Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека...

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.985
Поени од реакции
12.621
Љубов моја, те сакам! Ноќ, Ноќ Покриј не!
Ти си ноќ, О љубов моја, и нема ѕвезди
освен твоите очи.
Темна ноќ, слатка ноќ, толку топла, а сепак толку свежа,
толку мирисна, толку света, прекриј ме, прекриј ме!
Нека ме нема повеќе! Нека бидам Твој, Нека бидам Ти,
нека не бидам ни Ти ни Јас,
нека биде Љубов во Ноќта и Ноќ во Љубовта.
:back:

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
...Ти ме научи што е тоа љубов, можеби не сум Петрарка, па на таков начин да ја опишам љубовта спрема тебе, иако сум сигурен уствари дека тоа не може да се опише со зборови, како и да е немаш појма колку те обожавам. Го сакам чувствово.
Те сакам. Многу. Најмногу. :back: :back: :wub:

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.030
Љубоморам кога глеам дека друга те држи под рака и уште се прчи со тоа.
Љубоморам и коа те гушка така силно, а мене ми е срам да те погледнам.
луто:

A сакам коа преку цела толпа луѓе ќе се домкнеш кај шо стоиме и ќе ми кажеш дека многу си сонувал зашто вчера те збрлавев со психометрија.
Мислам дека има корелација меѓу читањето на цела матрица и твоите соништа, a и корелацијата е статистички значајна :icon_bigg

:back:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.043
Поени од реакции
74.519
Пеерчееееее:back: Ми фалиш во моментов :( Дај враќај си се дома :nesum:
Вчера сватив дека неможам никогаш да ти се налутам :( Колку и да посакував вчера да ти бидам лут, сепак кога те видов како чекориш кон мене ми се растрепери срцево:vozbud::wub: Јебига твродлави магариња сме и двајцата, но на крај секогаш победува љубовта:back:
Те сакам највеќе:cuc:, и едвај чекам да те гњавам вечер:vozbud::wub:

Божана

Morning sun
Член од
17 август 2009
Мислења
226
Поени од реакции
111
Зошто кога е се' супер, се однесувам како да барем начин да го расипам?:toe:
Извини за глупавото однесување од утрово.
Те сакам!:back:

TheGamer

аут оф мај мајнд...
Член од
11 јуни 2009
Мислења
265
Поени од реакции
8
денес требаше 3 месеци да праиме ако бевме уште заедно...а баш денес мораше да дознаам дека се заљуби во друг :(:(:( Good Luck...

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
Вечерва беше далеку поубаво. Можеби поради тоа што тремата ја снемува лека-полека... Како и да е, фала ти за преубавата вечер. Срцето олку брзо не ми лупало ни кога воени хеликоптери го прелетуваа Кондово на секои 30 минути. :back:

P.S. Надежно следниот пат поедноставен... Знаеш де. :back:

Џ.

Ќутам на различни теми!
Член од
14 јули 2007
Мислења
868
Поени од реакции
183
Само да те потсетам дека не треба за се во животот план. За некои работи потребни се чуства.
И да, фејсбук е срање! Не зјапај во него туку пушти вода.

badluckguy

Оган под ѕвездите
Член од
8 октомври 2007
Мислења
2.925
Поени од реакции
131
Сонце...толку години начукав...а ке се залљубам у тебе како тинејџер...:)

Ова интро...е за тебе...

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.030
Озбилен си?
Не знам што не е во ред со тебе, ама не е лошо ко за промена да се преиспиташ.
Мој совет е да побараш стручна помош за да конечно сфатиш кој толку те заебал коа си бил мал.
Ја не сум ти крива ако мајка ти не те гушкала доволно.

Коа те запознав реков дека „ти не си кретен, ти не си таков, ти такво нешо-никад!“
What was I thinking!
Ќе ти текне, умен си.
Цела вечер муабет на таа тема, за ти да ги правиш тие работи.
Браос бе, како ти дотекнуа еј.

Ako нешо посебно те прави среќен да ги повторуваш истите работи и покрај тоа што ти кажав дека е крајно глупо, океј, терај си.
Нема везе шо ја ќе се осеќам ко најголем кретен.
Треба осет да имаш и малце почит спрема мене за да не го правиш ова.

