Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека...

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.019
Поени од реакции
74.379
Фала ти за прекрасната вечер што ми ја приреди пред некој ден:back: Извини што бев кретен долго време, и што грешев многу. Едвај ја чекам повторната средба, па нека времето покаже што би можело да биде од нас:back::back:

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
Убаво е кога имаш за што да се бориш. Убаво е кога имаш за кого да се бориш. Но зошто моите битки секогаш завршуваат со пораз? Зошто секогаш сум јас таа која е повредена?
сакав да ти кажам не ти кажав, ама еве тука имам храброст пред сите да кажам дека смрдиш, и те мразам...сета онаа љубов која ја чувствував се претвори во омраза...залудно е да се жалам сега и на секој живот иде даље и без тебе, ќе поминат денови месеци години и ќе те заборавам и тебе и твојата смрдеа..
ајт поздрав сеа до тебе и не ти кажувам дека те сакам оти не е така:nenene:

Член од
24 октомври 2009
Мислења
4
Поени од реакции
1
испаднав идиот вчер ама мислам дека се ке помине како што треба и дека пак ке биде старата таа што ја знам јас дека ми треба вистински во мојот живот. ЈА САКАМ НАЈМНОГУУУ

Paranoik

내 ♡, ∞.
Член од
10 август 2008
Мислења
1.873
Поени од реакции
451
Сакам да ти кажам ако уше еднаш ме гаѓаш со смоки, ќе те обесам за шипката од автобус.

И да, едвај чекам да дојде сабота да те дудлам уште повеќе. -шмизл

Божана

Morning sun
Член од
17 август 2009
Мислења
226
Поени од реакции
111
What can I say when my words are not enough?

Сфатив дека ми значиш многу повеќе од што мислев.Ме натера да размислувам на времето поминато заедно и сите оние случки кои сега изгледат посмешни.
Ми требаш покрај мене за да ме бакнеш, прегрнеш и да ме утешиш онака како што само ти знаеш.

Те сакам!Благодарам за сите оние прекрасни моменти поминати заедно.Се надевам ќе ги има уште многу повеќе.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Оваа тема не е за совети,затоа не си земајте за право да коментирате нечиј пост!

Blue_Boy

THE WAY I AM
Член од
29 октомври 2009
Мислења
345
Поени од реакции
33
Неможам да се воздржам да ти пишам,откако ќе те видам на мсн.Неможам да те отргнам од моите мисли,а камоли од моето срце.Неможам да живеам без тебе,а сепак морам,не ми оставаш избор.Неможам да те заборавам.Неможам да ја изразам мојата љубов кон тебе.Оваа љубов е премногу болна,создава рана која ќе можеш само ти да ја излечиш.Те сакам!:back:

Ј

јовица11

Гостин
Once in a while, in the middle of an ordinary life,
love gives us a fairy tale

Среќна ре-годишнина, миличка. Да ни се множат. Ќе те сакам секогаш.

Тамарче

Ако одам во Битола..
Член од
11 јули 2007
Мислења
3.239
Поени од реакции
223
:)
Те љубам од тука, до небото, па назад x безброј пати + една мала бесконечност.
Убав сон. :back:

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
Те сакам. Недовршен збор пред молкот на саканиот. Молчиш во моменти кога треба да возвратиш на ист начин. Болка. Болка е тоа што го чувствувам. Се прашувам зошто молчиш, и повторно не добивам одговор, само те гледам како заминуваш и ми велиш заборави ме. Како да се заборави саканата личност? Не е лесно да те заменам со друг.
На мојата душа стои ознака ако си спремен да сакаш слободно влези, но ти ја одмина и ја остави да пати, сама, осамена...
Молкот ми кажа се. Те сакам, знам дека е малку тоа што го кажувам, но значи многу, а ти ни тоа го немаш...оди и не враќај се назад мил мој. Ќе се обидам да те заборавам и да продолжам напред без тебе, без причината за која живеев...

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Да не постоеше ќе те создадев.Да заминеш,не би преживеала.Таа насмевка неможам да ја тргнам од глава,таа е крива што целосно сум опседната од тебе.Некогаш ќе ме запрашаш дали те сакам...будалче јас за тебе и сопствениот живот би го дала,само да бидеш покрај мене.Некогаш е тешко,многу проблеми над глава,компликации,различни патишта и мотиви,но ти си ми патоказ и светлина,единствена смисла на мојот живот.
Можеби сум љубела,можеби сум глумела болка и страст,но сега сфаќам дека се е тоа само магла и прашина,без никаква вредност и значење.Во глава ми минат стихови:
I know I never loved this way before
And no one else has loved me more
With you I've laughed and cried
I have lived and died
What I wouldn't do just to be with you
кои зборуваат место мене...Никој и ништо неможе да ме раздели од тебе.
Нека ни се множат до вечност,а јас ќе те љубам засекогаш.

Drama Queen

Sky Catcher
Член од
2 септември 2007
Мислења
1.739
Поени од реакции
65
Денес најдов соодветна песна за тебе произлезена од дното на моите чувства...:back:

Zlatna slova njeno ime
Budi rijeke zaspale
Svojim dahom pali vatre
Iz iskri sto su ostale
I tako kruzi meni
Kao plima vjecita
Njezno plete moje niti
I u toj igri uziva

A kada me dotakne
Ja protrnem
I bogove i vragove zovem
Ako mogu vrijeme da zaustave

U mojoj dusi
Tisucu svijeca sja
I sve do jedne, sve do jedne
Ona je upalila

:pipi:

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
Топлината на твојата прегратка знае да ја стопи и далечината помеѓу нас. Секој твој збор, секоја твоја насмевка ме прави посреќна. Секој изминат ден е приказна за себе и со желба за да те видам повторно. Далеку си, а сепак толку блиску. Го осеќам твојот поглед како ме демне. Со шепот те довикувам, со надеж дека ќе ме слушнеш и ќе дојдеш да го стопиш моето срце, да ме стопиш мене, како што веќе еднаш направи. Ти праќам бакнеж кој се надевам веќе нема да биде виртуелен:love2:

PokerFace

I'll never be the same..
Член од
30 март 2009
Мислења
1.212
Поени од реакции
623
Два месеца .. оу јеа! :невино:

Едвај чекам да те видам и да те убијам од гњавење(бацуење, гушкање и највише од се БУШАВЕЊЕ ) ..
Ми фалиш се повеќе и повеќе ..
те сакам блиску до мене ..
ми требаш блиску до мене :/.

... Бај Д Веј ... ако ни се следниве (многуууу многу многу) месеци како две-ве последни недели од овој месец боље не ми се појавувај ....
пошо ова ти следуе ---- > :Ќотек: ..
се разбравме ? ..
мило ми е :pipi: ..

..И да знаеш дека те сакам ..
многу .. многу!
најмногу!
т.е знам дека си знаеш .. али
сепак да си кажам :асд:
:лове1:

Kajgana Shop

На врв Bottom