Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека...

B

black angel

Гостин
ееее мило гледаш ли?направивме годинка и им ги затнавме устите на сите што беа против нашата врска и им докажавме дека заедно функционираме прекрасно

те сакам највише на свет мало мое најубавоооо :back:

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
Две години и три дена.
Ме израдва,а плус ја продолжи патетиката за уш неколку месеци.
Кул, ти на твоето најомилено место,јас на најомразеното.
Некогаш и воопшто не сакав ништо од ова да проживеам.

Јебеш га подобро да не те запознаев.
Незнам дали повеќе бегам од самата себе или од навраќање на старото.
Антика.

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
Знам, нема да дојде...

Изминатата ноќ паѓаше снег. Мислејќи дека ќе има натрупано многу утрово решив да станам порано и да го дочекам со насмевка на лицето. Надвор беше се бело, си направив чај и седнав покрај прозорецот во топлата соба за да уживам во прекрасната глетка што ми ја нуди моево мало и убаво гратче.
Опиена од магијата на снегот така гледајќи навлегов длабоко во неговата белина и се замислив...
...Паѓа снег. Него го нема. Го чекам да дојде, да биде покрај мене.
Знам, нема да дојде...
Залудно се надевам и сонувам како шетам со него по снегов. Во мислите го слушам крцкањето на снегот, додека јас и тој полека чекориме насмеани и среќни. Се чувствувам како да летам во облаци, како да сум во рајот. Легнав на снегот. Се сврти тој, ме погледна во очи, се насмевна и ми рече "Ти си најпрекрасното суштество што сум го видел...ТЕ САКАМ..."
И вака замислена ги слушам зборовите како ми одѕвонуваат во глава. Легна тој до мене на снегот. Снегулките непрестано паѓаа врз нас. Замижавме за да не ни паѓаат во очи и тогаш се освестив. Со натажен лик сфатив дека само замислувам и дека не е до мене таму некаде на белата покривка. Го барам, но него го нема...
Знам, нема да дојде...
Со нетрпение ја чекам повторната средба за да му покажам што ми значи и колку само тој вреди во мојот живот.
Станав допивајќи ја последната голтка од веќе изладениот чај и заминав таму некаде каде ќе бидам поблиску до него...виртуелно...
Оти знам, нема да дојде токму сега кога сакам да го видам...

и да, ова го правам секогаш кога ќе посакам да сум до тебе​
I just close my eyes and I'm with you

Те сакам мило мое...

Near

Рандом лик од соседството
Член од
26 март 2009
Мислења
4.298
Поени од реакции
7.025
Знаеш дека те сакам...Само се правиш дека не знаеш....Само сакам да ти се извинам шо се испонашав дегенски у петокот,не знаев шо да правам. Сакам уште една шанса да бидам насамо со тебе,да ти кажам се шо чувствувам...би знаел на шо сум...

Medea

Облинеса
Член од
25 април 2007
Мислења
2.973
Поени од реакции
3.269
Јејејеје.
Те сакам море.
Бла бла бла.
Јухууу.
Сега си голееееееем.
Две двојки.
Две дојки.
Ах, колку ми е удобен твојот кревет бре!:kesa:

Мајка ти ме вика нагалено. :wink:
:pipi:

Near

Рандом лик од соседството
Член од
26 март 2009
Мислења
4.298
Поени од реакции
7.025
Everytime I try to fly, I fall
Without my wings, I feel so small
I guess I need you, baby
And everytime I see you in my dreams
I see your face, it's haunting me
I guess I need you, baby

Малце е геј ама...

Batistuta

..пак од скриен број...
Член од
16 февруари 2005
Мислења
1.945
Поени од реакции
50
Е стварно немав вакви планови со тебе, отсекогаш мислеф дека сакам што побрзо да те откачам и да не те гледам повеќе. Ама помина многу кратко време откако се разделивме и еве ме направив се за да ти се вратам, веројатно ми недостигаше. Чекам од тебе позитивен одговор па да се дружиме плус две години, драг мој факултету :vozbud:

POWER-MKD

Per aspera ad astra
Член од
1 март 2008
Мислења
4.763
Поени од реакции
645
Да, помина брзо времево. Дури 213 дена. Али ете си тераме и никому ништо, но што е побитно, се разбираме и сакаме. Добро де, и се караме, да, али после пола сат као нишо да се десило:) Колку и да пишувам џабе е, коа боље е у живо...Ма шо има да ти пишувам мор?:) И без тоа ти си ја знаеш мојата вистина за тебе. За многу години :back: I love u.

Член од
3 декември 2007
Мислења
3.718
Поени од реакции
772
Која љубов?
Кое разбирање? Каква врска со љубовта? Каков обид за коректен и безболен начин? Какви принципи и незнаења? Како тоа не си знаел што правиш? Каде?

КОЈ СИ ТИ БРЕ? Не те познавам.

Член од
2 август 2008
Мислења
743
Поени од реакции
460
да бидам кратка,сакав да ти кажам дека не сакам да се заљубам во тебе затоа што тогаш нема да ми биде више забавно и интересно со тебе и ќе се измачувам.
FUCK!!!!

Wannabemceez

Welcome to my WORLD!
Член од
17 јули 2007
Мислења
909
Поени од реакции
20
Верувала или не ама јас се уште те сакам и добро е што се држиме вака сеуште.:back::smir:

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Разговорот со Магде ме натера да помислам на тебе и времето поминато со тебе. Одамна не ми текнало на ова. Сепак убаво време беше тоа. Те сакав, знаеше, ме повреди. Твој беше изборот. Како имаше срце да го правиш тоа, и како живееш сеуште со тоа не ми е јасно.

Имај убав живот.

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
[FONT=Verdana,Arial,Helvetica,sans-serif]Love is missing someone whenever you're apart, but some how feeling warm inside because you're close in heart.

I wonder if I ever see you again...
[/FONT]

J

Johnny Stulic

Гостин
Најмила моја пак почна да ме заебава метаболизмот се мерев вчера 193 со 180, ќе ти купам 4 кубика камен наместо 3 кубика како што планирав за да можеш да ме исклесаш во природна големина знам дека ти недостасувам.

Не е лошо еден модел да направиш од снег во нашиот двор пред да фрлам пари за мермер и да пуштиш слика по и-меил.

П.С Купи црнечко дилдо од Валијант да не се мачиш околу дилемата за природната големина на абдоминалниот дел и за да пукна од мака комшиите.

Kajgana Shop

На врв Bottom