И да, ко шо не ми праиш муабет цел ден, така моеш веќе никад да не ми напраиш муабет.
Глеам колку ти значи шо со сета сила ти удоволував и сакав да бидеш среќен, шо ти бев секоаш тука за тебе..
Се би направила за тебе зашто сметав дека вредиш.
Фала што плукна на тоа.

Пријатно.

Член од
6 декември 2009
Мислења
235
Поени од реакции
18
Ако некогаш посакам да се вратиш во мојот живот, тоа ќе биде само за да те отерам у курац!

ada

Модератор! ок?
Член од
21 август 2006
Мислења
5.706
Поени од реакции
566
I'm not as callous as you think. I barely breathe when you are near.
It's not as bad when I don't drink.

I think I'll wait another year.

T

TaMчЕ

Гостин
Секој пат коа ќе се деси некое вакво срање се прашувам дали е проблемот е само во мене??? дали сум јас единствената што прави грешки во врскава? не разбирам зашто неможеш еднаш да си ја погазиш гордост и да пишеш прв и да се извиниш?уживаш во мојата болка или што е работата?:toe:не ми е јасно ...не веруваш во зборовите што ги кажувам?не веруваш дека те сакам ? не веруваш во врскава?
зашо секоја караница е за некоја ГЛУПОСТ? зашо мора да бидеш ироничен ?
и коа и да се почне некоја караница да биде дека ја сум кривата :jaj::uvo:
незнам шо да кажам веќе и да мислам ..само знам шо осеќам и знам што кажувам и сигурна сум си во чуствата..знам дека си и ти во своите али ...
мразам коа се дешаваат вакви глупости за некоја ситница..не знаеме да поставиме граници за да престанеме, јас се трудам али ... зашто неможе едноставно најнормално се да заврши ..мора да поставиш иронично прашање ја да здивам и да кажам нешо шо не би го кажала у смирена состојба :uvo: аман веќе од ова ...
Си ги сакам прекрасните моменти поминати со тебе и мразам кога вакви работи ги прикриваат..и имам уште многу не исполнети моменти за поминување со тебе кои сакам да станат реалност.Нејќам да заврши врскава онака брзо и за некоја глупост.ТЕ САКАМ и дај веќе да прекинеме со вакви глупости..требаше за овие неколку месеци да разбереш каква сум и шо сакам од една личност : ИСКРЕНОСТ ..дои кажи ми во лице тоа што мислиш,али не иронично,најнормално и смирено
:(

морав некако да си олеснам и да кажам како се осеќам..не го сваќај постов погрешно :jaj:

и уште еднаш да повторам

ТЕ САКАМ :wub:

Член од
13 јуни 2007
Мислења
206
Поени од реакции
15
ГО МРАЗАМ ЖЕНСКИОТ ПОЛ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ....

НЕМОЈТ ЧОЕК ДА СИ НАЈТ КУЛТУРНО МОМИЧЕ ДА СЕ САКЕТ!?!?!?! ПРЕКУ КУРОВ...

ТЕ КУРВА ЌЕ ИСПАДНИТ, ТЕ ЌЕ ВАРАТ.. СО БИВШИ НА „КАФЕ“ ЌЕ ОДИ.. СЕ ЕБЕЛА СО ПОЛА ГРАД И КОА ЌЕ ЈА ОДЕБЕЛЕ ЌЕ ТЕ ВИКАТ ТЕБЕ.. А ТЕБЕ НИКОЈ НЕ ТИ КАЖВИТ... А НАЈЛОШО ШО СЕ ПРАЈТ НЕВИНА И НЕ ТИ ДАВАТ!!!!!!!!!!!!

ЗНАЧИ РАЗОЧАРАН СУМ.. И ШО СЕКОГАШ СЕ ЗАТРЕСКВАМ ВО КАКВИ ПАЧАВРИ..

ОВА ВО КРАТКИ ЦРТИ Е МОЈОТ ЛАВ ЛАЈФ... АААААААААААААААААААААА!!!!!!!!!!

Kajgana Shop

На врв Bottom