, никогаш не сум ѕиркал сосед. Некако глупа работа ми се чини дека е.

Член од
12 септември 2007
Мислења
502
Поени од реакции
4
немам намера а ни потреба за такво нешто,што сакаат нека си прават, нивна работа.Ама имам еден таков шпиун комшија мора да види кој поминал,кога поминал,со кого...си нема човекот попаметна работа.

ivanco

Herbie the Love Bug
Член од
17 јануари 2008
Мислења
175
Поени од реакции
0
Ја ѕиркам али онака несакајки ке искочам на балкон да пушам цигара и кога бабата лево до мене во другата зграда го млати дедоно или комшиката по банјарка се шета низ дома а јас што сум крив сум искоцил само цигара да пушам.

tiffany

Тифаниум
Член од
20 мај 2007
Мислења
742
Поени од реакции
13
Не се замарам со нив, дури некогаш се случува да не ги поздравам :kesa: . Имам приметено дека они шпиунираат, по грешка ќе им се испушти некој збор, мизерно малку ама нивна работа. Хм сега ми текна, минатата година бев приморна да шпиунирам две девојчиња од зградата карши мене, фрлаа на улица домати, портокали, цитрони и друг тип на овошје и зеленчук. страв да ти е да излезеш пред куќа. :)

shadows & smile

just a lost boy
Член од
10 февруари 2008
Мислења
291
Поени од реакции
7
Никогаш не сум се смарал со такви работи како на пример да фаќаш сеир од соседите.Мислам дека тоа е прост акт со кој се искажува некултура и непочитување на приватноста на еден човек.Мојот одговоре НЕ:nenene: никогаш

Fabullous_178

Psychonautics:.
Член од
21 февруари 2007
Мислења
2.987
Поени од реакции
190
Никогаш.
Скоро и да не ги познавам соседите,иако сме лепенка,значи под ист покрив сме технички.
Мило ми е што и они воопшто не се занимаваат со такви работи,дури и се вртат настрана ако некогаш случајно видат како дувам џоинт на тараса.
Едноставно,се почитува приватноста,иако можеби не е добро тоа што воопшто не се познаваме.

Kajgana Shop

На врв Bottom