Врска во тајност

Член од
6 јули 2005
Мислења
2.932
Поени од реакции
9
Катјо многу се нервираш за глупости слушај го брат ти од Велес остај ги, а ти лапај си се со тој шо треба :)).
 

simonce*

SEXY
Член од
14 декември 2005
Мислења
290
Поени од реакции
3
sum imala vrska vo tajnost:)ama posle resivme da kazeme,t.e.jas nejkev nikoj da doznae:)
 

KaiTekk

R&B boy
Член од
17 март 2006
Мислења
1.045
Поени од реакции
22
епа таквите врски сеа малце се потешки од оние јавните, всушност затоа и се тајни. Иначе досеа сум имал можност за онака нејавни врски ама испуштив многу шанси пошо сум многу :wub:
 

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
Зошто бејби да побрза? Имаш лошо искуство со врските во тајност, или чисто онака велиш да побрза?
 
Член од
13 март 2006
Мислења
38
Поени од реакции
0
ThA-BiTcH напиша:
Исто и јас...
Ризична е стварно...
Само што остава поголеми траги од една обична врска после тоа...
Apsolutno true.A i boli isto :lut:
 
Член од
21 февруари 2006
Мислења
3
Поени од реакции
0
Go ziveam iskustvoto so vrska vo tajnost i mnogu ni e ubavo na dvajcata, postoi obostrana GOLEMA ljubov koja pred izvesno vreme im ja otkrivme na drugite, no ne oficialno.Imame ogromen pritisok od okolinata , posebno od domasnite no "prasinata " sto ja krevaat okolu nas poveke i posilno ne vrzuva.Ziveam so cista sovest i se nadevam deka nasata ljubov nema da donese fatalni posledici na sudbinata na negovite deca .Nie planirame da ja ozakonime nasata trigodisna vrska .Ocigledno negoviot brak zapocnat bez ljubov ,brak koj od pocetok e edna golema greska ,bez funkcionalnost otsekogas mirisal na propast.Konecno Toj ja najde ljubovta vo mene.Se prasuvam:treba li da se osudi nasata cista ljubov, iskrenost, pozrtvuvanost.....?
 

I am a bitch

Мачкица
Член од
24 февруари 2006
Мислења
2.016
Поени од реакции
2
многу е интересно. сум имала една таква врска, тоа е ново искуство, супер беше!!!!
 
С

Сатори

Гостин
Тајните врски се романтични , забранети и најчесто и најслатки!

:love2: Вака сега , мислам дека дефинитивно мора да се признае дека ако една врска нема смисла , без разлика дали е тајна или не мора да прекине , ако навистина се сака другата личност , и ако од било каква причина тоа мора да се држи во тајност , тогаш потполно се согласувам.
Романтична - затоа што да се наоѓаш со некој каде никој нема да ве види , да брзаш на закажаниот состанок зш. не си го видел/а толку долго време и просто се топиш кога сте заедно , барем на миг не мора да глумите и да ставате маски!
Забранети - слатки -забранети е синоним за слатки и мистериозни врски , се што не е дозволено секогаш е послатко и повозбудливо (зошто мислите дека Ева го гризнала јаболкото?) значи доаѓам до поентата дека ако вреди , вреди и да се глуми и да лаже и да оди против светот , а ако едиствен начин за една врска да успее е да биде тајна , далеку од очите на другите , кои би се мешале , тогаш таа е правилна , се за љубовта!!!:wub:
 
Член од
31 март 2006
Мислења
5
Поени од реакции
0
tajnata vrska, nema nisto pointeresno i povozbudlivo
 
Ч

Чек Он Ит

Гостин
Сум имала таква врка романтична,забранета и возбудлива:je: и досега најубава кога ке се сетам колку сакам да го вратам тоа време.
 
S

Sasha

Гостин
Vrska vo tajnost do sega ne sum imala,a i ne planiram,bidejki toa i ne moze da se narece vrska,bidejki ako nekoj ne saka da znaat drugite deka ste vo vrska so toj/aa toa bi znacelo neseriozni nameri ili pak mozebi mu e sram od vas!
 
Член од
25 јуни 2006
Мислења
759
Поени од реакции
10
Poslednata vrska, mi bese vrska vo tajnost. I definitivno bese naajubavata do sega, traese taka kratko bidejki limitot bese premnogu pritisnat i nemozev poveke da podnesam. No sepak tajnosta ne popreci vo poveketo raboti, iako bea malku tie raboti na koi precese, pretstavuvase nekogas pogolem nekogas pomal problem vo zavisnost od tezinta na situacijata
 

Kajgana Shop

На врв Bottom