Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека...

devil!

weirdo
Член од
19 јули 2008
Мислења
1.047
Поени од реакции
462
Хмммммм скоро 4 месеца и КРАЈ :( колку убави моменти имам поминато со тебе :( али :toe: коа не иде не иде + овој пат неам намера да попуштам колку пати ти имам попуштено и дури коа сум у право ама овој пат со тоа шо го направи неможам и неможеме да продолжиме :( ваљда вака е најдобро.
мислев за жена да те зеам:uvo:

TheGamer

аут оф мај мајнд...
Член од
11 јуни 2009
Мислења
265
Поени од реакции
8
кога би знаела колку те сакам...после се...:(

Blue_Boy

THE WAY I AM
Член од
29 октомври 2009
Мислења
345
Поени од реакции
33
У врска со љубовта?Пеперуткиве сеуште не згаснале,и никогаш нема да згаснат.Секогаш ќе те сакам,без разлика на се.Кога би знаела дека уште те сакам и дека неможам да те заборавам,да ми кажеш било што само да не ќутиш.Неможе да згасне оваа љубов,премногу те сакам.

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Well, you done done me and you bet I felt it
I tried to be chill but your so hot that I melted
I fell right through the cracks, now I'm tryin to get back
before the cool done run out I'll be givin it my best test
and nothin's gonna stop me but divine intervention
I reckon it's again my turn to win some or learn some

Е ај сеа...

M

M del Mar

Гостин
Моментално се присетив што значи да чувствуваш нешто...
Деам колку и да....сепак не можам да избегам од нештото дека те сакам :(:back:

мразам да пишувам во темава меѓутоа сеа така ми дојде...излив од емоции...

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.665
Поени од реакции
34.114
Интересантно (ваљда и рекордно) колку брзо можеш да заспиеш.
А јас обожавам да те гледам. <3

:back::back::back::back::back::back::back::back:

:wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub:

Мишелинка

расол
Член од
19 мај 2006
Мислења
3.449
Поени од реакции
385
Празно! Ти пишувам, го читам тоа што си ми го напишал, пробувам да најдам некаков знак дека сеуште вредиш, дека не е залудно потрошено време и енергија се што некогаш имаме вложено... И не - те чувствувам како странец. Семи-неформални шаблонски муабети, очекувани прашања и очекувани одговори. Некаде се изгубил оној ти кој што го знаев, спонтан, мил, вреден да се сака... Жал ми е што тоа се случи. Ама најверојатно сега сум на местото каде ти сакаше да бидам - сеедно ми е, тотално.

Heartbreaker

The Real ROCKNROLLA
Член од
6 декември 2009
Мислења
276
Поени од реакции
28
Кога сум со тебе се чувствувам истовремено топло и ладно...исплашено и среќно...Не знам зошто е тоа така, но знам едно:"Дури и да бев сиромашен...дури и да немав ништо...секогаш ќе го имам мојот сон. А мојот сон си ти"

Член од
27 декември 2009
Мислења
5
Поени од реакции
0
Mi treba pogolemo vnimanie od tebe. Sakam da ti dadam mnogu poveke, ali me blokiras so toa sto ne mi vozvrakas. Neizmerno te sakam, ne mozam da se zamislam so nekoj drug, ama ne mozam ni da se realiziram sebe si so tebe.

Емкаа

the worst thing about prison was the dementors.
Член од
14 мај 2008
Мислења
5.001
Поени од реакции
12.604
Благодарам на тројцата. Сеа ко со лопати мавнати сме трите. Ум за другпат. Ќис.

