Врска во тајност

dajdo

The OuTLaW
Член од
17 октомври 2005
Мислења
5.139
Поени од реакции
19
da sum imal vakva vrska se krievme dosta dugachok period !!! i zavrshi zatoash shto bash se krievme i so toa i ja potisnuvavme ljubofta i emociiite !! a mozeshe da bidne i nesho

ViRuS

ПрОвОкАтОр
Член од
20 август 2005
Мислења
2.048
Поени од реакции
21
уууу...

Абе да убаво е тоа ама ако е нешо лошо.... хм...
еве на пример една моја “другарка“ иде со турчин а нејзините мразат муслимани и таа не им кажува, а пак овој ако само ја допре (недајбозе да ја удри или да ја повреди нешо) абе незнам што ќе му се случи од таткото на девојкава!!!

Член од
16 февруари 2006
Мислења
76
Поени од реакции
5
Имав таква врска која почна како тајна врска.почнав да идам со другар на братми и ми беше многу глупо да му кажам.успеав да се кријам 2 месеци, и после ми беше многу криво братми неми правеше муабет 2 недели:) инаку тие 2 месеци беа и интересни ама и малце беше тешко да глумам

Член од
17 септември 2005
Мислења
99
Поени од реакции
0
FortunE напиша:
Дали сте имале таква?
Што ако се најдете во таква ситуација да сте приморани да ја чувате во тајност врската со личност која ја сакате и ве сака?
Таjна от кого. Ако е от партнера не одобрјавам. Трапка има, ама не е честно.

Член од
24 ноември 2005
Мислења
3.233
Поени од реакции
391
Слатко е кога е тајно, ама гнило е дефинитивно. Кога неможеш јасно и гласно да кажеш со кого си, кому ги посветуваш мислите и љубовта, кога тогаш тоа ќе попречи. Е тогаш кога ќе попречи или ќе стане јавно или ќе прекине, трето нема.

dajdo напиша:
da sum imal vakva vrska se krievme dosta dugachok period !!! i zavrshi zatoash shto bash se krievme i so toa i ja potisnuvavme ljubofta i emociiite !! a mozeshe da bidne i nesho
Ич да не се замараш со тоа дека можело. Можеби можело, ама не требало, ако требало ќе било!

Devilish Angel

Лошотија по потреба
Член од
7 мај 2005
Мислења
1.451
Поени од реакции
18
Сум се нашла и во таква ситуација, гадна работа е тоа тајноста, секако дека е интересно за двајцата но тешкото е во тоа што неможеш кога сакаш да си ја искажеш љубовта мора да чекаш да бидете на сигурно за да си изразите љубов .. не е тоа тоа .. Но сепак мислам дека и таквите врски успеваат ако има искрена љубов од двете страни нормално дека на крај љубовта ке победи

Член од
17 август 2005
Мислења
1.410
Поени од реакции
23
имав такво врска скоро две год:)со најдобар другар,па и не беше толку сомнително бидејќи и вака и така цело време бевме заедно,али сепак на нас ни беше интересно:)

Jakov

Тато
Член од
24 јули 2005
Мислења
2.360
Поени од реакции
58
Последниве 12 години постојано сум во сосотјба на тајни врски. у моментов имам тајна врска на тајната врска, али за такви работи треба да си ситематичен и секогаш да размишљаш две три унапред инаку ќе те фатат жив т.е ќе се издадеш некаде.
Ај да не раскажувам многу.

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Мразам тајни врски и отсекогаш сум ги избегавал.Не од страв или такво нешто,едноставно сакам чисти ситуации.Не сум имал тајна врска.

Dr_ViRuS

DarkSide with green light
Член од
9 јануари 2006
Мислења
1.076
Поени од реакции
28
vrska vo tajnost = na nestabilna licnost i licnost sto ne znae sto saka vo zivotot.....sekogas zavrsuva loso("dodeka trae dobro e :D")

Jakov

Тато
Член од
24 јули 2005
Мислења
2.360
Поени од реакции
58
strumics напиша:
Мразам тајни врски и отсекогаш сум ги избегавал.Не од страв или такво нешто,едноставно сакам чисти ситуации.Не сум имал тајна врска.
Кој не пробал тој не знае.:star:

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.479
Поени од реакции
7.949
Врска во тајност SUX BIG TIME! One night stand не е лошо, напротив... али цела врска у тајност, е тоа не, благодарам.

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
Oк. Не, благодарам. Но, што ако засакаш некоја која ете по некоја случајност не смееш да ја сакаш, а ти не можеш да не ја сакаш. Од разни причини не смееш јавно да кажеш дека ја сакаш, дека ти значи и дека се би направил за нејзе. А и таа исто толку те сака. Би си ставил преграда пред срцето и со сила ќе се тераш да не бидеш со таа личност?

Kajgana Shop

На врв Bottom