Вувузела труби - да се забранат или не?

Забрана, да или не?

• Вкупно гласачи
    117

Милојко

Идем Куме Кући
Член од
17 ноември 2008
Мислења
3.072
Поени од реакции
554
Ја незнам што QR им текна да организираат СП у Африка.

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
Тоа би било прекрасно, веднаш би отишла. Јас до крајот на светското ќе уживам, а ти отварај теми и нервирај се.
Па да ти кажам и се нервирам, навистина ме иритираат такви монотони звуци и ме боли главата, незнам т.е неможам ни да замислам како им е на фудбалерите и останатите навивачи таму :S култура или не претерано е. А за уживањето... well факт е дека има мазохисти.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
А зошто да не ја организираат?

--- надополнето ---

Па да ти кажам и се нервирам, навистина ме иритираат такви монотони звуци и ме боли главата, незнам т.е неможам ни да замислам како им е на фудбалерите и останатите навивачи таму :S култура или не претерано е. А за уживањето... well факт е дека има мазохисти.
Ти уопште немаш право да кажуваш за мазохисти или не, пошто уживањето е релативно. Да ме мачеше, а да уживав па да се дрзнеше да кажеш мазохисти. Мене ми е весело, ОК?

Немаш никакво право на глас, така да или ќе стаиш Mute или ќе те боли глава. Јебеш га. Живот.

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
Тотална поддршка за Марија. Тоа им е култура, јас сум просто фасциниран до Африканците. Нигерја губи а они насмеани од уво до уво, играат и си пеат. Ах, колку сум љубоморен на таа африканска безусловна среќа!!! Што се однесува до вувузелите мене не ми сметаат многу, можат малце да олабаат ама ај понатака ќе им се здосади:)

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
Милојко и јас се чудам, очито не се дозреани за ваков моментум... то ти је исто ко да му дадеш организација на Олимпијада на некој од Блиски Исток...
вувузеливе се главни виновници за неефикасниот почеток на СП!

Член од
19 април 2010
Мислења
763
Поени од реакции
28
Тоа би било прекрасно, веднаш би отишла. Јас до крајот на светското ќе уживам, а ти отварај теми и нервирај се.

--- надополнето ---

Знам фала Богу дека ја нема магијата така, само јас понудив лек за тие на кои тоа им е толку ТРАГИЧНО. :)
hehe kolku si samo top hehe :) najtop bi rekol hehe
a mene me nerviraat nivnite zurli ima da mu gi nacukam vo crnite neizmienji gazovi hehe :)

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.642
Поени од реакции
10.241
Да бе биле насмеани цел натпревар,а јас се прашувам дали тие воопшто го гледат тој натпревар? Или пак одат во стадион да се забавуваат со пеење и играње,па нека одат во дискотека да пеат и да играат!

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
Ти уопште немаш право да кажуваш за мазохисти или не, пошто уживањето е релативно. Да ме мачеше, а да уживав па да се дрзнеше да кажеш мазохисти. Мене ми е весело, ОК?

Немаш никакво право на глас, така да или ќе стаиш Mute или ќе те боли глава. Јебеш га. Живот.
Како просечен гледач/човек и те какво право имам да кажам дали нешто ме мачи или не. За уживањето рековме. Немам право... немаат ни тие да ме малтретираат со очајни звуци. А кога сме кај правата, немаш право на глас ни ти, од каде па знаеш во каква состојба е некој и дали може да трпи такви звуци?

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Како просечен гледач/човек и те какво право имам да кажам дали нешто ме мачи или не. За уживањето рековме. Немам право... немаат ни тие да ме малтретираат со очајни звуци. А кога сме кај правата, немаш право на глас ни ти, од каде па знаеш во каква состојба е некој и дали може да трпи такви звуци?
Па ако не може да трпи реков веќе има mute. А тие што не можат да гледаат хулиганизам и палење знамиња на натпревари, а пак го има тоа?

Член од
25 август 2009
Мислења
2.078
Поени од реакции
1.243
ја незнам како може 90минути без престан бе човече...мене ненормално ме нервираат овде, а замисли па како им е на фудбалериве таму ...

Член од
4 февруари 2007
Мислења
1.099
Поени од реакции
174
Najubo ke bese oficijalnite televizii ako mozea nekako da go stavea na ''mute'' toa zuenjeto,bi bilo super ako mozi...Ama kolku sto gledam toa nemozi da bidi zapreno...

Р

~~РубинРед~~

Гостин
Апсолутно против...Со душа го чекав ова СП а сега од овие свирки ме заболе главава и не знам уште колку ке издржам...што има толку интересно да зуат 90 минути:uvo:Ке морам да стиснам mute немам друг избор.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Мене лично не ми сметаат.

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Тотална поддршка за Марија. Тоа им е култура, јас сум просто фасциниран до Африканците. Нигерја губи а они насмеани од уво до уво, играат и си пеат. Ах, колку сум љубоморен на таа африканска безусловна среќа!!! Што се однесува до вувузелите мене не ми сметаат многу, можат малце да олабаат ама ај понатака ќе им се здосади:)
Да пееја ќе беше прекрасно, да свиреа песна уште поубаво, проблемот што мене ме нервира е што звукот е монотон со еден ист интензитет. Да се труби барем ќе има некаква мелодија. Денес со аргентина за многу кратко се потстивнаа и се слушна песна од аргентинците и како да ми се симна товар од главава. Ова зуењево ми звучи како кога ќе слезам од поголема надморска висина на помала и кога ќе ми зујат ушиве од промена на видината, само што сега не е од тоа.

Kajgana Shop

На врв Bottom