Горан Пандев

Член од
12 декември 2010
Мислења
310
Поени од реакции
101
Дајте линк од голот на Пандев.Да видиме каков гол било.Јас преска пуштив и не го даваа Наполи на пренос.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
ааа да Бене, да... ни гуглтранслејт неможе да го преведе она... :)

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.322
Поени од реакции
15.576
ааа да Бене, да... ни гуглтранслејт неможе да го преведе она... :)
По секој гол, се потсетувам на утрото на 29 ноември, кога на една рака се броеа оние кои се уште веруваа во него, јас објавив песна за него, со надеж дека ќе му донесе среќа и самодоверба....

Понатака е потешко за преведување и не толку бито колку првиов дел.

Член од
12 декември 2010
Мислења
310
Поени од реакции
101
Браво,супер гол!Штета што не го гледав натпреваров.Обично не пропуштам натпревари на Наполи

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.322
Поени од реакции
15.576
Браво,супер гол!Штета што не го гледав натпреваров.Обично не пропуштам натпревари на Наполи
Немаше добар стрим. Јас ја гледав до 60та некаде, али мачење беше и баталив.

Член од
12 декември 2010
Мислења
310
Поени од реакции
101
Немаше добар стрим. Јас ја гледав до 60та некаде, али мачење беше и баталив.
еј брат,ќути знам како е.И јас како тебе се нервирам кога треба преку нет да следам утакмици.Сметам дека Телма треба да ги дава секоја недела натпреварите на Наполи.Инаку кога сме за гледање преку нет имаше една страна порано италијанска која даваше избор на 5 -6 канали.Се плаќаше околу 18 евра за три месеци.Али тоа беше многу оддамна.Сега не знам како е.Сепак сметам дека ТВ си е ТВ.Еден дримбокс и ќе заврши и тоа како работа.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.322
Поени од реакции
15.576
еј брат,ќути знам како е.И јас како тебе се нервирам кога треба преку нет да следам утакмици.Сметам дека Телма треба да ги дава секоја недела натпреварите на Наполи.Инаку кога сме за гледање преку нет имаше една страна порано италијанска која даваше избор на 5 -6 канали.Се плаќаше околу 18 евра за три месеци.Али тоа беше многу оддамна.Сега не знам како е.Сепак сметам дека ТВ си е ТВ.Еден дримбокс и ќе заврши и тоа како работа.
Се расправам со стариот дома за дримбокс, никако да го убедам :)

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.006
Поени од реакции
5.653
Се расправам со стариот дома за дримбокс, никако да го убедам :)
Во право е стариот, ако ти купи Dreambox нема да учиш :pos:
Инаку, браво за Пандев, ѕвер е, врза четири-пет меча во серија со голови :D

Член од
30 јуни 2008
Мислења
1.983
Поени од реакции
1.264
Штета за последната шанса, можеше да се прослави, али голманот му ја одбрани:place:

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Пандев вака така повтроно го спаси Наполи од пораз.Влезен е у форма дечкото растур систем :D

Член од
11 мај 2008
Мислења
3.358
Поени од реакции
7.343
Вака за репрезентација да игра....
Проблемот е што не ги пружа истите игри во репрезентација, а за неговите лични постигнувања во Наполи ми дреме. Мене Наполи ништо не ми значи во мојот живот...

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Мене па ми значи, односно не на Наполи, туку на Пандев, ми доаѓа како мелем на душава....баш се радувам кога ќе даде гол, прикаже добра игра, подмогне со асистенција....итн итн, без разлика дали е во Наполи или во било кој друг тим...се разбира, поголем мерак е кога сето тоа се случува во дресот на репрезентацијата.....!!!

Kajgana Shop

На врв Bottom