Член од
24 август 2008
Мислења
1.120
Поени од реакции
163
Мх... Те сакам претерано. Знајш? Како би знаел, ко немам како да ти покажам. Те сакам таков. Обичен, сакаблен и грижлив.
На многу чуден начин те сакам и не знам како да ти го опишам то. Језиво дури. Никој не сакам така. Не ни другарски ни... Многу чудно.
Сакам ко ќе ми зборвиш и сè сакам поврзано со тебе.
Ама... не е како шо беше и време е да се сфатит то некако. Или јас или ти битно некој морат пошо вака веќе не мојт. Навикнати сме да зборвиме дур не нè разденит, навикнати сме сè да си кажвиме ама до тука била среќата (Бену мај лав). Едноставно од тоаш ко да ми се смени нешо многу и поинаку глеам на нештата. Истиот си ти, а и јас богами ама... не е то то.
Немам желба да ти ги кажам истите нешта за кои сме трубеле и по 5 сати.
Се осеќам ко да те знам премногу долго а премалку време имам то да го искористам и споделам со тебе. Ко учебник по историја ми си. Факти факти и факти. Толку.
Немаме заеднички случување, немаме нишо за шо веќе би зборвеле. Толку време муабет... мислам дека и отпојќе е кажано за сите настани, чувства и се то шо ни се случвело пред да почниме со муабет.
И да, сакам да знајш дека уживав во секој збор од тој муабет.
Ама ко ќе е готово нештото, готово е. Секој следен муабет е само обид за копија на некој претходен.
Уште колку пати да ме прашаш ти дали сум арна денес или не знам кај сум била викендов или како нашколо истиот одговор ќе ти го дам. Како никогаш ништо да не сме споделиле.
Ко те видов прв пат, знаев дека згрешив шо воопшто опцујав тој ден, па ти да мораше да ме караш па и да моравме да ја довршиме почнатата партија билјард.
Знаев дека ќе те засакам толку. Кој не би? Такво мило и добричко суштество. Стварно... кој не би?
И да, следниот пат ко те видов. Е тек тоаш не знаев шо прам. Значи врска немав шо прам. Она баш...
Начинот на кој сум научена да споделвам љубов, не беше доволен.
Ти си нешто поинакво.
Коа би можела бар на секунда да ти покажам колку само те почитувам и колку многу ми значиш.
Можда наредната година ова време, ќе пијаме топло чајче ваму негде и ќе се потрудам бар малку да ти доловам пошо знам дека и тогаш истото ќе го чувствувам.
То е нешто постојано.
Вака-така до крајов на животов морат да сфатиш дек не се заебавам и дек не ми е досадно па ај ќе си играме курташак. Можам и со други љуѓе да го прам то, не е до то.
Океј, енивеј, сеа нишо не можам да прам, само да продолжиме со истите муабети како и до сеа во стилот шо прајш, арна сум, па пак ти шо прајш, за колку да се најш во муабет и така цел ден и на крај да ме прашаш зш сум тажна и кј е та Елена од порано.
Си ветвам еве сеа дека ќе сфатиш. Морат да сфатиш.
И да, реши го проблемот со то, се нервирам ко ќе не ти е убо.
Те сакам! :back:

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.814
кај се појави,кај си иба матер...златно single супер ми беше...сеа вака ко мозокот со менгеме да ми е притиснат....само на тебе мислам...не дека за 2 месеца човек не може да се заљуби...ама сеа сфаќам како ти било тебе уште од пред недела дена коа почна да ми лелекаш дека неможеш минутка без мене :baeh:

Член од
17 март 2008
Мислења
77
Поени од реакции
2
Odi si!!!!! nemoj da se osudish neshto da ostavis!! i ne sum bez cuvstva,krivo mi e mnogu,no taka trebalo da bide!!!!

Paranoik

내 ♡, ∞.
Член од
10 август 2008
Мислења
1.873
Поени од реакции
451
These games that you're playing?
They are not fun, not at all, and i am getting really tired of you.

Следен пат, размисли зошто ти викам дека те мрзам, и размисли со што си заслужил.

Milla*

100% Milla
Член од
15 јуни 2009
Мислења
254
Поени од реакции
41
Сега навистина не можам да се жалам, бидејќи тоа што го барав веќе е со мене 11 месеци! И нема да дозволам да се случи нето што би не разделило!!

ТЕ САКАМ !

Kajgana Shop

На врв Bottom