Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека...

Коловрт

Озимандија
Член од
12 април 2010
Мислења
4.015
Поени од реакции
9.165
Моите чувства спрема тебе се единствените убави чувства што сум ги имал толку време наназад, но сепак нивната појава не можам да ја окарактеризирам како позитивен настан.

InStealth

Лабаво лавабо
Член од
10 февруари 2015
Мислења
221
Поени од реакции
560
Во животот ќе запознаете и такви... оддалеку ќе ви се чинат небаре величествени небесни тела, недостижни, блескави, обвиткани во заслепувачка таинственост од милијарди кандели.... Доближувајќи им се, ќе се борите за воздух преплавени од опскурни бранови на разочарување. Ќе видите дека биле огромни, ненаселени, темни, мртви планети што ја краделе светлината од некоја далечна џуџеста ѕвезда
-Q.S.

Член од
1 септември 2014
Мислења
5.155
Поени од реакции
7.858
За помалце од 24 саати знаеш да усереш работа, ебате детиштето.

.Sky.

Заменик министер без титула
Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
Два прекрасни дена во низата на убавите денови. :angel: Целиот сум ваков :ROFLMAO:

Член од
18 октомври 2014
Мислења
124
Поени од реакции
288
Овие денови сум како светулка во пролетна ноќ... Не, ... како светулка во пролетна ноќ после дожд... Ти благодарам!

Последно уредено:
Член од
15 јуни 2013
Мислења
130
Поени од реакции
307
...да бевме уште заедно, пред 2 дена ке славевме 6та годишнина од врската. замисли....

претходната недела ко бех пишал дека ке минам низ твојата зграда, сакам да ти кажам дека поминав ама тебе не те видов. искрено, криво ми беше... за да надоместам таа некоја празнина, решив да одам таму декашо живееше додека бевме во врска... таму дека шо заспивавме и се будевме заедно... и да: за малку ке заборавев, Среќен 8ми Март малечка...

Последно уредено:

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.429
Поени од реакции
39.041
Ќе се мажела со докторот.:pos::pos::pos:

Толку од "фантазиите" да издадеш книга , да живееш во Лондон па макар и садови да миеш , да ризикуваш и да бркаш кариера барем до 30 год , да одиш на некој рандом кастинг за некоја рандом улога во некој рандом филм. Еби се , dreamer my ass. Еден дентист со треторазреден кариес ти ја поеба цела илузија што ти ја нарекуваше ''failure is not a option".

Знам дека го читаш форумот , посебно темата. И да знаеш (уствари знаеш де) дека имам прекрасна личност до мене со која ќе пробам да остварам се што планиравме јас и ти заедно. Па дури и да не успееме во ништо , пак ќе си се имаме двајцата.:pipi: ... За дупето ни муабет да не правам, Кочо од Битола може да го преобрати за саат време. Ако се споредуваш со неа отвори и некоја слика на фб , и до нејното стави даска за сурфање. You can feel me, right? :pos::kuracc: ... И да , секоја вечер и го гризам. :icon_mrgr:

Член од
13 февруари 2015
Мислења
102
Поени од реакции
161
Не можам повеќе само јас тебе да те молам, ми се смачи веќе смени го твоето однесување кон мене . Ја претера скроз.

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
Те слушам како правиш планови за иднината и само ти климам со глава. Не можам ништо да додадам, не можам да се вклучам... сеуште не знам колку од тоа ќе може да го поделам со тебе. А толку убаво звучи...
Се насмевнувам вештачки за да не приметиш дека друго го расипува овој момент. Не можам да ти кажам низ што поминувам, не сеуште, не додека не дознам што всушност ми се дешава. Ајде да се надеваме дека нема да дојде до тоа да морам да ги споделам мисливе со тебе...

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
Празник си ми за очиве,можам да те гледам и истражувам цел ден.
ама не смеам да допирам.
Исто како во музеј :(

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom