:jaj:
2 prasanja neiskusna
IMAM SKORO 16 GOD I BI SAKALA DA VE PRASAM VO SLUCAJ DA SAKAM DA VODAM LJUBOV SO NEKOJ KAKO DA SE DEPILIRAM NA INTIMNITE DELOVI I DALI TOA E ZADOLZITELNO?
VTOROTO PRASANJE E -BIDEJKI SUM MALKU POLNI4KA PA DALI MORAM DA OSLABNAM ZA DA STAPAM VO ODNOSI SO NEKOJ BIDEJKI NE MI SE DOPAGA IDEJATA NEKOJ DA ME VIDI GOLA SO VISOK SALCE :/ AJDE NEKOJ AKO IMA ODGOVOR NEKA MI ODGOVORI VE MOLAM.FALA.
Re:2 prasanja neiskusna
:uvoepiliraj se na kozmeticar bidejki taka kje pomines najlesno zatoa sto sama kje zaglavis dooolgo vreme,kje te boli mnogu povekje bidejki nemas iskustvo i plus toa nikogas nema da uspees toa da go napravis ubavo kako sto go pravat tamu.Inaku za visokot kilogrami ne se grizi tolku bidejki na golem broj maski malku salce im e seksi i simpaticno a i plus toa ne treba da si go menuvas izgledot poradi nikogo zatoa sto bi trebalo da te saka onakva kakva sto si. No dokolku toa ti preci mozes da simnes nekoe kilce zaradi sebe i za tvojot izgled
pozz
----------------------------------------------------------------------------------
seks bez zastitaaa :/
pa vaka imam redoven sex so mojot de4ko i toa bez zastita ...jas mu immam kazano da imame so zastita no toj veli deka poubavo mu bilo bez...a nikogas ne svrsuva vo mene ne SMEE
... pa mozno li e da dojde do nesto seriozno ... i koi bi bile simptomite.. znam deka ima sekakvi bolesti ama koi se simptoomite vo slu4aj nedaj boze da dojde do niv :S ???????????plz help
blagodaram odnapred
mucenc3 - 21/12/09 @ 02:21 -
Пријава Re:seks bez zastitaaa :/
i jas imam seks bez zastita
decko mi 2 pati mi ima svrseno vo mene
koskite mi se tresat
izgubenata - 21/12/09 @ 02:35 -
Пријава Re:Re:seks bez zastitaaa :/
hehe abe na mene ne mi se tresat koskite poso ne mu davam da svrsi vo mene znae deka to NE mu e dozvolenoo no strav mi e od polovi bolesti :S
scarlett - 21/12/09 @ 13:13 -
Сите полово преносливи болести имаат различни симптоми мила. Некои воопшто и немаат симптоми.
kitten83 - 21/12/09 @ 14:37 -
Ve molam zenski procitajte gi statiive na sajtov i obrazuvajte se malku.....i naucete da kazete NE na seksot bez kondom! http://www.notformen.mk/zdravje-i-fitnes/zdrav-seks.html
kikicat - 21/12/09 @ 15:52 -
Sto se odnesuva do polovo prenoslivite bolesti, gi ima mnogu i sekoja si ima razlicni simptomi kako na pr. peckanje, cesanje, bolki vo dolniot del na stomakot, promena na bojata i mirisot na sekretot i mnogu drugi. Zatoa pamet vo glava i od sledniot pat koristenje kondom.A isto taka pretpostavivam deka si mlada i seuste ne sakas da niskas bebece a bez razlika sto toj ne svrsuva vo tebe mozes i da zabremenis od predsemenata tecnost.pozzz
Анонимец - 21/12/09 @ 17:38 -
strasnoo........ i mene me zaplasivte....... :0 koristete zastita za da ne dojdete do nesakani posledici
Анонимец - 21/12/09 @ 19:18 -
dada fala vi na site za sovetite
(( eptenn me isplasivte
(( od sega na tamu ke koristam zasitita OMG :/ fala !!!
-----------------------------------------------------------------------------------
Анален и орален секс
Значи вака: Имам 18 и пол години и сексуално активна сум скоро месец и пол но само вагинален однос сум имала оти пробавме анален и ме болеше многу би сакала да знам до кога можи да ме боли? И уште нешто би сакала да се обидам со орален тој мене ме има лижено но јас него не па сакам да знам
каков вкус има тоа и дали смеам да голтнам од течноста или не? Дали тоа е гадно или не? Фала однапред.позз
Анонимец - 21/12/09 @ 18:58 -
Пријава Re:Анален и орален секс
АБЕ НЕ Е ГАДНО ПУШТИ ГО НЕК ТЕ СКИНЕ НЕК ТЕ ЕБЕ ДОДЕКА НЕ МУ СЕ СТВРДНЕ ПОСЛЕ ДАЈ ЈА ЌЕ ТЕ ЕБАМ АХХ АХХ ЌЕ ТЕ ЕБАААМ
anastazijaanni - 21/12/09 @ 19:04 -
Пријава Re:Re:Анален и орален секс
се извинувам ради овој коментар, тоа беше мојот брат од 13 години, стварно извинете
а што се однесува со случкава, се сложувам со доле коментаров од бејбигрл.
babygirll - 21/12/09 @ 19:02 -
Пријава Re:Анален и орален секс
За време на аналниот ќе те боли првите неколку пати, но не се тоа неподносливи болки како што некои ги преувеличуваат на сајтов, а потоа ќе си немаш проблем
А за оралниот, иако им се гади на повеќето девојки, доколку си баш „напалена“ со задоволство ќе го направиш тоа, така да одбери си добар момент и СРЕЌНО