Aceva напиша:
Може да ми наброиш, Форчун, три разлога зошто мора врската да биде тајна. Мислам дека не го сфаќам прашањето. Овај ноч није био мој дан.
не ми даа легално па морам вака да ти даам зелено... Тајна врска? МА ДАААААААААААААААААААААААЈ!!!!
Не признаам такво нешо. До сеа у живот 2 пати сум имал 2 девојки у ист момент, и двата пати се понашав најнормално, кој ме види види... Мош пошо сум немал шо да изгубам. Ама, ако имаш шо да изгубиш, чукни си ја главата у ѕид, и не прај глупости!!!
А ако е ради други причини тајна, глеј или брзо да ја направиш јавна, или барај го знакот “излез“...
Р.Ѕ. Мож сум јас нешо ненормален, ама возбудата за мене е во искажувањето на љубовта, во милите погледи, во правење луди работи заедно пред цел свет, во свршувањето на цициња, во смс пораката “купи цигари“ ако си залежан а знаеш дека партнерот ќе се врати скоро дома... (иначе насти хебит е тоа, треба да се баталат цигарите, заб.прев.). Возбудата не е во тоа да изебам некоја и да му набијам рогови на нејзиниот, или во женски случај, да изеба некого за да он се разведе од неговата... Мој став де ова, на сите не им рипа адреналинот на исто!