Горан Пандев

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Абе, гол беше ова? Не сум баш убеден, од лош агол дадоа. Како и да е нека му е со среќа. Наполи мафија! :)
ПА ШТОМ Е ПРИЗНАЕН ЗНАЧИ Е ГОЛ!!! И јас сум Јувенташ али на се немора да се плука одма ... Наш е и вреди да се бодри и да се радуваме на неговите успеси ;) Инаку кај се "фановите" што збореа дека бил слаб ? Да се јават ОДМА! :*

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.238
Поени од реакции
8.136
ПА ШТОМ Е ПРИЗНАЕН ЗНАЧИ Е ГОЛ!!! И јас сум Јувенташ али на се немора да се плука одма ... Наш е и вреди да се бодри и да се радуваме на неговите успеси ;) Инаку кај се "фановите" што збореа дека бил слаб ? Да се јават ОДМА! :*
Па кај виде дека го исплукав? Само прашав дали беше гол затоа што не се виде убаво. Немора да значи дека ако голот е признаен дека е гол. Што се однесува до ова, прашај ги дечките што навиваат за Челзи и ќе ти кажат:)( хинт, Ливерпул-Челзи). А Наполи што се мафија, мафија се и не би ме чудело топката да не ја поминала гол линијата. За овој дел, прашај ги интерашите и ќе ти кажат за Наполи :).

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Според мене убаво се гледа дека топката ја поминува линијата :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Со самото тоа што го гледаме голманов со повеќе од пола тело влезен во голот значи сигурно дека не ја избацил од линија.

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.594
Поени од реакции
6.353
A и голот на Кавани мислам дека падна по одбиена топка на голманот откако Пандев шутираше слободен удар. И петата до Хамшик...:drk:

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707

Пандев од 6мин натаму.
Одличен е Пандев од кога се врати од повредата голови дава асистира не се плаши да шутира.Тимот си го погоди игра во сите натпреварувања добро што не отиде во Џенова.
Во Интер освен што треба да си добар треба и да имаш среќа се менуват тренери ако не си прв состав играш еднаш во месецот плус Пандев во Наполи си игра на природна позиција има огромна слобода Наполи игра многу по тимски во напад во Интер имало ситуации Пандев сам мава раце скока да му податат Снајдер или Ето имат 5 играчи околу нив и пак си шутират не подават.
Наполи ќе видиме дали ќе го задржи Пандев кој има богат договор со Интер во Наполи нема толкава плата 3,2мил по сезона до 2014.
Ваков Пандев би бил корисен на Интер многу повеќе отколку што се Зарати и Форлан моментално но ако добива вакви шанси за игра подобро би му било во Наполи да си остане.

А

Анноун

Гостин
"во сиена израмнување на 1:1 . Пандев , гол со глава , НЕВЕРОЈАТНО :pos: " - Бранко Илиевски на Телма .

Браво Горане .

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
Се врати во препознатливата форма Пандев.

Ситуацијава со Пандев исто како со Лазаров.Сите го пцујат па после кога ќе даде голови сите :drk: на него.

Како што тргнало Пандев најдобар стрелец ќе им стане до крај на сезона :D.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Каде можеме да набавиме од дрогава на која што се наоѓа Пандев :)

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
Каде можеме да набавиме од дрогава на која што се наоѓа Пандев :)
Не бе Струмичаните не се по дрогата.Они живи луѓе јадат.Затоа е толку добар Пандев ;).

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.322
Поени од реакции
15.576
^ :pos:

Патем одлична шанса имаше и да направи пресврт Пандев, нешто у стил како голот со Јуве, но голманот му ја одбрани т.е. го погоди голманот.
--- надополнето: 22 јануари 2012 во 18:56 ---
Alberto Caccia
Come ad ogni suo gol, ribadisco che la mattina del 29 novembre, quando si contavano sulle dita di una mano quelli che ancora credevano in lui, ho lanciato una canzone per questo campione, con la speranza che gli portasse fortuna e soprattutto fiducia... ora tutti pronti a salire sul carro del vincitore...! Si ripete la storia con Cavani insomma. Sperando che anche per Pandev, il percorso continui ad essere lo stesso :) Forza Goran! ma soprattutto, aldilà di tutto e tutti, FORZA NAPOLI!

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
И превод на горе напишаното:

Asto each of itsgoals,I repeat thaton the morning ofNov. 29,when itcounted on thefingersof one handthose who stillbelievedin him,I launcheda songfor this sample,with the hopeto bring himluck andabove all,trust ...now allready toget onthe bandwagon...!Herepeatsthe storywith Cavanishort.HopingforPandev, the pathcontinues tobe the sameforceGoran!but above all,beyondeverything and everybody,NAPLESFORCE!

Kajgana Shop

На врв Bottom