Го ѕиркате ли соседот?

Фаќате ли сеир?

• Да

Гласови: 74 19,6%
  • Не

Гласови: 187 49,5%
  • Понекогаш

Гласови: 117 31,0%

• Вкупно гласачи
    378
Член од
13 август 2007
Мислења
672
Поени од реакции
19
аууу нема шанси бре, какви комшии какви малограѓани... не се замарам, али затоа кога се дешава нешо кај мене дома како радари се, тие до мене вратата демек луфтират се одма ја отворат...
другата од ходнико обавезно им е подотворена за кога ке си идам полесно и потивко да дојде до шпионката да ме виде у кое стање и со кој си идам :uvo:...
ц ц ц, коа беше мала таа ќерката слушала како мајка ми ме кара зашо долго време не сум седнала да свирам да вежбам на клавирот... и оваа после надвор у маало ми вика: комши нешо одамна не свиреш шо биде, затоа ли мајка ти се дра прееска (пред сите и тоа)? па коа и засукам една врела баница... лекција:nenene:

Izr0d

Била сам дете...=)
Член од
9 мај 2008
Мислења
593
Поени од реакции
29
Mojte komsi ne da se besni ... se otepvat od kjoteci.
so tv tepanje ...
kolku pati i policija ima odeno.........
haos all day ...

ama no way da dzirkam i slusam ... ne me interesira ic :D:tapp:

Член од
31 март 2008
Мислења
2.572
Поени од реакции
1.864
да бе
тоа е интересно
некогаш за детали и двогледот е добар пријател :vozbud:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Како не, немам попаметна работа. И јас не би сакала мене некој да ме ѕирка, барем дома да имам приватност. Дури да сакам не можам да ги набљудувам комшиите зошто на улицава сите куќи се ниски, само мојата е на 3 спрата и јас сум на третиот.

Член од
18 ноември 2007
Мислења
609
Поени од реакции
41
:helou:кога живеев во аеродром имав обичај кога шетам во населбата да погледнам во внатрешноста на собата но не заради сеир ,ме привлекуваше да погодувам кој живее тука какви луге се према тоа како им е наместено. но тоа ми помина .:smir:

TheBossesSis

~ една жеМска со чаша ~
Член од
1 октомври 2007
Мислења
656
Поени од реакции
16
пфф зашто да не ? хахахахахах

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Хаха добра темава туку само да потенцирам во зграда сум и имам соседи ама пак што и да има не ѕиркам зошто нема што да се ѕирка. Ај да беше соседка можеби ама и тоа под знак прашалник не сум некој воаер или мањак.

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
До мене има еден човек само пцуе.24/7 само пцуе на се и сешто.И кога и да излезам од тераса погледаот од терасата е на кај неговата куќа и понекогаш ќе излезам надвор да поседам на тераса и се цепам од смеење.Инаку во пракса не ѕиркам, затоа што и немам други комшии тука.

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.711
Поени од реакции
22.671
по некогаш ѕиркам само ако има нешто интересно

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.277
Дали зиркам в комшии ?!?!?!

Па јас купив двоглед и дигитален апарат со 10х оптички зум.......

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
457
Дали зиркам в комшии ?!?!?!

Па јас купив двоглед и дигитален апарат со 10х оптички зум.......
Ништо од бизнисот, 15х зум плус двоен стабилизатор на слика и најт моуд(инфраред):):)

Член од
13 август 2008
Мислења
14
Поени од реакции
1
Иако ја поседувам една од главните карактерни особини на македонскиот народ-сеирџиството, имам доволно исполнет живот за да се занимавам со тоа шо праат комшиите, шо сакаат нека си праат ич не ми е гајле, па да губам време да ги глеам.Обично и ако слушам нешо преку ѕидови пуштам гласна музика, искачам или им тропам на цевките од парното да престанат...

Kajgana Shop

На врв Bottom