Па да ти кажам и се нервирам, навистина ме иритираат такви монотони звуци и ме боли главата, незнам т.е неможам ни да замислам како им е на фудбалерите и останатите навивачи таму :S култура или не претерано е. А за уживањето... well факт е дека има мазохисти.Тоа би било прекрасно, веднаш би отишла. Јас до крајот на светското ќе уживам, а ти отварај теми и нервирај се.
Ти уопште немаш право да кажуваш за мазохисти или не, пошто уживањето е релативно. Да ме мачеше, а да уживав па да се дрзнеше да кажеш мазохисти. Мене ми е весело, ОК?Па да ти кажам и се нервирам, навистина ме иритираат такви монотони звуци и ме боли главата, незнам т.е неможам ни да замислам како им е на фудбалерите и останатите навивачи таму :S култура или не претерано е. А за уживањето... well факт е дека има мазохисти.
hehe kolku si samo top heheТоа би било прекрасно, веднаш би отишла. Јас до крајот на светското ќе уживам, а ти отварај теми и нервирај се.
--- надополнето ---
Знам фала Богу дека ја нема магијата така, само јас понудив лек за тие на кои тоа им е толку ТРАГИЧНО.![]()
Totalno se soglasuvam so tebe...Као муви да зујат се досадни. Јас не ги разбирам тие тамо на трибина како не ги заболи глава.
Како просечен гледач/човек и те какво право имам да кажам дали нешто ме мачи или не. За уживањето рековме. Немам право... немаат ни тие да ме малтретираат со очајни звуци. А кога сме кај правата, немаш право на глас ни ти, од каде па знаеш во каква состојба е некој и дали може да трпи такви звуци?Ти уопште немаш право да кажуваш за мазохисти или не, пошто уживањето е релативно. Да ме мачеше, а да уживав па да се дрзнеше да кажеш мазохисти. Мене ми е весело, ОК?
Немаш никакво право на глас, така да или ќе стаиш Mute или ќе те боли глава. Јебеш га. Живот.
Па ако не може да трпи реков веќе има mute. А тие што не можат да гледаат хулиганизам и палење знамиња на натпревари, а пак го има тоа?Како просечен гледач/човек и те какво право имам да кажам дали нешто ме мачи или не. За уживањето рековме. Немам право... немаат ни тие да ме малтретираат со очајни звуци. А кога сме кај правата, немаш право на глас ни ти, од каде па знаеш во каква состојба е некој и дали може да трпи такви звуци?
Да пееја ќе беше прекрасно, да свиреа песна уште поубаво, проблемот што мене ме нервира е што звукот е монотон со еден ист интензитет. Да се труби барем ќе има некаква мелодија. Денес со аргентина за многу кратко се потстивнаа и се слушна песна од аргентинците и како да ми се симна товар од главава. Ова зуењево ми звучи како кога ќе слезам од поголема надморска висина на помала и кога ќе ми зујат ушиве од промена на видината, само што сега не е од тоа.Тотална поддршка за Марија. Тоа им е култура, јас сум просто фасциниран до Африканците. Нигерја губи а они насмеани од уво до уво, играат и си пеат. Ах, колку сум љубоморен на таа африканска безусловна среќа!!! Што се однесува до вувузелите мене не ми сметаат многу, можат малце да олабаат ама ај понатака ќе им се здосади![]()