Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека...

Член од
15 април 2019
Мислења
1.107
Поени од реакции
1.564
https://youtu.be/LjhCEhWiKXk?si=dNf8LTSZ1djLtWco
When I see your face, there's not a thing that I would change Cause you're amazing, just the way you are And when you smile, the whole world stops and stares for a while Cause boy you're amazing, just the way you are. Yeah.
Автоматски споено мислење:

Последно уредено:
Член од
22 август 2022
Мислења
536
Поени од реакции
1.771
Значи не се поднесуваш кога бетер од женче ќе се наљутиш за нешто.
Другарка ми со муж ѝ, милина за гледање, ќе се искара, кој што си има во моментот ќе си каже, наредниот ден на враќање од работа, момаков уз пат земал Сан Себастиан од место што му го пофалиле на работа, знае и жена му по благото е, отвориле виното, смирено кој е у право кој не и лаку ноч децо. Ќе се тегне една никаква тема ко чунга лунга, не можам ја такви работи на долг рок да трпам. Отворено кажи ова е проблем, дај простор ја да кажам нешто у своја одбрана, утврдивме ли дека е тема небитна за да ни влијае на муабетот, еден ќе фати малку воздух, друг ќе пушти една серија ќе одмори глава и после смир и спиење. Ни ти ни ја не сме некои што нема кај да одиме, штом се избираме секогаш, дај среди тоа табиетот. Или кажувај со време еве го март, ќе почнат еуфории, трошоци, роднини, организации.

Kajgana Shop

На врв Bottom