Генерален штрајк на СОНК

goodman_91

Бубалица
Член од
2 јануари 2008
Мислења
1.341
Поени од реакции
29
Какво школо бе и да идам прво што ќе направат ќе ме избркаат, а второ пак ќе треба да се иде во сабота, како и да е, дај не трескајте глупости со тоа.
Абе ако идеш во школо, ќе имаш некакво оправдание за да не идеш во сабота, ама сепак, вие си знаете...:smir:

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.265
Поени од реакции
2.261
Сеуште некој од нас не можат да сватат дека моментално во тек е ШТРАЈК на наставните кадри...е сега вие искажете си ги вашите политики за тоа дали е добро дали не и НАГОДУВАЈТЕ дали ке се учи наредните саботи или нема ама само НАГОДУВАЈТЕ!!!!!!!!!!! Веќе не можам да издржам!!!!!!! Надвор од оваа тема сум.....се што ќе биде допрва напишано е сувишно!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ag0rA

NEBO666
Член од
29 февруари 2008
Мислења
1.667
Поени од реакции
60
Оффтопик - принципот кој го демонстрираш ти е тотално неточен. Вие ТРЕБА да одите за да исполните вашата должност - без разлика дали го подржувате или не ставот. Ако не одите значи дека се солидизирате на „тие што први почнале“ и со тоа станувате сооучесници и тогаш треба да ги имате истите должности кои сега не сте ги исполниле иако вие не сте биле виновни. :duel:
Ако ја следиме оваа логика, тогаш, и професорите требаше да држат настава, без разлика на тоа дали земаат и колкава им е платата, така?:helou:

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
ДАЈ БЕ НЕ ГЛУМЕТЕ МНОГУ УЧЕНИЦИ ШУПАЦИ ЕДНИ! ДАЈ НЕКА НЕ СЕ УЧИ И НЕ КАЖУВАЈТЕ ГАЧКИ..БУБАЛИЦИ ГРДИ! АКО ИМАТЕ НОВА ИНФ ПИШЕТЕ АКО НЕ НЕ ПИШУВАЈТЕ САМО ЗА ДА ИМАТЕ ПЛУС ЕДЕН ПОСТ! :nenene:
Сакам да имам многу плус постови, затоа пишувам.

Обврска ви е да идете во школо, дали ќе имате часови или не, не е битно. Идеш во школо, те примаат на час, седиш. После нека ви рече некој да дојдете во сабота. Размислувајте подолгорочно, сега ви е убаво да седите дома, кога ќе дојде време за одработување ќе пекате. Како и да е, ваше си е тоа.

rossoner stefan

Модератор
Член од
5 декември 2007
Мислења
1.770
Поени од реакции
192
јас незнам дали моето школо штрајкува односно Орце Николов... денес немаше часови а за утре незнам и никој нема информации... ако се на штајк не планирам за безвезе да се мкнам од радишани до карпуш за да се вратам дома пак така да ако има некој информации нека каже да знам што да правам
Абе и јас сум од орце...некои деца отишле сабајле во школо и некои од прфесорките им рекле додјете пак утре ке ви кажеме дали ке има настава или не...а некој од професорките рекле...слушајте вести кога ке кажат дека се псотигнал договор додјете во школо...ни ја не планирам да тепам 15 километри пат од дома до школо за некој да ми каже идете си.:nenene::nenene:

Член од
16 август 2008
Мислења
3.293
Поени од реакции
637
Абе ако идеш во школо, ќе имаш некакво оправдание за да не идеш во сабота, ама сепак, вие си знаете...:smir:
да, да, дај такво оправдание кога ќе ти шибне еден неоправдан... од искуство... подобро не оди, зошто и така и така саботите сите ќе мораме да ги поминеме во школо... сите до еден! :smir:
пошто и така предавањата ќе ги држат во сабота, а ако ги пропуштиш, штета за тебе

JeepMkd

Scratch model builder
Член од
25 јуни 2008
Мислења
1.576
Поени од реакции
468
Да знае некој што е со гимназијата во Кавадарци? Осеќам утре џабе ќе биде одењето, па се мислам дали да спијам оти и прва смена сум

Z

ZeroStyle

Гостин
Затоа не одам. Во школо одам само за следење настава, а со тоа што нема настава во Корчагин, секако дека ќе останам дома. Сабајле неколку деца отишле, и ги вратиле. Со еден збор ги заебале. Кога ќе кажат дека е склучен договор, тогаш ќе отидам. Mwah

BoR4e

Manchester United
Член од
28 февруари 2008
Мислења
2.384
Поени од реакции
36
на врата пишало генерален штрајк и децата се вратиле дома... за џабе одиле до школото

Bacillus gagous

Biohazardous
Член од
21 јануари 2006
Мислења
7.380
Поени од реакции
168
Ja ucam u karev, I FOR FAK SEJK PROCITAJ MI GO PREDHODNIOT POST!
Tacno,gorica vika da ideme, zaso mora da kaze taka ebate!! Ako ne otideme nema nikoj posledici da trpi,ni ona ni nie,ako otideme ke iame casovi!
Kako moze da si tolku prost? Za testovite STRAJKUVAVME NIE! a ne profesorite! Sea strajkuvaat profesorite!!! Nemoze da ti stavi neopravdan koga na televizija kazal deka strajkuva! FFS! Nemash ti profesorka doma! JA iam!
Peer na nas ne ni predava vladata u skolo, profesorite ni predavaat a oni strajkuvaat,ako ideme u skolo nema da ima nastava,zaso STRAJKUVAAT,ako nema nastava znaci e gubenje vreme,a toa e najlosho neso so covek moze da napravi,da gubi vreme!
Mомак, смири малку тоа хормоните, многу убаво се знае дека што и да каже Горица тоа е закон во карев, така да не се пали многу.
И малку офтопик, кажи ми дали сеуште Мандич-англиски, Наде-хемија и Катица-биологија уште се во карев.

Член од
2 октомври 2008
Мислења
946
Поени од реакции
21
Mомак, смири малку тоа хормоните, многу убаво се знае дека што и да каже Горица тоа е закон во карев, така да не се пали многу.
И малку офтопик, кажи ми дали сеуште Мандич-англиски, Наде-хемија и Катица-биологија уште се во карев.

Мандич ми предава мене а другиве две мислам дека не предаваат веќе..
пс.и Паткович предава сеуште заборави да прашаш :pos2::pos2::pos2:

Bacillus gagous

Biohazardous
Член од
21 јануари 2006
Мислења
7.380
Поени од реакции
168
Мандич ми предава мене а другиве две мислам дека не предаваат веќе..
пс.и Паткович предава сеуште заборави да прашаш :pos2::pos2::pos2:
За паткович не се прашува, нејзе можат да ја изнесат од карев само во ковчег.
А Мандич многу ќе ми ја поздравиш, ќе кажеш дека ја поздравува Гагоски Дејан и дека добро му идат студиите во германија, ако не ти е тешко.

ГОЛЕМО ИЗВИНУВАЊЕ ЗА OFF TOPIC МУАБЕТ

Kajgana Shop

На врв Bottom