Dani^^^
Femme fatale
- Член од
- 8 април 2005
- Мислења
- 1.831
- Поени од реакции
- 21
cyberlady напиша:А како да избегнам обврска, а?
Искрено се надевам дека некој ден ќе те разберам
cyberlady напиша:А како да избегнам обврска, а?
Обврската е составен дел од врската. Нема врска без обврска. Dani е мала и кога ќе порасне, ќе и се каже само.Dani^^^ напиша:Искрено се надевам дека некој ден ќе те разберам
Сеа те разбравНо ако си го прочитала мојот пост кажав дека врска без обврска и не е врска т.е неможе да се нарече врска.Повеќе е задоволување на ниски страсти и чао пријатно.Така да сосема се сложувам со тоа дека со врската си иде и обврска колку мала или голема и да е...:wink:cyberlady напиша:Обврската е составен дел од врската. Нема врска без обврска. Dani е мала и кога ќе порасне, ќе и се каже само.
potpolno se slagam so tebe...toa e edinstvena vrska bez obrska so ima smislainace nema logikaDimitarc напиша:врска без обврска оправдувам само во случај на припејд картица, нели ти даваат картица и добиваш врска, а немаш никаква обврска. Се зезам, најдоброто нешто што може да му се случи на машко е да си купи кола, а после тоа да има врска бе обврска (до 22 години)
Ќе прифатиш ако ти одговара - ако не ќе си најдеш нов :wink:Darrena напиша:Mene stotuku mi se desi ova. Deckoto so kogo idam 1 godina denes mi rece sakam vrska ama bez obvrska. Sto treba toa da znaci?Ova se ima desavano i prethodno i toa dva pati, ali posle 2-3 dena se pravi deka nisto ne bilo. Sto treba da se pravi vo vakvi situacii?