http://24fudbal.com.mk/vesti/1616/video-golot-na-goran-pandev-protiv-sienaДајте линк од голот на Пандев.Да видиме каков гол било.Јас преска пуштив и не го даваа Наполи на пренос.
По секој гол, се потсетувам на утрото на 29 ноември, кога на една рака се броеа оние кои се уште веруваа во него, јас објавив песна за него, со надеж дека ќе му донесе среќа и самодоверба....ааа да Бене, да... ни гуглтранслејт неможе да го преведе она...
Немаше добар стрим. Јас ја гледав до 60та некаде, али мачење беше и баталив.Браво,супер гол!Штета што не го гледав натпреваров.Обично не пропуштам натпревари на Наполи
еј брат,ќути знам како е.И јас како тебе се нервирам кога треба преку нет да следам утакмици.Сметам дека Телма треба да ги дава секоја недела натпреварите на Наполи.Инаку кога сме за гледање преку нет имаше една страна порано италијанска која даваше избор на 5 -6 канали.Се плаќаше околу 18 евра за три месеци.Али тоа беше многу оддамна.Сега не знам како е.Сепак сметам дека ТВ си е ТВ.Еден дримбокс и ќе заврши и тоа како работа.Немаше добар стрим. Јас ја гледав до 60та некаде, али мачење беше и баталив.
Се расправам со стариот дома за дримбокс, никако да го убедамеј брат,ќути знам како е.И јас како тебе се нервирам кога треба преку нет да следам утакмици.Сметам дека Телма треба да ги дава секоја недела натпреварите на Наполи.Инаку кога сме за гледање преку нет имаше една страна порано италијанска која даваше избор на 5 -6 канали.Се плаќаше околу 18 евра за три месеци.Али тоа беше многу оддамна.Сега не знам како е.Сепак сметам дека ТВ си е ТВ.Еден дримбокс и ќе заврши и тоа како работа.
Во право е стариот, ако ти купи Dreambox нема да учишСе расправам со стариот дома за дримбокс, никако да го убедам
Проблемот е што не ги пружа истите игри во репрезентација, а за неговите лични постигнувања во Наполи ми дреме. Мене Наполи ништо не ми значи во мојот живот...Вака за репрезентација да игра....
ИстоПроблемот е што не ги пружа истите игри во репрезентација, а за неговите лични постигнувања во Наполи ми дреме. Мене Наполи ништо не ми значи во мојот живот...