Година и пол и плус еден ден.... машала колку брзо поминаа :back:
Сите се сеќаваме на детството со доза на носталгичност и посакувања да бидеме барем уште една недела безгрижни клинци
Тогаш времето лета брзо, т.е. времето лета брзо кога ти е убаво. Безгрижноста е таа која ни го прави детството убаво, но сега веќе таа безгрижност ја нема (додуша кој како си ја наредил
) а времето сеуште брзо ми лета и ми е преубаво :back: Роден како шегаџија, никогаш омразен кај другите, ми фалеше некоја која ќе ме направи целосен. Талкав низ годините и конечно се скрасив кај тебе :back:
Уште од мали мечтаеме за вистинската љубов. Голем е ризикот кога до 20 години не влегуваш во пресериозни води, и потоа тешко дека ќе најдеш нешто кое навиостина ќе те топли и кога надвор е минус 20
За кого како, мене знаеш дека се ми успева
После толку време во врска сватив дека границата помеѓу врската и разделбата тенка, особено после подолго време поминато во врска. Големината на љубовта е во монеот на надминување на разликите. И сама знаеш дека и двајцата си имаме свои мани и мило ми е што ги пребродивме сите несакани нешта и се надевам дека повторно застанавме на цврсти нозе, не дека и бевме на премногу порцелански до сега :back:
Срцето ми се исполни кога те глесдав со која радост го шуткаше камчето вчера, низ жена парк. Затоа те сакам, дека си различна од другите. Во времево кога девојчињава во градов чмаат во дискотеки само сликајќи се за да потоа бидат главни фраерки на местото каде што за жал живее денешната младина (ФБ) мило ми е што најдов некој кој ќе ме поднесува подолго време, некој кој нема само од почеток да ме сака пошто правам најразни глупости туку некој што и после посериозно поминато време нема да ме гледа како будала па откако ќе раскине ќе се кае долго време
Камчето е сега кај мене дома, и ќе остане затворено во кутија заедно со лижавчето од дента кога излеговме на посериозен состанок :wub: Можеби некогаш нема да бидеме заедно, не викам не, но знај дека овој дел од животот ми е еден од поубавите и дека секогаш ќе бидеш дел од мене:back:
Летото е пред нас, можност да се зближиме уште повеќе. Партнерот неможеш да го запознаеш за бразо време. Со секој ден учиш по нешто, со секој ден учиш како он дише.
Учиш дур си жив, а јас се надевам дека за тебе ќе учам додека не ме закопаат во дресот на Вардар
Те сакам највеќе и нека ни се множи времето поминато заедно :back::wub: